20 / 04 / 2024

Ahmet Aras imar açıklaması

Ahmet Aras imar açıklaması

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras imar planlarıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Mevcut imar planlarında Bodrum'un yalnızca yüzde 13'ü imara açık" dedi.

Bodrum'da kaçak yapılaşma dur durak bilmiyor! 6.890 kaçak yapı mühürlendi!

Son yıllarda kaçak yapılaşmanın hedefi haline gelen Bodrum'da 6 bin 890 kaçak yapı mühürlenirken, 18 milyon 545 bin TL para cezası uygulandı. Belediye Başkanı Ahmet Aras, kaçak yapılaşma ile mücadelenin süreceğini belirtti. İşte detaylar...

Bodrum’da kaçak yapılara geçiş yok! Kaçak yapılara beton veren firmalar ifşa edilecek!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, daha önce mühürlenmiş kaçak yapıları yerinde inceleyerek, tarım arazisi üzerinde gerçekleştirilen imara aykırı yapılaşmaya izin veremeyeceklerini söyledi. Başkan Aras, kaçak yapıya beton veren firmaları ifşa edeceğini belirtti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Bakanlık arasında imar krizi! İstanbul imara mı açılıyor?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı arasında imar krizi patlak verdi. Peki İstanbul imara mı açılıyor? İşte detaylar...

Bodrum Belediyesi, Cengiz İnşaat'a verdiği 60 yapı ruhsatını iptal etti

Cengiz İnşaat'ın Bodrum Belediyesi'nden aldığı yapı ruhsatları iptal edildi. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum'un Gökburun mevkiinde yapılması planlanan turistik tesis inşaatı için verilen 60 yapı ruhsatının iptal edildiğini açıkladı. Cengiz İnşaata verilen ruhsatın Bodrum Belediye Meclisi

Ahmet Aras: Bodrum'da kamu arazisi satışı durdurulmalı! 

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum Bitez Mahallesi'ndeki 30 dönüm büyüklüğe sahip Hazine'ye ait arazinin imar planının değiştirilmesine ilişkin açıklamalar yaptı ve duruma olan tepkisini dile getirdi.

Aras Turizm Nakliyat İhracat Ve İthalat Limited Şirketi Cankurtaran Şubesi açıldı!

Aras Turizm Nakliyat İhracat Ve İthalat Limited Şirketi Cankurtaran Şubesi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aras tarafından açıldı. 

Günlük kiralamalarda talep patladı! 

Bodrum'da fahiş kira artışları ile beraber günlük kiralamalarda talep patlaması yaşanıyor. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, fahiş fiyatlara yasal girişimlerde bulunacağını dile getirdi. 

Konut sektöründe günlük kiralama tartışması!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, günlük, haftalık, hatta saatlik ev kiralamalarına yasak getirilmesi için girişimlerde bulunacağına vurgu yaptı.

Ahmet Aras'tan Ali Ağaoğlu’nun Milas’taki projesine tepki!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Ali Ağaoğlu'nun Milas'ta hayata geçirdiği konut projesine tepki gösteren paylaşımda bulundu. 

Ahmet Aras'ın oteli için inceleme başlatıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ve ailesine ait olan oteldeki kaçak yapılaşma iddiaları üzerine inceleme başlattı.

Ahmet Aras: Kamu arazilerinin satılmasını ve imara açılmasını istemiyoruz!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Kovid-19 salgını sebebiyle Bodrum’un nüfusunun 2.5 katına çıktığını belirtti. Ahmet Aras, aşırı yapılaşmadan rahatsız olduklarına dikkat çekti.

Bodrum'da 2 yılda 465 kaçak yapı yıkıldı!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, son 2 senede Bodrum'da 465 kaçak yapının ortadan kaldırıldığını dile getirdi. 

Bodrum'da atıl araziler tarıma kazandırılıyor!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, 200 dönümlük araziyi ıslah edilmesini sağlayarak tarıma kazanmasını sağladı.

Ahmet Aras imar açıklaması Haberi

Ahmet Aras imar açıklaması

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras'ı ziyaret etti. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Ahmet Akın, ziyarette gerçekleştirdiği konuşmada, Bodrum ve Milas'ta güzel çalışmalar olduğunu, tüm belediye başkanlarıyla gurur duyduklarını belirtti.

Belediyelerin salgın sürecinde insanüstü bir mücadele verdiklerini dile getiren Akın, "Halka hizmet etmenin ne olduğunu 11 büyükşehrimiz ile diğer il ve ilçe belediyelerimizde görüyoruz. Oradaki projelerimizi, yaptıklarımızı anlatmak için mücadele vereceğiz. Muğla genelinde Türkiye'ye örnek olacak, takdirle karşılanacak çok güzel çalışmalar var." diye konuştu.

Muğla, Bodrum ve ülke için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını belirten Akın, şunları söyledi:
"Genel başkanımızın ikinci yüzyıla çağrı beyannamesinde neler yapmamız gerektiği belli. Onların üzerinde çalışıyoruz ve her fırsatta onları anlatıyoruz. Halka dokunan yerler belediyeler olduğu için o dokunmalarda hem partimize hem de...