16 / 04 / 2024

Ahmet Başar Gogen kimdir

Ahmet Başar Gogen kimdir

Ahmet Başar Gogen, Nurol GYO Genel Müdürü'ne bağlı Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticiliği'ne atandı. 

Aziz Ahmet Kaçar kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akfen gayrimenkul yatırım ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurullarında Üye Aziz Ahmet Kaçar kimdir? Aziz Ahmet Kaçar daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Aziz Ahmet Kaçar'ın eğitim hayatı nasıldı?   İşte Aziz Ahmet Kaçar`ın hayatına dair merak edilenler.

Ahmet Başar Gogen, Nurol GYO  Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi oldu!

Ahmet Başar Gogen, Nurol GYO Genel Müdürü'ne bağlı Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticiliği'ne atandı. 

Aziz Ahmet Kaçar kimdir?

Akfen GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Aziz Ahmet Kaçar kimdir? Aziz Ahmet Kaçar, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Aziz Ahmet Kaçar'ın biyografisi...

Başarı Kimyevi Ürünleri Danışmanlık ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başarı Kimyevi Ürünleri Danışmanlık ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ablak ve Mutlu Bayram tarafından kuruldu.

Ahmet Yaşar: Umarım Antalya EXPO 2016'ya yetişir!

MHP Antalya Milletvekili Adayı Ahmet Yaşar, MHP Genel Başkanı Dvelet Bahçeli ile görüşmesi ve halka verdiği sözü yerine getirmek amacıyla aday olduğunu söyledi.

Başarımla İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başarımla İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Gürleyen tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 23 Ekim'de Esenyurt, Mehterçeşme Mahallesi, Kılıç Plaza'da kuruldu.

Ahmet Savaşan: Sağlıktaki başarı, turizmi etkiliyor!

Turizm İşletmeleri Genel Müdürü Ahmet Savaşan katıldığı bir televizyon programında, sağlık turizminin ülkelerin ekonomilerini yakından ilgilendiren önemli bir konu olduğuna dikkat çekerek, sağlıktaki başarının, turizmi tetiklediğini vurguladı.

Başarır İnşaat Helenium Wings ödemeleri!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te inşa edilen ve Başarır İnşaat imzası ile konumlandırılan Başarır İnşaat Helenium Wings ödemeleri hakkındaki bilgiyi haberimizde bulabilirsiniz. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor.

Ünal Pala: Paladyum Beytepe'nin satış başarısındaki en önemli etken çevre dostu olması!

Başkent Ankara’nın ilk çevreci konut kulesi olarak dikkatleri çeken Ankara Paladyum Beytepe'nin satış başarısında en önemli etkenin çevreye duyarlı bir alt yapı çalışması olduğu belirtildi.

Aziz Kocaoğlu: Kentsel dönüşümde uzlaşı olmazsa başarı olmaz!

‘Kentsel Dönüşüm ve Yeşil Kent İzmir Zirvesi’nde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Kentler rant yaratıyor. Bütün problem de bu rantın paylaşılmasından çıkıyor. Uzlaşı olmazsa başarı olmaz" dedi

Eryap 2 dalda Başarılı İhracatçı Ödülü almaya hak kazandı!

İnşaat ve yalıtım sektöründe lider markaların üreticisi Eryap, 2013 yılı boyunca gerçekleştirdiği ihracattaki başarılı performansıyla İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği – İSİB tarafından 2 dalda Başarılı İhracatçı Ödülü almaya hak kazandı...

Niksar Aysel Nadide Başar Yatılı Bölge Ortaokulu’nda kütüphane kuruldu!

Tokat’ın Niksar ilçesinde bir fuarcılık firması tarafından, “Saklama Bağışla, Senin Kitabın Benim Kitabım Olsun” sosyal sorumluluk projesi kapsamında Aysel Nadide Başar Yatılı Bölge Ortaokulu’nda kütüphane kuruldu...

Ağaoğlu Maslak 1453, Gayrimenkul Sektöründe Yılın En Başarılı Projesi seçildi!

Yılın Starları 2013 ödülleri kapsamında yurtdışı tanıtımları ile uluslararası platformda adından söz ettiren ve satış rekorları kıran Ağaoğlu Maslak 1453 projesi “Gayrimenkul Sektöründe Yılın En Başarılı Projesi” seçildi.

Ahmet Başar Gogen kimdir Haberi

Ahmet Başar Gogen kimdir

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi hakkında açıklama yaptı.

Nurol GYO Genel Müdürü'ne bağlı Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticiliği'ne, mevzuatta öngörülen görevleri yürütmek ve Kurumsal Yönetim Komitesi üyeliği görevde bulunmak üzere Ahmet Başar Gogen atandı. 

Nurol GYO'nun KAP açıklaması:
Yönetim Kurulumuzun 16.05.2022 tarih ve 2022/11 sayılı kararı ile; Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği'nin 11'nci maddesi hükmü çerçevesinde; Şirketimiz Genel Müdürü'ne bağlı Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticiliği'ne, mevzuatta öngörülen görevleri yürütmek ve Kurumsal Yönetim Komitesi üyeliği görevini yapmak üzere (Sermaye Piyasası Faaliyetleri Düzey 3 Lisansı /911802, Kurumsal Yönetim Derecelendirme/913753) Ahmet Başar GOGEN atanmış olup, iletişim bilgileri ile Yatırımcı İlişkileri Bölümü'nde görev yapan diğer personele ilişkin bilgiler aşağıda yer almaktadır.

Sn. Ahmet Başar Gogen

Telefon: 02122868240

Faks:02122859956

E-posta: [email protected]

Sn. Nil...