20 / 04 / 2024

ahmet eşref fakıbaba japon

ahmet eşref fakıbaba japon

Japonya'da inşaat sektöründe faaliyet gösteren ve Şanlıurfa'ya yatırım amaçlı görüşmelerde bulunmak üzere geldiği belirtilen 3 firmanın yetkililerinden oluşan heyet, Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba'yı ziyaret etti.

Akademisyenler de kiralardan şikayetçi!

Meclis'te akademisyenlerin sorunları İYİ Parti Ankara Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba tarafından gündeme getirildi. İşte ayrıntılar...

Ahmet Eşref Fakıbaba'dan çarpıcı öneri: TOKİ arsa satmasın, satarsa kooperatiflere satsın! 

Gıda, Tarım ve Hayvancılık eski Bakanı ve İYİ Parti Ankara Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, TOKİ ile ilgili çarpıcı bir öneriyi gündeme getirdi. İşte Fakıbaba'nın o açıklaması...

Akn Plan Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akn Plan Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eşref Akın tarafından kuruldu.

Eşref Güneş Ufuk kimdir? Nereli? Hangi görevleri yaptı?

Deva Holding Yönetim Kurulu üyesi Eşref Güneş Ufuk kimdir? Eşref Güneş Ufuk daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Eşref Güneş Ufuk'un eğitim hayatı nasıldı?  İşte Eşref Güneş Ufuk`un hayatına dair merak edilenler.

Gzm Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gzm Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Eşref Şentürk tarafından kuruldu.

Engelli memurlardan TOKİ konutları için faizsiz kredi talebi!

Memur-Sen Engelliler Komisyonu Başkanı Eşref Karaaslan, engelli kamu görevlilerine Toplu Konut İdaresi Başkanlığı konutlarından satın almaları durumunda tek konut için faizsiz kredi kullandırılmasını istedi.

Axxon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Axxon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Eşref Mergen tarafından kuruldu.

Aktif Bau İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktif Bau İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Soylu ve Eşref Çapli ortaklığında kuruldu.

Esfa Müşavirlik Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esfa Müşavirlik Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Eşref Can ve Fatih Kısacık ortaklığında kuruldu.

Erf Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erf Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Eşref Taş tarafından kuruldu.

Bilgiç Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilgiç Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Ebru Demirhan Bilgiç ve Eşref Bilgiç ortaklığında kuruldu.

Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek'in Galatasaray'ın gayrimenkulleriyle ilgili planları belli oldu! İşte o projeler...

Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek'in Galatasaray'ın gayrimenkulelriyle ilgili planları belli oldu. İşte Mevidiyeköy'den Riva'ya, Kemerburgaz'dan Florya'ya adayların planları...

Galatasaray'ın gayrimenkulleri satılacak mı? Başkan adayı Özbek açıkladı!

Kulübün 11 Haziran'da gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurulunda eski divan kurulu başkanı Eşref Hamamcıoğlu ile yarışacak olan Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Dursun Özbek "Galatasaray'ın gayrimenkulleri satılacak mı" sorusuna açıklık getirdi. İşte o açıklamalar...

ahmet eşref fakıbaba japon Haberi

ahmet eşref fakıbaba japon


Belediye'den yapılan açıklamaya göre, Japonya'nın Osaka kentinde inşaat sektöründe hizmet veren "IDR, ZECS, KENSHO" holdinglerin yönetim kurulu başkanları ve üyelerinden oluşan 8 kişilik bir heyet, yatırım amaçlı görüşmeler yapmak üzere Şanlıurfa'ya geldi.


Uzun süredir Japonya'da yaşayan "İstanbul Trade Co. Ltd. Şirketi"nin Yönetim Kurulu 2. Başkanı Mahmut Demir'le birlikte, belediyeye ait Belsan A.Ş'nin daveti üzerine önceki gün Şanlıurfa'ya gelen Japon heyeti, Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba'yı makamında ziyaret etti.


Görüşmede, Japon konuklarına Şanlıurfa hakkında bilgi veren Fakıbaba, daha sonra şunları kaydetti: "Japon heyeti, kentimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Heyete, özellikle...