29 / 03 / 2024

Ahmet Haşim Baltacı kimdir

Ahmet Haşim Baltacı kimdir

Arnavutköy Belediye Başkanı ve 31 Mart Yerel Seçimlerinde AK Parti’nin Belediye Başkan Adayı Ahmet Haşim Baltacı, Arnavutköy 2023 Vizyon Tanıtım Programında vatandaşlar ile buluştu. 

Haşim Baltacı kimdir?

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı'nın 2019 yerel seçimlerinde yine AK Parti İstanbul Arnavutköy Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki Ahmet Haşim Baltacı kimdir? İşte Haşim Baltacı biyografisi...

İlhan Kartal, Ahmet Haşim Baltacı'yı ziyaret etti!

Boğaziçi Yönetim A.Ş Genel Müdürü İlhan Kartal 2 hafta önce gerçekleşen yerel seçimlerde Arnavutköy halkının yeniden seçtiği Başkan Ahmet Haşim Baltacı’yı makamına giderek tebrik ziyaretinde bulundu.

Seçim sonrasında konut piyasasında iyileşme olacak mı? Gayrimenkul İktisatçısı piyasayı değerlendirdi!

Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Dr. Ahmet Büyükduman, 'Seçim sonrasında konut piyasasında iyileşme olacak mı?' sorusunu yanıtladı ve konut fiyatları ile ilgili de konuştu. İşte Ahmet Büyükduman'ın sektör ile ilgili önemli açıklamaları...

Ayazağa Depoculuk Ve Lojistik Anonim Şirketi kuruldu!

Ayazağa Depoculuk Ve Lojistik Anonim Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Şenkardeşler ve Mert Levi ortaklığında kuruldu.

Kuzu ciğerin fiyatı eti solladı, kilosu 420 TL'ye satılıyor!

Diyarbakır'da kuzu ciğerin fiyatı, eti solladı. Kuzu ciğerinin kilosu 420 TL’ye yükselirken et ise 390 liraya satılıyor. DİLTO Başkanı Haşim Elkaan, fiyat artışlarından rahatsızlık duyduklarını ancak bu duruma bir çözüm bulamadıklarını belirtti.

Antalya'daki Haşim İşcan Kültür Merkezi ticaret alanına çevrilecek! 

Antalya'daki Haşim İşcan Kültür Merkezi’nin yaklaşık 10 bin metrekarelik kültür alanın ticaret alanına çevrileceği haberi gündeme bomba gibi düştü. İşte söz konusu çalışmalara ilişkin merak edilenler...

Çayır Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Çayır Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 54 milyon 99 bin 498,33 TL sermaye bedeli ile Haşim Gürdamar, Gül Gürdamar Alltıkulaç ve İpek Üstündağ ortaklığında kuruldu.

Şenova Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Şenova Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 46 milyon 527 bin 867,48 TL sermaye bedeli ile Haşim Gürdamar, Gül Gürdamar Alltıkulaç ve İpek Üstündağ ortaklığında kuruldu.

Adgn İnşaat Mühendislik İletişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adgn İnşaat Mühendislik İletişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Doğan tarafından kuruldu.

Elmas Minela Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmas Minela Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Elmas ve Veli Kunçay ortaklığında kuruldu.

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Bora Özerman, Ali Aykut Şen, Engin Erol ve Mert Emin Maltepe ortaklığında kuruldu.

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Bora Özerman, Ali Aykut Şen, Engin Erol ve Mert Emin Maltepe ortaklığında kuruldu.

Yeni Oya Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Oya Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta HAşim Cihan Yazgan tarafından kuruldu.

Aykutlar Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aykutlar Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Haşim Aykut tarafından kuruldu.

Gera Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Gera Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şile’de Haşim Atasoy ve İlknur Atasoy tarafından kuruldu.

Ahmet Haşim Baltacı kimdir Haberi

Ahmet Haşim Baltacı kimdir

Nuri Pakdil Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Arnavutköy 2023 Vizyon Tanıtım Programına katılan AK Parti Arnavutköy Belediye Başkan Adayı Baltacı, vatandaşlara gelecek dönem projelerini anlattı. 

Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre projeleri Kentsel Dönüşüm, Kentsel Yeşil Alanlar, Eğitim, Sağlık ve Ulaşım ana başlıkları altında tanıtan Baltacı, doğduğu yere hizmet etmenin çok büyük bir zevk ve gönül işi olduğunun altını çizdi.

Doğduğu yere hizmet etmekten zevk aldığını söyleyen Baltacı, “Yıllardır neredeyse doğup büyüdüğüm, 50 yıldır ikamet ettiğim bu güzel ilçede, köy halinden bu haline gelinceye kadar hem çeşitli zamanlarda burada hizmet etmeyi hem de yaşamayı Cenabı Hak bana nasip etti. Birlikte bir dönem belde olmak üzere ama özellikle iki dönemdir genç bir ilçe olan Arnavutköy’de önemli işlere imza atmak, bana ve benimle birlikte olan...