28 / 03 / 2024

Ahmet Haşim Baltacı Arnavutköy projelerini anlattı!

Ahmet Haşim Baltacı Arnavutköy projelerini anlattı!

Arnavutköy Belediye Başkanı ve 31 Mart Yerel Seçimlerinde AK Parti’nin Belediye Başkan Adayı Ahmet Haşim Baltacı, Arnavutköy 2023 Vizyon Tanıtım Programında vatandaşlar ile buluştu. 



Nuri Pakdil Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Arnavutköy 2023 Vizyon Tanıtım Programına katılan AK Parti Arnavutköy Belediye Başkan Adayı Baltacı, vatandaşlara gelecek dönem projelerini anlattı. 

Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre projeleri Kentsel Dönüşüm, Kentsel Yeşil Alanlar, Eğitim, Sağlık ve Ulaşım ana başlıkları altında tanıtan Baltacı, doğduğu yere hizmet etmenin çok büyük bir zevk ve gönül işi olduğunun altını çizdi.

Doğduğu yere hizmet etmekten zevk aldığını söyleyen Baltacı, “Yıllardır neredeyse doğup büyüdüğüm, 50 yıldır ikamet ettiğim bu güzel ilçede, köy halinden bu haline gelinceye kadar hem çeşitli zamanlarda burada hizmet etmeyi hem de yaşamayı Cenabı Hak bana nasip etti. Birlikte bir dönem belde olmak üzere ama özellikle iki dönemdir genç bir ilçe olan Arnavutköy’de önemli işlere imza atmak, bana ve benimle birlikte olan meclis üyelerimize nasip oldu. Ne kadar şükretsek azdır” diye açıklama yaptı.
 


Geri Dön