25 / 04 / 2024

Ahmet Misbah Demircanın esnaf ziyareti

Ahmet Misbah Demircanın esnaf ziyareti

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, İstiklal Caddesi üzerinde cephesi yenilenen binalara dikkat çekerek,“ Vatandaş artık binasına sahip çıkıyor'' dedi. Demircan, Beyoğlu esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Niğde'ye kentsel dönüşüm ve restorasyon müjdesi!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Niğde'de tarihi ve kültürel yerlerde süren restorasyon çalışmalarını denetledi.

Ahmet Misbah Demircan Malatya'da hasar gören tarihi yapıları inceledi!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Malatya'da depremde hasar gören tarihi yapılarda incelemeler yaptı.

Ahmet Misbah Demircan'dan Galata Kulesi açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan yaptığı açıklamad "Galata Kulesi ile ilgili olarak sosyal medyaya da intikal eden bazı uygulamalar, Bakanlığımızın ilgili birimlerini de rahatsız etmiştir" diye konuştu.

Ahmet Misbah Demircan: Camilerimizi restore ediyoruz!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan 2020-2023 Yatırım Değerlendirme Toplantısı’ndan sonra açıklama yaptı. Açıklamada camilerin büyük bir mülkiyeti bizde onları restore ediyoruz dedi.

Ahmet Misbah Demircan: Beyoğlu kimliğini yeniden inşa ettik!

Beyoğlu Belediye Başkanı Misbah Demircan, altyapı sorunları aşıldığı için beklentilerin değiştiğini, insanların estetik kaygılarının arttığını, huzurlu ve yatay şehirlerde yaşamak istediklerini söylüyor.

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, startı verilen Okmeydanı Dönüşüm Projesi kapsamında 2950’nolu adada bulunan hak sahipleri bir araya geldi. Vatandaşların sorularını yanıtlandıran Demircan, proje hakkında bilgiler verdi.

Ahmet Demircan çöken binanın sakinleriyle buluştu!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Sütlüce'de çöken bina ile ilgili açıklamalarda bulundu. Demircan, 29 aileyi çevredeki otellere yerleştirdiklerini belirtti.

Okmeydanı'nda dönüşüm zamanı!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı fönüşüm projesinde sona yaklaşıldığının müjdeledi...

Okmeydanı dönüşüm projesinde mutlu sona yaklaşıldı!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı Dönüşüm Projesi kapsamında uzlaşma sağlanan Kayabaşı ailesini evinde ziyaret etti.

Beyoğlu'ndaki binalar restorasyonla hayata dönüyor!

Kulaksız, Okmeydanı ve Örnektepe bölgelerini ziyaret ederek vatandaşlarla buluşan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Beyoğlu’nda işler yolunda. İlçemizin dört bir yanında hiçbir ayrım yapmaksızın aynı yatırımları yapıyoruz.” diye konuştu.

Okmeydanı’nda dönüşüm Van Blokları'ndan başlıyor!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, Okmeydanı’nda dönüşüm için, hak sahiplerinin tamamıyla uzlaşma sağlandığı Van Blokları sakinleriyle görüştü.

Okmeydanı Şanzelize Projesi'nin yürütmesi durduruldu!

İstanbul 3. İdare Mahkemesi, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın “Okmeydanı’nı Şanzelize yapacağız” dediği projeye ilişkin kentsel dönüşüm planının yürütmesini durdurdu.

Ahmet Misbah Demircan: Yeni dünyanın ticari aksları Türkiye'de!

2. CNR Emlak Zirvesi’nde konuşan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan,Türkiye’de lojistiğe, ulaşıma, yeni ticaret yollarına yatırım yapmanın her zaman doğru olduğunu görüyoruz. Yeni dünyanın ticari aksları burada. Onun için Türkiye’ye yatırım yapmanın tam zamanı.” dedi.

Ahmet Misbah Demircanın esnaf ziyareti Haberi

Ahmet Misbah Demircanın esnaf ziyareti

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, ''Tarihi binalar artık aslına uygun restore edilerek, Beyoğlu’nun ruhuna uygun kullanılıyor. Aslında bu değişim ilçenin her mahallesinde hissediliyor. Her gün yeni bir işletme açılıyor. Bu da bizi oldukça mutlu ediyor” dedi. Demircan, rutin gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerine Taksim ve İstiklal Caddesinde devam etti. Cuma namazını tarihi Hüseyin Ağa Camiinde kılan Başkan Demircan, namaz sonrası camii cemaati ile selamlaştıktan sonra kalabalık bir heyet ile bölgede incelemelerde bulundu. İstiklal caddesinden Tarlabaşı istikametine doğru ara sokaklara yapılan yol ve kaldırım çalışmalarıyla birlikte, çok sayıda işletmelerin açıldığını söyleyen Demircan, “Ara sokaklarda yeni açılan kaliteli ve nezih işletmelerin varlığı insanları buralara doğru çekmeye başladı” dedi.

Başkan Demircan, Beyoğlu’nun tarihi dokusuna ve kalite standartlarına uygun yeni açılan işletme sahiplerinin elini tek...