26 / 04 / 2024

Beyoğlu'ndaki binalar restorasyonla hayata dönüyor!

Beyoğlu'ndaki binalar restorasyonla hayata dönüyor!

Kulaksız, Okmeydanı ve Örnektepe bölgelerini ziyaret ederek vatandaşlarla buluşan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Beyoğlu’nda işler yolunda. İlçemizin dört bir yanında hiçbir ayrım yapmaksızın aynı yatırımları yapıyoruz.” diye konuştu.



 

Geçmişten günümüze medeniyetlerin buluşma noktası olan Beyoğlu’nda hummalı çalışmalar sürüyor. Beyoğlu Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında bir yandan Kentsel ve Kültürel dönüşüm devam ederken bir yandan da tarihi binalar restore ediliyor ve yeniden hayata döndürülüyor. 


Beyoğlu Belediyesi tarafından servis edilen habere göre, Cadde ve Sokaklar alt ve üst yapıları ile birlikte baştan aşağı yenileniyor. İlçedeki tüm bu değişim ve dönüşümün yanı sıra sosyal belediyecilik anlamında daç çok farklı çalışmalara imza atılıyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan yapılan çalışmaları yerinde incelemek ve vatandaşları yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmek için Kulaksız, Okmeydanı ve Örnektepe'yi ziyaret etti. Dernekleri ve kahvehaneleri gezen Başkan Ahmet Misbah Demircan vatandaşlarla sohbet etti.
 

HİÇBİR AYRIM YAPMAKSIZIN AYNI YATIRIMLARI YAPIYORUZ

 

Başkan Demircan Beyoğlu’nda değişim ve dönüşümün hızla devam ettiğini söyleyerek, şöyle konuştu: “Beyoğlu’nda işler yolunda. Okmeydanı’nda tapu sorununu çözdüğümüz için vatandaşlarımız geleceğe umutla bakıyor. Artık kentsel dönüşüm istiyorlar. İnşallah en kısa zamanda ilk katmayı Van bloklarından vuracağız. Bunun dışında Tarlabaşı’nda dönüşüm yapıyoruz, Örnektepe’de dönüşüm yapıyoruz. Tüm bunları yaparken bir taraftan da ilçemizdeki cadde ve sokakları yeniliyoruz. İstiklal Caddesi ile Kulaksızda yapılan yollar arasında hiçbir fark yok. İlçemizin dört bir yanında hiçbir ayrım yapmaksızın aynı yatırımları yapıyoruz.” 

 


 


Geri Dön