19 / 04 / 2024

Okmeydanı'nda dönüşüm 2018'de başlayacak! 

Okmeydanı'nda dönüşüm 2018'de başlayacak! 

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan Muallim Cevdet İlkokulu’na gerçekleştirdiği ziyarette “Okmeydanı’nda, Kentsel Dönüşüm için ilk kazmayı 2018'in başında vurmayı hedefliyoruz.” dedi.



2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılının başlamasıyla birlikte okul ziyaretlerine başlayan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, ‘Okulda Buluşalım’ projesi kapsamında Muallim Cevdet İlkokulu’nu ziyaret etti. Öğrencilere tek tek mikrofon vererek taleplerini dinledi. Başkan Demircan’ın öğrencilerin taleplerine olumlu cevap vermesi büyük memnuniyetle karşılandı.
 

 

Ahmet Misbah Demircan ziyaret ettiği okulda velilere bilgi vererek “Okmeydanı’nda, Kentsel Dönüşüm için ilk kazmayı 2018'in başında vurmayı hedefliyoruz.” dedi.

 

Okmeydanı nda dönüşüm 2018 de başlayacak! 

 

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan,  2018 yılında Okmeydanı'nda kentsel dönüşüm projesinin müjdesini verdi. Başkan Demircan, “Okmeydanı’ndaki Kentsel Dönüşümü başlatacağız. İki adada mülk sahipleriyle anlaşmak üzereyiz. Anlaşmaları tamamladıktan sonra Okmeydanı’nda, Kentsel Dönüşüm için ilk kazmayı 2018'in başında vurmayı hedefliyoruz. Otoparklı binalar yapınca cadde ve sokaklar rahatlayacak ve daha güzel yaşam alanları ortaya çıkmış olacak. Böylece bölgede yeni bir stil, yeni bir heyecan olacak.” dedi.


VATANDAŞLAR DEMİRCAN’IN BÖLGE ZİYARETLERİNDEN MEMNUN

Okul ziyaretinden sonra Halıcıoğlu ve Piri Paşa Mahallelerinde esnafla bir araya gelen Demircan, talep ve önerileri dinledi. Vatandaşlar Demircan'a ilgisinden dolayı teşekkür etti. 

 

Okmeydanı nda dönüşüm 2018 de başlayacak! 

 
 


Geri Dön