05 / 05 / 2024

Ahmet Özdemir

Ahmet Özdemir

Efecansu İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ahmet Özdemir ve Yunis Cansu tarafından 90 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Taşsan İnşaat Ve Gıda Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşsan İnşaat Ve Gıda Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 4 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Özdemir ve Şaban Özdemir ortaklığında kuruldu.

Avrupa Hayat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Avrupa Hayat Gayrimenkul Limited Şirketi Avcılar'da Ahmet Özdemir ve İhap Şihe ortaklığında kuruldu.

Adalark Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adalark Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Özdemir tarafından kuruldu.

Royal Romans Gayrimenkul ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Romans Gayrimenkul ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Özdemir ve Erkan Öztürk tarafından kuruldu.

Mesa Sirkeci İnşaat ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Mesa Sirkeci İnşaat ve Turizm Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Özdemir tarafından kuruldu...

Ahmet Özdemir Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Özdemir Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Özdemir tarafından kuruldu. 

As Sorti Mühendislik İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Sorti Mühendislik İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Özdemir ve Sevim Kutlu ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 6 Mayıs'ta Büyükçekmece, Pınartepe Mahallesi'nde kuruldu.

Şehit Uzman Çavuş Nuh Özdemir'in babaevinde çalışmalar başladı!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Şehit Uzman Çavuş Nuh Özdemir'in Ordu'daki babaevini yeniden yapacaklarını açıklayan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ı telefonla arayarak, çalışmaların bir an önce hızlandırılmasını istedi.

Özdemir Çakacak açılış öncesi Anamur'da inceleme yaptı!

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun açılışını yapacağı "KKTC'ye Su Temin Projesi" töreni öncesinde Anamur ilçesinde incelemelerde bulundu.

Özdemir Cephe Sistemleri Alüminyum İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdemir Cephe Sistemleri Alüminyum İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Enes Özdemir tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 24 Aralık'ta Sultanbeyli, Ahmet Yesevi Mahallesi'nde kuruldu.

Nihat Özdemir Türkiye'nin en büyük eğitim merkezini Siirt'e yapıyor!

Siirt Valisi Ahmet Aydın ve Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Yeni Mahallede yapımına başlanan 82 derslikli İmam Hatip Lisesi inşaat alanında incelemelerde bulundu...

Efecansu İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efecansu İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ahmet Özdemir ve Yunis Cansu tarafından 90 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

TMMOB Kaz Dağları'nın tarihini geleceğe taşımak istiyor!

Ahmet Özdemir Aktan, Kaz Dağları'ndaki altın madeni arama çalışmalarıyla ilgili olarak, ''Tarihi, doğası, temiz havası ve suyunla anılan Kaz Dağları altın madenciliği girişimleri durdurulmaz ise sadece madencilikle anılır hale gelecek'' dedi

Ahmet Özdemir Haberi

Ahmet Özdemir

Efecansu İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ahmet Özdemir ve Yunis Cansu tarafından 90 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. 27 Şubat tarihinde kurulan Efecansu İnşaat'ın iş konusu; her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak.


Efecansu İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Sanayi Mahallesi, Selim Caddesi, No:54/3...