26 / 04 / 2024

ahmet rıfat sezer

ahmet rıfat sezer

Ayse Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Rıfat Sezer Emlakkulisi.com'a yaptığı açıklamalarda Çağlayan ve Ayazağa'da dönüşüme gireceklerini söyledi. İşte Ahmet Rıfat Sezer ile gerçekleştirdiğimiz o röportaj...

Doların şaşırtıcı yükselişi devam ediyor! 23 TL sınırını aşan dolar için yeni rekor rakam belli oldu! Hemen şimdi bakın!

Doların göz alıcı yükselişi sürüyor! Türk Lirası karşısında 23 TL sınırını geride bırakan doların geleceği için yeni rakam açıklandı. Finans danışmanı Ömer Rıfat Gencal'ın çarpıcı tahmini, doların rekor seviyelere doğru ilerlediğini gösteriyor. Detaylar haberimizde!

Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu Kimdir? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu ne iş yapar?

Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu ne iş yapıyor? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun mesleği nedir? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Rıfat Demirbaş kimdir? Kariyerine ne zaman başladı?

Türk iş adamı ve Vakıf GYO (Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı) Yönetim Kurulu Üyesi olan Rıfat Demirbaş kimdir? Kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

Rıfat Demirbaş kimdir?

Vakıf GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Rıfat Demirbaş kimdir? Rıfat Demirbaş daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Rıfat Demirbaş'ın biyografisi...

Tomtom Corners Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tomtom Corners Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Rıfat Hakan Kodal ve Krea Sirius Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat ortaklığında kuruldu.

Yıldırım Sezer: Gölcük, depremden sonra sıfırdan yapıldı!

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 17 Ağustos 1999 depreminde ağır hasar görmüş ve yıkılması gereken bina olmadığını, yeni bir Gölcük'ün oluştuğundan bahsederek, "Gölcük depremle ilgili acı hatırayı unutmayacak ama bir yandan da geleceğe umutla bakmaya devam edecektir" şeklinde konuştu.

Rıfat Esed'in mal varlığına el konuldu!

Paris Ceza Mahkemesi, Rıfat Esed'i kamuya ait fonları kötüye kullandığı ve kara para akladığı sebebiyle 4 yıl hapis cezasına çarptırdı.

Rıfat Esed, Suriye devlet fonlarını kullanarak emlak imparatorluğu kurmakla suçlanıyor!

Beşşar Esed’in amcası Hama ve Tedmür Kasabı olarak anılan Rıfat Esed, Suriye devlet fonlarını yasa dışı yollardan kullanarak emlak imparatorluğu kurmakla suçlanıyor.

Dedeman'ın yeni hedefi 10 yılda 50 otele ulaşmak!

Dedeman, hedefini yurt dışına yöneltti. Rıfat Dedeman, “Daha ziyade yakın coğrafya ve Türklerin yoğun yaşadığı bölgelerde olmayı tercih ediyoruz” dedi. Rıfat Dedeman ve Banu Dedeman'ın yeni hedefleri, 10 yılda 50 otele ulaşmak ve 10 tanesinin yurtdışında olması...

Hatay Altınözü’ne Millet Bahçesi geliyor!

Hatay Altınözü’nde millet bahçesi çalışmaları başlıyor. Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, projeyle ilgi açıklamalarda bulundu.

Lübnan Cascada AVM, Türklere emanet!

İş insanları Rıfat Nedim Kabakcı ve Abdulwahid Özkaya, kurdukları ‘VR Consulting’ işbirliğiyle Lübnan’ın en büyük alışveriş ve yaşam alanlarından birinin işletme, yönetim ve kiralama hizmetlerini aldı...

Gölcük’te ağır hasarlı bina kalmadı!

Gölcük ilçesinde depremin yaralarının sarıldığını söyleyen Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, ''Gölcük’te ağır hasarlı ve yıkılması gereken bina kalmadı'' dedi.

Lima Yachting Yatçılık Turizm ve Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Lima Yachting Yatçılık Turizm ve Organizasyon Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Rıfat Başak ortaklığıyla kuruldu.

ahmet rıfat sezer Haberi

ahmet rıfat sezer


Ayse Yapı'nın Kurtköy'de hayata geçirdiği Vogue Kurtköy'de fiyatlar 200 bin TL'den başlıyor. Emlakkulisi.com olarak Ayse Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Rıfat Sezer ile Vogue Kurtköy projesini ve önümüzdeki dönem hedeflerini konuştuk. İşte Ahmet Rıfat Sezer ile gerçekleştirdiğimiz o röportaj...



1-)Vogue Kurtköy projesinin detaylarını alabilir miyiz?


-Biz projenin arsa sahibiyiz. 5 bin 500 metrekare arsa üzerindeki projemizde 243 adet 1+1, 13 adet dükkan var. 4 bin metrekarelik alanı ticari ünitelere ayırdık. Sektöre yeni giren market zincirleriyle kiralamalar üzerine görüşüyoruz. Şimdilik net bir şey yok.



2-)İnşaat şu an ne durumda? 


-İnşaatın yüzde 65-70'ini tamamladık, sene sonu teslim edecektik ama onu daha erkene çekmeyi planlıyoruz. Eylül sonu, Ekim sonu gibi olabilir teslimler.



3-)Bugünkü fiyatlar ne kadar? Projeye özel bir kampanya var mı?


200 bin TL'den başlıyor, son...