24 / 04 / 2024

Ahmet Taner Bakay taziye

Ahmet Taner Bakay taziye

Mimar Ahmet Taner Bakay vefat etti. Cenazesi yarın öğle namazına müteakip Feriköy Aile Kabristanı'na defnedilecek.

İzmir'de 2 adet dükkan kiraya verilecek! Belediye'den kaçırılmayacak fırsat!

İzmir ili, , Çili ilçesi, Ahmet Taner Kışlalı ve Aydınlık Evler mahallesinde yer alan 2 farklı dükkanı ayrı ayrı kiraya verilecek.

Mimar Ahmet Taner Bakay vefat etti!

Mimar Ahmet Taner Bakay vefat etti. Cenazesi yarın öğle namazına müteakip Feriköy Aile Kabristanı'na defnedilecek.

Çayyolu Koru Mahallesi sakinlerinden Ahmet Taner Kışlalı Parkı tepkisi!

Koru Mahallesi sakinleri, Ahmet Taner Kışlalı Parkı’nın bir bölümünün Ankara Okçuluk İhtisas Spor Kulübü’ne verilmesine tepki gösterdi.

Çiğli'ye Ahmet Taner Kışlalı Parkı geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli Ahmet Taner Kışlalı mahallesinde lavanta, kekik, yasemin ile defne yaprağı kokularının yayılacağı 19 bin metrekarelik yeni bir park kuruyor. 350 ağacın dikileceği park, aynı zamanda seyir teraslarıyla kentlilerin yeni buluşma noktası olacak.

İzmir Çiğli'ye Ahmet Taner Kışlalı Parkı inşa edilecek!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 1999 yılında uğradığı bombalı saldırıda hayatını kaybeden Kültür eski bakanlarından Ahmet Taner Kışlalı’nın adını, Çiğli’de 19 bin metrekarelik alanda oluşturacak yeni semt parkında yaşatacak. Park, güçlü yeşil dokusuyla dikkat çekecek.

Bursa Ahmet Taner Kışlalı Meydanı'nın isim değişikliğine itiraz!

Bursa'da 'Ahmet Taner Kışlalı Meydanı'nın adınının '15 Temmuz Milli İrade Meydanı' olarak değiştirilmesine CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu itiraz etti.

Kuzey Atık Temizlik ve Tesis Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Atık Temizlik ve Tesis Yönetimi Limited Şirketi, Yunus Köse tarafından 10 bin TL sermaye ile 9 Eylül'de Avcılar, Merkez Mahallesi, Ahmet Taner Kışlalı Caddesi'nde kuruldu.

Bursa İncitaş Sitesi' nde daireler 175 bin TL' den başlıyor!

Taşyakan İnşaat tarafından hayata geçirilen Bursa İncitaş Sitesi toplam 28 adet konuttan oluşuyor. Proje Bursa İl'i Ahmet Taner Kışlalı Bulvarı üzerinde yer alıyor. Bursa İncitaş Sitesi' nde daireler 175 bin TL' den başlıyor.

Ahmet Davutoğlu iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili önlemlerini açıklayacak!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, açıklanacak önlemler içinde Radikal kararların da olacağını söyledi. Başbakan Ahmet Davutoğlu da iş sağlığı ve güvenliğine ilişkin yeni önlemler açıklayacak...

Çıldır Yapı Otomotiv ve Gıda Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Çıldır Yapı Otomotiv ve Gıda Pazarlama Limited Şirketi, Ali Çıldır, Ercan Çıldır tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 17 Şubat'ta Avcılar, Ahmet Taner Kışlalı Caddesi'nde kuruldu.

BulvarPlus nerede

Bulvar Plus projesi Bursa'da, Ertuğrulkent'in Bulvarı olan Ahmet Taner Kışlalı Bulvarı üzerinde hayata geçiriliyor...

Bulvar Plus'ta 210 bin liraya! 12 ay sıfır faizle!

Ömer Kumova İnşaat Ertuğrulkent'in Bulvarı olan Ahmet Taner Kışlalı Bulvarı üzerinde yeni projesi Bulvar Plus'ta faiz oranları 60 ay 0,74 e düştü

Ahmet Vefik Alp İstanbul'un çelişkilerini Londra'ya taşıyor!

2011 ‘Avrupa Gayrimenkul Ödülleri 'ni kazanan mimar ve kentbilimci Ahmet Vefik Alp, London Mayfair Park Lane Oteli 'nde 22 Eylül 2011 günü saat 10.00'da ‘Istanbul: çelişkiler Megapolisi için Megaprojeler ' isimli bir oturumu yönetecek

Ahmet Taner Bakay taziye Haberi

Ahmet Taner Bakay taziye

Mimar Ahmet Taner Bakay vefat etti. Cenazesi yarın öğle namazına müteakip Zincirlikuyu Camii'nden kaldırılacak ve Feriköy Aile Kabristanı'na defnedilecek.

Bakay'ın ailesi taziye ilanı yayınladı. Taziye ilanınında şu ifadeler yer aldı: ''30 Eylül 2018 günü kaybettik. Acımız sonsuzdur'.'

Biz de www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhumun ailesine başsağlığı dileriz...