29 / 03 / 2024

Ailenin tek evine haciz gelir mi

Ailenin tek evine haciz gelir mi

Posta yazarı Tamer Heper 'Köyde babamın tek evi var. Birine kefilliğinden dolayı varlık şirketi oturduğu evi icradan satılığa çıkardı. Babamın köydeki evi satılır mı? Evde babam ve annem oturuyor. Başka oturacak evleri yok. Ne yapabiliriz?' sorusunu cevapladı.

Bir zamanlar bir ailenin tek maaşla bir evi ve bir arabası olabilirken şimdi ne değişti?

Burç Okumuş, resmi sosyal medya hesabı üzerinden 'Bir zamanlar bir ailenin tek maaşla bir evi ve bir arabası olabilirken şimdi ne değişti' sorusunun yanıtı ile ilgili teorilerini paylaştı. İşte Burç Okumuş'un o paylaşımı...

4 kişilik bir ailenin açlık sınırı asgari ücreti geçti! Bisam tek tek rakamları açıkladı!

Bilgi İşlem ve İstatistik Araştırma Merkezi (BİSAM) ağustos 2023 için açık sınırını açıkladı. 4 kişilik bir ailenin açlık sınırı asgari ücreti geçti!

Dev proje! 232 bin ailenin evine kırmızı et gönderilecek

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından dev bir proje hayata geçirildi. Proje kapsamında ihtiyaç sahibi 232 bin ailenin evine konserve şeklinde kırmızı et gönderilecek.

Murat Kurum: İzmir'de evine kavuşturmadığımız tek bir depremzede bırakmayacağız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "2022'de İzmir'de evine kavuşturmadığımız tek bir depremzede bırakmayacağız" dedi.

Ailenin tek evine haciz gelir mi?

Posta yazarı Tamer Heper 'Köyde babamın tek evi var. Birine kefilliğinden dolayı varlık şirketi oturduğu evi icradan satılığa çıkardı. Babamın köydeki evi satılır mı? Evde babam ve annem oturuyor. Başka oturacak evleri yok. Ne yapabiliriz?' sorusunu cevapladı.

4 kişilik ailenin asgari geçim sınırı 7 bin 625 lira!

Türkiye Kamu-Sen, geçen ay çalışan tek kişinin yoksulluk sınırını 3 bin 743 lira, 4 kişilik ailenin asgari geçim haddini ise 7 bin 625 lira olarak hesapladı.

4 kişilik bir ailenin asgari geçim sınırı 7733 TL!

Türkiye Kamu-Sen, geçen ay çalışan tek kişinin yoksulluk sınırını 3 bin 728 lira, dört kişilik ailenin asgari geçim haddini ise 7 bin 733 lira olarak hesapladı.

Tek evini satanlar vergi ödemeyecek!

Evini satanlar için önemli düzenlemeler içeren yeni vergi taslağına göre tek konutunu satanlar artık vergi ödemeyecek...

İtalyan İntesa Bankası tek şube için 300 milyon dolar ödedi!

İtalyan bankası olan İntesa Sanpaolo Türkiye'de açtığı ilk ve tek şubesi için 300 milyon dolar ödedi...

Celal Yiğit vefat etti! Beta Tek İnşaat'ın acı günü!

Beta Tek İnşaat ve Mühendislik A.Ş'nin Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Yiğit'in babası Celal Yiğit vefat etti...

Bahçe tek bir kat maliki tarafından kullanılabilir mi?

Bahçeli bir binada bahçenin zemin katta bulunduğunu farz edelim. Bu durumda bahçe tek bir kat maliki tarafından kullanılabilir mi, detayları haberimizde...

Tek Art İnşaat Sefaköy Stüdyolarını BKM'ye kiraladı!

Tek Art İnşaat Sefaköy Stüdyolarını, dizi film çekim seti olarak Beşiktaş Kültür Merkezi A.Ş'ye 1 Nisan 2013 tarihi itibariyle kiraya verdi...

Butaştek Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Butaştek Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Burak Büyükdeniz ve Tamer Tatlı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Ailenin tek evine haciz gelir mi Haberi

Ailenin tek evine haciz gelir mi

Posta yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde 'Köyde babamın tek evi var. Birine kefilliğinden dolayı varlık şirketi oturduğu evi icradan satılığa çıkardı. Babamın köydeki evi satılır mı? Evde babam ve annem oturuyor. Başka oturacak evleri yok. Ne yapabiliriz?' sorusunu yanıtladı.

Köyde babamın tek evi var. Birine kefilliğinden dolayı varlık şirketi oturduğu evi icradan satılığa çıkardı. Babamın köydeki evi satılır mı? Evde babam ve annem oturuyor. Başka oturacak evleri yok. Ne yapabiliriz? R.S.

*****

Okuyucumun babasının tek evi var. Burada da annesi ve babası oturuyor. Ev de köyde. Bunları niye tekrar ediyorum? Şunun için! Bir kimsenin hali ile münasip evi haczedilemez ve dolayısı ile satılamaz. Böyle bir eve haciz tatbik edildiğinde, evi haczedilen kişi meskeniyet iddiası dediğimiz bir iddiayı ileri sürerek evini kurtarabilir....