19 / 04 / 2024

Airlife City Ankara Evleri

Airlife City Ankara Evleri

NTP Group tarafından başkent Ankara'da hayata geçirilen Airlifecity Evleri projesinde yüzde 25 peşinatla konut sahibi olma avantajı konut alıcılarına sunuluyor...

Airlife City Ankara Evleri teslim tarihi!

Toplam 40 blokta 1.650 konuttan meydana gelen Airlife City Ankara Evleri projesi Esenboğa Havalimanı'na yürüyüş mesafesinde yükseliyor

Vera City'de peşin ödemelerde yüzde 9 indirim fırsatı!

Çelikoğlu Yapı tarafından Ankara Eryaman Şehit Osman Mahallesi'nde yükselen Vera City projesinde peşin ödemelerde yüzde 9 indirim fırsatı başladı. Peki Vera City konut fiyatları ne kadar? İşte Vera City ile ilgili detaylar...

Future Deluxe City ile Ankara'ya 282 yeni konut geliyor!

Zeray İnşaat tarafından hayata geçirilecek olan Future Deluxe City projesinde 282 adet konut ve 56 adet ticari ünite yer alacak. Proje 230 milyon TL'ye mal olacak.

Sign of the City’nin ödüllü projeleri Ankara’da!

Gayrimenkul sektörünün en prestijli organizasyonu olarak gerçekleştirilen Sign of the City Ödülleri (SotCA) beşinci yılında ilk sektör buluşmasını Ankara’da düzenlendi.

Ukra mağdurları Ankara'ya gidiyor!

İnşaatı yarım kalan Ukra City projesinde yaşanan belirsizlikler Ukra mağdurlarını bir kez daha isyan ettirdi. Mağdurlar Ankara'ya giderek Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı ile görüşme kararı aldı.

Bağlıca Ozan City'de 129 bin TL'ye 1+1!

Ozan Yapı tarafından Ankara Bağlıca'da inşa edilen Ozan City'de 1 oda 1 salon evlerin fiyatı 129 bin liradan başlıyor. 4 blok olarak tasarlanan projede konutların hepsi 1+1 ve 2+1 tipi dairelerden oluşuyor.

Ankara Ozan City iletişim!

Daire büyüklüklerinin 55 metrekareden başladığı proje 12 ve 13 katlı 4 blok şeklinde yükseliyor. Ankara Ozan City iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0312 911 06 00 olarak belirlendi.

Ankara Golfkent, Sign of City Awards’ta finalist oldu!

Ankara Golfkent, Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul ödül yarışması ‘’Sign of City Awards 2015’’te, 4 Kasım Çarşamba günü Hilton İstanbul Bomonti Otel’de devam eden ‘En iyi konut’ kategorisinde 3 finalist arasında bulunuyor.

Ankara Golfkent projesi Sign of City Awards'ta finalist!

Ankara Golfkent, Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul ödül yarışması ‘’Sign of City Awards 2015’’te, 4 Kasım Çarşamba günü Hilton İstanbul Bomonti Otel’de devam eden ‘En iyi Konut’ kategorisinde 3 finalist arasında bulunuyor.

Ankara Golfkent Sign of City Awards’ta finalist oldu!

Ankara Golfkent, Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul ödül yarışması ‘’Sign of City Awards 2015’’te, 4 Kasım Çarşamba günü Hilton İstanbul Bomonti Otel’de devam eden ‘En iyi Konut’ kategorisinde 3 finalist arasında bulunuyor.

Ozan City Ankara ne zaman teslim?

12 ve 13 katlı 4 blok şeklinde yükselen proje Ankara İl'i Bağlıca'da hayata geçiriliyor. Projede tapular hemen teslim ediliyor. Peki Ozan City Ankara ne zaman teslim?

Ankara Ozan City fiyat!

Daire alanlarının 55 metrekareden başladığı proje Ankara İl 'i Bağlıca 'da hayata geçiriliyor. Ankara Ozan City fiyat listesi kapsamında daireler 129 bin TL 'den başlıyor.

Ankara Ozan City Residence'de fiyatlar 129 bin TL'den başlıyor!

Ankara İl 'i Bağlıca 'da hayata geçirilen proje toplam 748 adet daireden meydana geliyor. Ankara Ozan City Residence'de fiyatlar 129 bin TL 'den başlıyor.

Sincan Tardis City'de 300 bin TL'ye 3+1!

Aşıklar Grup Ankara Sincan'da yeni projeye başlıyor. Toplam 80 konuttan oluşan Tardis City projesinde konutların fiyatları 300 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Airlife City Ankara Evleri Haberi

Airlife City Ankara Evleri

NTP Group tarafından 125 bin metrekarelik alan üzerinde Ankara Esenboğa'da hayata geçirilen Air Life City projesinde stüdyo, 1 oda 1 salo, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut alternatiflerinden meydana gelmek üzere toplam 1.650 adet konut yer alıyor.



40 blok halinde yükselen Airlife City Evleri projesinde inşaat alanı ise 220 bin metrekare olarak belirlendi. Teslimlerinin 2015'te yapılmasının beklendiği Ankara AirLife City projesinde geniş yeşil alanlar yer alıyor. 



Ankara merkeze 21 kilometre mesafede hayata geçirilen NTP Airlife Evleri projesinde metrekare birim fiyatı 2 bin 200 lira olarak belirlendi. Yüzde 25 ve yüzde 30 peşinatla konut sahibi olunabilen proje kapsamında yüzde 15'lik başka bir kısım 1 yılda ödniyor ve konut bedelinin kalan tutarı banka kredisi kapsamında...