26 / 04 / 2024

Sign of the City’nin ödüllü projeleri Ankara’da!

Sign of the City’nin ödüllü projeleri Ankara’da!

Gayrimenkul sektörünün en prestijli organizasyonu olarak gerçekleştirilen Sign of the City Ödülleri (SotCA) beşinci yılında ilk sektör buluşmasını Ankara’da düzenlendi.



Hürriyet Gazetesi’nin inşaat ve gayrimenkul sektörünü, uluslararası normlara taşımak ve sektörü en iyiye teşvik etmek amacıyla gerçekleştirdiği SotCA’nın kazanan projeleri Ankara’da Türk Serbest Mimarlar Derneği’ndeki sergide başkentliler ile biraraya geldi. 

Türkiye’yi kent kent gezmesi planlanan serginin ilkinde gayrimenkul sektör temsilcilerini buluşturdu.  Sign of the City Seçilen ve Premium Proje olmaya hak kazanan projelerin sergisinin açılış kokteyline Ankara’dan çok sayıda mimar, Hürriyet İcra Kurulu Üyesi ve Reklam Direktörü Zeynep Tandoğan, SotCA Jüri Eş Başkanları Yüksek Mimar ve Kent Tasarımcısı Prof. Dr. Güzin Konuk ve World Architecture Community Kurucu Başkanı Prof. Dr. Suha Özkan, Türk Serbest Mimarlar Derneği Başkanı Aytek İtez gibi önemli isimler katılım gösterdiler. 

Türk Serbest Mimarlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Aytek İtez ise serginin Ankara’da derneğin ev sahipliğinde yapılmasından memnuniyet duyduğunu söyledi. İtez, “Yarışmanın her yıl kendini değiştirip büyüyerek ilerlediğini görüyorum ve sürmesini, sürdürülmesini diliyorum” şeklinde açıklama yaptı. 


Geri Dön