24 / 04 / 2024

AirPods Max

AirPods Max

AirPods Max in özelliklerini ve piyasadaki fiyat listesini sizler için araştırdık. Uzamsal Ses destekli AirPods Max için 2.200 TL’lik indirim fırsatı var.

Sennheiser HD 660S2 Kulaklık Tanıtıldı! İşte özellikleri

Sennheiser HD 660S2 Kulaklık tanıtıldı. Yeni kulaklıklar, Apple'ın AirPods Max'inden daha büyük bir fiyat etiketi ile geliyor. Sennheiser 600 serisi, bir çift sağlam kutuya ihtiyaç  duyan ses meraklıları arasında lider bir ürün oldu.

AirPods Max'de kaçırılmayacak indirim fırsatı! 28 Eylül 2022 fiyat listesi

AirPods Max in özelliklerini ve piyasadaki fiyat listesini sizler için araştırdık. Uzamsal Ses destekli AirPods Max için 2.200 TL’lik indirim fırsatı var.

Benzersiz ses kalitesi ile Apple AirPods ailesi ve Mart 2022 fiyat listesi…

Global markalar arasında ilk sıralarda gelen Apple, geliştirdiği teknoloji harikası ürünleri ile dikkat çekmeye devam ediyor. Ses teknolojisi alanında hem teknolojik özellikleri hem de kullanım farkları ile bir numara olan AirPods ailesini ve fiyatlarını sizler için inceledik…

A101'de Apple Airpods kulaklık satışta! İşte 28 Mart 2022 fiyat listesi!

A101 Apple Airpods Ve Şarj Kutusu 2.Nesil ürününü internet sitesinden alıcıların beğenisine sundu. Peki A101'de Apple Airpods Ve Şarj Kutusu kaç TL? İşte 28 Mart 2022 ürün ve fiyat bilgisi...

Teknosa iPhone 13 Pro Max fiyatlarında son dakika! Resmen belli oldu! İşte 2022 Mart fiyat listesi!

Apple'ın en yeni ve en sevilen akıllı telefonu iphone 13 Pro Max'in Teknosa fiyatları belli oldu! Görünce inanamayacaksınız! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

iPhone 13 Pro Max'e 500 TL indirim! Sakın kaçırmayın! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Turkcell Pasaj'dan iPhone 13 Pro Max'e 500 lira indirim geldi! Ayrıca indirim dışında başka fırsatlar da bulunuyor! İşte iPhone 13 Pro Max 2022 Mart fiyat listesi...

Isuzu D-Max modeline dev kampanyayı açıkladı! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Isuzu, Pikap modeli D-Max için mart ayına özel bir kampanya başlattı. Peki Isuzu'dan araç satın almak isteyenler D-Max modeli için en az ne kadar ödemeli? Isuzu D-Max Mart ayı fiyat listesi ne oldu? İşte merak edilen fiyat listesi ve kampanyanın detayları...

Dikkat duymayan kalmasın! iPhone 12 Pro Max'e 1400 TL indirim! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

iPhone fiyatlarına gelen zamlardan sonra iPhone 12 Pro Max'e 1400 lira indirim geldi! İndirimi gören iPhone almaya koşacak! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

RE/MAX Türkiye Metaverse'te ofis açtı! 

Dünyanın gündemindeki yeni gerçeklik şeklinde dikkat çeken Metaverse, markaların da odağında. Çalışma hayatından eğlenceye, alışverişten sosyal etkinliklere pek çok gerçek hayat deneyiminin dijital benzerinin oluşturulduğu sanal evrende RE/MAX Türkiye de ofis açtı.

Max Seos Gayrimenkul Ve İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Max Seos Gayrimenkul Ve İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi bugün Maltepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Arslan ve Selçuk Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Royal Max Emlak İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Max Emlak İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Sıroos    Najafı tarafından kuruldu.

RE/MAX Türkiye’de kadın istihdamı yüzde 50’ye yaklaştı!

Önde gelen gayrimenkul danışmanlık şirketleri arasında yer alan RE/MAX Türkiye, kadın çalışan sayısını 1.900'ün üzerine çıkardı ve kadın çalışa sayısını toplam istihdamın yüzde 50’sine ulaştırdı.

RE/MAX 2021'de 50 yeni ofis açacak!

RE/MAX Türkiye, pandemi döneminde 112 ülke arasında en çok yeni ofis açan operasyon oldu. RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn, "Mayıs ayından itibaren ofis açma talebinde bir patlama yaşandı. 2021 hedefimiz 50 yeni ofis açmak" açıklamasında bulundu. 

AirPods Max Haberi

AirPods Max

Apple ın AirPods kulaklık ailesinin en iddialı kablosuz kulaklık modeli AirPods Max için yeni bir indirim kampanyası daha yapıldı.Geçtiğimiz günlerde piyasadaki satış fiyatı 14.499 TL olan kablosuz kulaklık bir satış kanalında şu anda 12.295 TL‘ye satılmaya başlandı.

AirPods Max kulaklığın yeşil ve pembe renkleri bu fiyata satıldığını söylemeden geçmeyelim.Ayrıca  AirPods Max’in bu renkler haricinde mavi, siyah ve gri renk seçenekleri de bulunduğunu hatırlatmak isteriz.

İncelemelerimizde en üst düzey ses ve ANC performansı vadeden modelde AirPods Pro’da olduğu gibi H1 işlemcisi yer alması rakiplerine fark atmaya yeten bir donanım.

Söz konusu işlemciyle birlikte Apple cihazlarla sorunsuz bağlantı deneyimi sunan kulaklıkta Uzamsal Ses özelliği de müzik severlere benzersiz bir deneyim yaşatıyor.

Kulaklığa sinema benzeri bir ortam yaratan bu özellik Apple Music ve Netflix...