20 / 05 / 2024

Sennheiser HD 660S2 Kulaklık Tanıtıldı! İşte özellikleri

Sennheiser HD 660S2 Kulaklık Tanıtıldı! İşte özellikleri

Sennheiser HD 660S2 Kulaklık tanıtıldı. Yeni kulaklıklar, Apple'ın AirPods Max'inden daha büyük bir fiyat etiketi ile geliyor. Sennheiser 600 serisi, bir çift sağlam kutuya ihtiyaç  duyan ses meraklıları arasında lider bir ürün oldu.



 Seri, çıkışından bu yana geçen 

25 yıl boyunca birkaç yinelemeden geçti. Yeni HD 660S2, önceki modellere göre mükemmel ses iyileştirmeleri
 sunar ve sağlam bir yapıya sahiptir.

Orijinal Sennheiser HD 600 modelinin fiyatı 1997'de piyasaya sürüldüğünde 450 dolardı. Bu fiyat etiketi bugün yaklaşık 850 dolara tekabül ediyor ve yeni model hâlâ oldukça uygun fiyatlı. Sennheiser, revize edilmiş 300 ohm'luk transdüserlerin, kulaklıklardaki ağır vuruşlu davullar için rezonans frekansını 70Hz'e düşürmeye yardımcı olduğunu söylüyor.Sennheiser 600 serisindeki tüm modeller, bir dereceye kadar gürültü girişimine izin veren arkası açık kulaklıklardır. HD 660S2, performansını iyileştirmek için ses sızdıracak şekilde tasarlanmıştır. HD 660S2'de aktif gürültü giderme özelliği yoktur, bu nedenle yalnızca sessiz ortamlarda kullanışlıdır.
 Ofiste veya halka açık yerlerde kullanıldıklarında korkunç olabilirler. Arkası açık tasarım ayrıca, gürültü engellemenin dahil edilmesinin mümkün olmadığını da ima eder.

Sennheiser HD 660S2 Kulaklık Tanıtıldı! İşte özellikleri

Kulaklıklarda, 0,25 inç ve 4,4 mm stereo fişli bir çift 5,8 fit değiştirilebilir kablo bulunur. Kulaklıklar, 1/8-inç adaptörü kullanılarak bir amfiye de bağlanabilir. Bir amplifikatöre bağlantı, kullanıcının cihazın yeteneklerinin tümüne sahip olmasına yardımcı olur.Sennheiser HD 660S2, yüksek çözünürlüklü sesin keyfini yüksek bir ücret ödemeden sonuna kadar çıkarmak isteyenler için tasarlandı. Herhangi bir uygulama desteği yoktur
 ve kullanıcıya sınırsız ses çıkışı garanti edilir. Kulaklıklar doğrudan Sehneisser'den 400 dolardan ön sipariş verilebilir. 


Geri Dön