26 / 04 / 2024

AK Parti Nilüfer İlçe Teşkilatı imo ziyareti

AK Parti Nilüfer İlçe Teşkilatı imo ziyareti

İMO Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Mehmet Albayrak, AK Parti Nilüfer İlçe Teşkilatı'nın tebrik ziyaretlerini kabul etti. Albayrak, Bursa'nın en büyük sorunu olan kaçak yapılaşmayı gündeme getirmeyi sürdüreceklerini kaydetti.

Bursa Nilüfer'de kaçak yapılar ortadan kaldırılıyor!

Bursa Nilüfer Belediyesi ilçe genelinde kaçak yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak Yaylacık Mahallesi’nde inşa edilen kaçak yapının yıkımını gerçekleştirdi.

Nilüfer'de kaçak yapılar yıkılıyor!

Bursa Nilüfer Belediyesi, Demirci Mahallesi’nde tarım arazisi üzerine inşa edilen fabrikanın yıkımını gerçekleştirdi.

Nilüfer'de kaçak yapılar tek tek yıkılıyor!

Bursa Nilüfer Belediyesi tarafından şehirde yükselen kaçak yapılarla ilgili mücadeleyi hızlandırıyor. Özellikle tarım alanlarında inşa edilen kaçak yapılar, hukuki süreç ve uyarılardan sonra tek tek yıkılıyor.

Bursa Nilüfer'de kaçak yapılaşmaya geçit yok!

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi'nde kaçak yapıların yıkılmasıyla ilgili alınan karar ile Nilüfer Belediye Encümeni de, belirlenen binaların yıkımı gerçekleşti.

Nilüfer'de kaçak villanın yıkımına başlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Nilüfer ilçesi Hasanağa Mahallesi'nde kaçak olarak inşa edildiği iddia edilen villanın yıkımına başlandı.

Bursa Nilüfer'deki kaçak bina yıkılacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Nilüfer ilçesindeki Atapark alanına imar planında park olan yere ruhsatsız olarak yapılan binanın yıkımına başladı.

Bursa Nilüfer'de geleceğin akıllı binaları konuşuldu!

Mimar Güvenç Özel, Nilüfer Belediyesi tarafından düzenlenen "Akıllı Şehirler, Akıllı Binalar: 21. Yüzyılda Mimari ve Teknoloji" konulu sempozyuma katıldı.

Nilüfer'de kaçak yapıya geçit yok!

Nilüfer Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Yapı Kontrol ekipleri, bir işletmenin park alanına yaptığı ek yapıyı yıkarak yerle bir etti.

Bursa Nilüfer'de kaçak yapıya geçit yok!

İmar ve Şehircilik Müdürlüğü çalışanlarıyla yemekte bir araya gelen Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer’in geleceğini korumak için kaçak yapıya geçit vermeyeceklerini bir kez daha vurguladı.

Bursa Nilüfer'de kaçak yapıya geçit verilmiyor!

İmar ve Şehircilik Müdürlüğü çalışanlarıyla yemekte bir araya gelen Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Kaçak yapıya geçit vermeyeceklerini vurguladı.

Bursa'nın en büyük sorunu kaçak yapılaşma!

İMO Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Mehmet Albayrak, AK Parti Nilüfer İlçe Teşkilatı'nın tebrik ziyaretlerini kabul etti. Albayrak, Bursa'nın en büyük sorunu olan kaçak yapılaşmayı gündeme getirmeyi sürdüreceklerini kaydetti.

Celil Çolak: Bursa Nilüfer'de dönüşüme ihtiyaç var!

AK Parti Bursa Osmangazi ile Nilüfer İlçe Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İMSİAD'da Namık Ziya Mescioğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Celil Çolak, "Yıldırım'ın, Osmangazi'nin olduğu kadar Nilüfer'in de acilen dönüşüme ihtiyacı var." dedi.

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye emekli başvuru tarihleri!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye'de 2+1 olarak tasarlanan daireler satışa çıkarılıyor. Projede 240 ay vade imkanıyla ödeme yapılabiliyor. İşte TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye emekli başvuru tarihleri...

AK Parti Nilüfer İlçe Teşkilatı imo ziyareti Haberi

AK Parti Nilüfer İlçe Teşkilatı imo ziyareti

İMO Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Albayrak, Yönetim Kurulu Sekreter üyesi Mustafa Er, Sayman üyesi Ayşe Asena Dişbudak ve Yönetim Kurulu üyesi Ali Kamil Goral, şubeyi ziyaret eden AK Parti Nilüfer ilçe Başkanı Celil Çolak ve Yönetim Kurulu üyelerini ağırladı. 


15. Dönem Yönetim Kurulu'nun hedeflerinden bahseden İMO Bursa Şube Başkanı Mehmet Albayrak, Bursa'nın en büyük sorunu olan kaçak ve ruhsatsız yapılaşmayı gündeme getirmeyi sürdüreceklerini kaydetti. Kaçak yapılaşmaya deprem güvenliği açısından yaklaştıklarını söyleyen Albayrak, "Kaçak inşaatlar belirli şartnamelerden, yönetmeliklerden ve mühendislik hizmetlerinden uzak şekilde yapılmıştır. 

Bu yapılar kentin gelişimini engellerken, görüntü kirliliği de oluşturuyor. Her yapılan kaçak inşaat mesleğimizi ve meslektaşlarımızı da zor durumda bırakıyor. Bursa'da 650 bin yapı stoğu var. Bunun yüzde 60'ı yani 350-400 bine yakını kaçak ve ruhsata...