19 / 04 / 2024

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye oturma koşulu ve devir işlemleri!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye oturma koşulu ve devir işlemleri!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye Evleri başvuru bedeli 500 TL olarak belirlendi. Projede yüzde 12 peşin ödemelerde, kalan bedel 180 ay vadelendiriliyor. İşte TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye oturma koşulu ve devir işlemleri...



TOKİ Bursa Nilüfer Konutları ödeme koşulları doğrultusunda yüzde 12 peşinatta 180 ay vade, yüzde 20 peşinatta ise 240 ay vade imkanı sağlanıyor. 


Dairelerin 2+1 şeklinde dizayn edildiği  TOKİ  Bursa Nilüfer İrfaniye'de başvuru işlemleri  T. Halk Bankası A.Ş.’nin Bursa'da bulunan yetkili şubelerince yürütülüyor. 


Bursa Nilüfer TOKİ İrfaniye başvuruları 30 Aralık 2015 tarihinde sona bulacak. Projede emekliye özel 1.200 daire 15 Ocak 2016 tarihinde kura yöntemiyle satışa çıkarılacak. 


Konut fiyatları ihale tarihinden itibaren netleşeceği TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye'de kura başvuruları için 500 lira başvuru ücreti talep ediliyor. 

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye oturma koşulu ve devir işlemleri!

- Emekli grubu projelerinde hak sahibi olup sözleşme imzalayanlar konutlarını borçları bitene kadar devredemeyecekler.


- Sözleşme imzalanan konut için borç bitene kadar, alıcı veya ailesi için ikamet koşulu aranacak olup, alıcının, kendisinin, eşinin veya çocuklarının söz konusu konutta ikamet etmediklerinin tespit edilmesi halinde sözleşmeleri feshedilecek.


- Gerçeğe aykırı beyanda bulunulması halinde, kurada hak sahibi olanların konut alma hakları iptal edilecek. Sözleşme imzalanmış ise sözleşmeleri feshedilerek gerekli hallerde ödenen peşinat tutarları irat kaydedilecek ve ödenen taksit tutarları masraflar tahsil edildikten sonra faisiz olarak iade edilecek.


Satış duyurusu için tıklayın


Geri Dön