26 / 04 / 2024

TOKİ Gaziantep Şehitkamil oturma koşulu ve iade işlemleri!

TOKİ Gaziantep Şehitkamil oturma koşulu ve iade işlemleri!

TOKİ Gaziantep Şehitkamil'de aylık taksitler 341,03 TL'den başlıyor. Projede başvuru bedeli olarak 1.000 TL ödeniyor. İşte TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent oturma koşulu ve iade işlemleri...



Kura çekimi 22 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleşecek olan  TOKİ  Gaziantep Şehitkamil Beykent Konutları 'nın sözleşme tarihi itibariyle 36 ay içerisinde teslim edilmesi planlanıyor. 


TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent daire fiyatları 69 bin 756 TL ile 93 bin 87 TL arasında farklılık gösteriyor. Projede başvuru işlemleri T. Halk Bankası A.Ş. Karataş şubesi aracılığıyla yürütülecek.


Yüzde 12 peşin ödemelerde, kalan bedel için 180 ay vade yapılan Gaziantep Şehitkamil Beykent TOKİ Evleri başvuru tarihi 20 Nisan - 15 Mayıs 2015 olarak belirlendi. 


Alt gelir grubu kapsamında 888 adet konutun alt gelir grubu kapsamında satışa sunulduğu TOKİ Gaziantep Şehitkamil 'de 75,09 metrekare olarak tasarlanan 2+1 daireler bulunuyor.


TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent oturma koşulu ve iade işlemleri!

- Alt gelir grubu projelerinde hak sahibi olup sözleşme imzalayanlar konutlarını borçları bitene kadar devredemeyecekler.


- Sözleşme imzalanan konut için borç bitene kadar, alıcının veya ailesi için ikamet koşulu aranacak olup, alıcının, kendisinin, eşinin veya çocuklarının söz konusu konutta ikamet etmediklerinin tespit edilmesi halinde sözleşmeleri feshedilecek.


- Gerçeğe aykırı beyanda bulunulması halinde, kurada hak sahibi olanların konut alma hakları iptal edilecek. Sözleşme imzalanmış ise sözleşmeleri feshedilerek gerekli hallerde ödenen peşinat tutarları irat kaydedilecek ve ödenen taksit tutarları masraflar tahsil edildikten sonra faizsiz olarak iade edilecek.


TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent alt gelir grubu satış duyurusu için tıklayın


Geri Dön