19 / 04 / 2024

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç

Güvenç ile birlikte Eyyübiye İlçesi Yenice Mahalle buluşmasında vatandaşlarla bir araya gelen Celalettin Güvenç, "Bu bölgeleri köy olmaktan çıkarıp imrendiğimiz şehir merkezi gibi yapmak boynumuzun borcudur" dedi.

Celalettin Güvenç kimdir?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından Şanlıurfa’nın mevcut belediye başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba’nın yerine 2014 Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak ilan edilen Celalettin Güvenç kimdir?

TOKİ Şanlıurfa Akçakale kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ Akçakale kura sonuçları 08.08.2022!

TOKİ Şanlıurfa Akçakale kura sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtı ve TOKİ Akçakale kura sonuçları 08.08.2022 haberimizde yer alıyor. Projeden 41 bin 250 TL peşinat bedeliyle konut sahibi olunabiliyor. 

TOKİ Şanlıurfa Akçakale başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Akçakale projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Şanlıurfa Akçakale kura sonucu 4 Kasım 2021!

TOKİ Şanlıurfa Akçakale kura sonucu 4 Kasım 2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Şanlıurfa Akçakale kura sonucu 4 Kasım 2021 ve proje detayları...

TOKİ Şanlıurfa Akçakale başvuruları 27 Ekim'de sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Akçakale projesi için son başvuru tarihi 27 Ekim olarak belirlendi.

TOKİ Şanlıurfa Akçakale kura sonucu 04.11.2021!

TOKİ Şanlıurfa Akçakale kura sonucu 04.11.2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Şanlıurfa Akçakale kura sonucu 04.11.2021 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Şanlıurfa Akçakale TOKİ başvuru tarihleri 2021!

Şanlıurfa Akçakale TOKİ başvuru tarihleri 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Şanlıurfa Akçakale TOKİ başvuru tarihleri 2021 ve proje detayları...

TOKİ Şanlıurfa Akçakale 2021 başvuruları başladı!

Toplu konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Akçakale projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

Şanlıurfa Siverek'te muhtarlardan kentsel dönüşüm tepkisi!

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Selim Pınar Mahallesi Muhtarı Mustafa Başak, mahallelerinde görev alan muhtarlar kentsel dönüşüm başlamadığı için mağdur olduklarını dile getirdi. 

Şanlıurfa'da esnaflar kiralarını ödeyemiyor!

Şanlıurfa’ya bir dizi ziyarette bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, kent esnafının kira ödemelerinde sıkıntı yaşadıklarını dile getirdi. 

Şanlıurfa Şehir Hastanesi inşaatı başlıyor!

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, şehir hastanesi için proje çalışmalarının tamamlandığını, kısa zaman içerisinde inşaat çalışmalarına başlanacağını dile getirdi.

Şanlıurfa-Akçakale yolundaki 55 binanın yıkımı gerçekleşti!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa-Akçakale yolu üzerinde bulunan 55 binanın yıkımını gerçekleştirerek trafik sorununa neşter vurdu. 

Şanlıurfa Eyyübiye'de kentsel dönüşüm evleri yükseliyor!

Şanlıurfa Eyyübiye Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde Akçamesçit bölgesinde 4 etaptan meydana gelen toplam 3000 konutun hedeflendiği kentsel dönüşüm alanında 1 etap çalışmaları devam ediyor.

Şanlıurfa'da arazi kavgası: 1 ölü, 4 yaralı!

 Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaşamını yitirdi, 4 kişi yaralandı.

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç Haberi

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç ve eşi Turan Güvenç Yenicelilerin yoğun ilgisiyle karşılandı. Mahalle buluşmalarında Yenice Mahallesi sakinleriyle büyük bir kalabalığın bulunduğu alana geçen Celalettin Güvenç ve Eşi Turan Güvenç, gençlerin, kadınların ve çocukların eşlik ettiği coşkulu bir miting gerçekleştirdi. 


Yenice Mahallesinde yoğun kalabalığa seslenen Celalettin Güvenç, şehrin tamamını tüm ilçeleriyle birlikte kucaklayacaklarını söyleyerek, "Bu bölgeleri köy olmaktan çıkarıp imrendiğimiz şehir merkezi gibi yapmak boynumuzun borcudur. Bunun için tapu sorununu da çözecek, imar planını da gözden geçireceğiz. Okul, park... Bunun için ne gerekiyorsa yapacağız. Yaptığımız okul arkamızda duruyor. Bu okul için en az beş kere geldim buraya" dedi. 


"Gençler İçin İş ve Meslek Kursları Açacağız" "Artık iyi ve güzel Belediyecilik zamanı" diyen Celalettin Güvenç, "Eyyübiye Belediyesini, Şanlıurfa...