19 / 04 / 2024

Ak Plaza istanbul

Ak Plaza istanbul

Akdağlar İnşaat tarafından Beyoğlu'nda yatay olarak tasarlanan ve hayata geçirilen Ak Plaza Piyalepaşa İş Merkezi' nde kiralık metrekare fiyatları 22 - 25 dolar arasında değişiyor...

Zeytinburnu'nda kaçak yapı yıkımına izin verilmedi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ekiplerinin Zeytinburnu'nda bulunan kaçak plaza yıkım işlemi, mahkeme kararının olmasına rağmen polis ekipleri tarafından engellenerek yıkıma izin verilmedi.

AK Parti İstanbul İl Yönetimi'nden Eyüpsultan kentsel dönüşüm projesi açıklaması!

Geçtiğimiz gün KİPTAŞ ve İBB tarafından hayata geçirilen Eyüpsultan Yeşilpınar kentsel dönüşüm projesinin temel atma töreni gerçekleşmişti. Yüzde 100 uzlaşma sağlanan proje için AK Parti İstanbul yönetiminden açıklama geldi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'den kentsel dönüşüm eleştirisi!

KİPTAŞ'ın Eyüpsultan'da hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projesine yönelik değerlendirme yapan AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, dönüşümde yüzde 50'ye yakın kesinti yapıldığını dile getirdi. 

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'den metro tepkisi!

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, sosyal medya üzerinden İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne metro inşaatları konusunda tepki gösterdi. 

Meral Akşener: İstanbul depreminde tüm Türkiye yıkılır!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin TBMM  Grup Toplantısı'nda konuştu. Akşener, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu...

Abdülkadir Akkuş,  Ak Parti İstanbul milletvekili adayı oldu!

Türkiye’nin önde gelen sanayicileri arasında yer alan Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş,  Ak Parti İstanbul 3. Bölgeden Milletvekili Aday Adaylığı için başvuruda bulundu.

Kuzey Yakası Başakşehir: İstanbul'un en yeşil yakası!

Kuzey Yakası Başakşehir projesi "İstanbul'un en yeşil yakası" sloganıyla basına tanıtılıyor. Ofislerin bugün satışa çıktığı Kuzey Yakası Başakşehir'de ofis fiyatları 349 bin liradan başlıyor.

Başakşehir Üçüncü istanbul satılık daire!

Konut ve ticaret alanlarından meydana gelen Başakşehir Üçüncü istanbul satılık daire satışları 15 Kasım'da başlayacak. Proje 2019 yılında tamamlanacak.

İstanbul Akıllı Şehir Fuarı 1-3 Haziran'da!

İBB, Fira Barcelona'nın da işbirliğiyle 1-3 Haziran tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi'nde, İstanbul Akıllı Şehir Fuarı ve Kongresi (Smart City Expo Istanbul) etkinliğini gerçekleştirecek.

Crowne Plaza, İstanbul Florya kapılarını açtı!

Crowne Plaza İstanbul-Florya kapılarını açtı. İlker Yöreoğlu, tesisin toplam yatırımının 300 milyon dolar olduğunu dile getirdi.

Via GYO ve Crowne Plaza İstanbul Asia'ya İnsana Saygı ödülü!

Via GYO ve Crowne Plaza İstanbul Asia, Eventus Fuarcılık tarafından düzenlenen İnsan Kaynakları Zirvesi’nde Kariyer.net tarafından “İnsana Saygı” ödülüne layık görüldü.

Yenimahalle Ak Plaza İş Merkezi icradan satılıyor!

Ankara 22. İcra Dairesi tarafından, Ankara İli, Yenimahalle İlçesi'nde bulunan Ak Plaza İş Merkezi satışa çıkarıldı. Söz konusu taşınmazın toplam bedeli 3 milyon TL olarak belirlendi.

Başakşehir İstanbul'un yükselen değeri oldu!

İstanbul'un en yeni ve en büyük ilçesi Başakşehir, gayrimenkul sektörünün parlayan yıldızı olarak dikkat çekiyor. TEM, 3, Köprü Yolu, Sağlık Kent ve metro gibi önemli aksların merkezinde bulunması nedeniyle bölgeye olan talep her geçen gün artıyor.

Ak Plaza istanbul Haberi

Ak Plaza istanbul


Akdağlar İnşaat tarafından Beyoğlu'nda yatay olarak tasarlanan ve hayata geçirilen Ak Plaza Piyalepaşa İş Merkezi'nde kiralık metrekare fiyatları 22-25 dolar arasında değişiyor. A plus ofis kriterlerine uygun olarak geliştirilen Ak Plaza'da güneş ışığını alan cephelerde ısınma ve parlamayı engelleyen güneş kinci elemanların, yağmur sularının depolanması ve sonrasında kullanım suyu olarak geri dönüştürülmesini sağlayan sistem kullanılıyor. 


14 katlı olarak inşa edilen projede aynca, cephe temizliği için vinç maliyeti getirmeyen kedi yollan, ziyaretçileri bina içinde takip edebilen akıllı güvenlik sistemi, iklimlendirme altyapısı, 4 metre yüksekliğindeki ofis katlan, kat bahçeleri, arşiv, depolama alanlan, jeneratör ve kriz merkezi de bulunuyor. 


Bugün...