25 / 04 / 2024

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'den metro tepkisi!

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'den metro tepkisi!

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, sosyal medya üzerinden İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne metro inşaatları konusunda tepki gösterdi. 



AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, metro inşaatları nedeniyle İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni (İBB) eleştirdi. Sabah'ta yer alan habere göre; Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından İstanbul’da temeli atılan Tavşantepe-Havalimanı metro hattı paylaşımını alıntılayan Kabaktepe, "Yahu bunlarda tık yok. İki yılda toplasan iki kilometre metro yapamadılar" ifadelerini kullandı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı ile Kadıköy-Kartal-Kaynarca Metro Hattı arasında raylı sistem bağlantısını sağlayacak projede ilk ray kaynağı, Bakan Adil Karaismailoğlu'nun da katıldığı törenle yapıldı.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe den metro tepkisi!

"YAHU BUNLARDA TIK YOK" 

Söz konusu proje için Twitter hesabından paylaşım yapan AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, CHP'li İBB yönetimine tepki gösterdi.

Megakentten AK Parti belediyeciliğinin çıkarılıp yerine CHP belediyeciliğinin konduğunda ortada ne kent ne de hizmet kaldığını vurgulayan Kabaktepe, "Hani Genel Başkanları diyor ya "tıkır tıkır" diye. Yahu bunlarda tık yok. 2 yılda toplasan 2 km metro yapmadılar. Bakanlığımız yapıyor, bunlar da izliyor." ifadelerini kullandı.

 

İstanbul'da AK Parti belediyeciliğini çıkarıp, yerine CHP belediyeciliğini koyduğunuzda ne kent, ne hizmet kalır ortada.

Hani Genel Başkanları diyor ya "tıkır tıkır" diye. Yahu bunlarda tık yok. 2 yılda toplasan 2 km metro yapmadılar. Bakanlığımız yapıyor, bunlar da izliyor. https://t.co/77JEcmuVA3

— Osman Nuri Kabaktepe (@osmannnurika) April 3, 2021

 

Sabiha Gökçen Havalimanı Metrosu'nun yüzde 91'i tamam!


Geri Dön