26 / 04 / 2024

Ak Plaza kiralama

Ak Plaza kiralama

Akdağlar İnşaat tarafından inşa edilen ve kentsel dönüşüm bölgesi olan Dolapdere’de Manço Mimarlık tarafından yatay olarak tasarlanan Ak Plaza Piyalebaşı İş Merkezi‘ndeki ofisler, TNL Gayrimenkul Geliştirme tarafından kiralanıyor...

Zeytinburnu'nda kaçak yapı yıkımına izin verilmedi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ekiplerinin Zeytinburnu'nda bulunan kaçak plaza yıkım işlemi, mahkeme kararının olmasına rağmen polis ekipleri tarafından engellenerek yıkıma izin verilmedi.

Büyük Vinç Nakliye Ve Kiralama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyük Vinç Nakliye Ve Kiralama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Göktaş ve Yusuf Hüseyin Çakır ortaklığında kuruldu.

TEB’den dev kampanya! Herkes faydalanabilecek! İndirimli araç kiralama ve uçak bileti fırsatı!

Türk Ekonomi Bankası (TEB), kullanıcılarına özel başlattığı yeni kampanyasını duyurdu. Günlük araç kiralama, uçak bileti ve otel rezervasyonunu kapsayan bu kampanyanın detayları nelerdir?

Özak GYO 34 Portall Plaza'nın değeri belli oldu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) İstanbul Başakşehir'de yer alan 34 Portall Plaza'nın değerine ilişkin açıklama yaptı. İşte 34 Portall Plaza'nın değeri...

Fakas Gayrimenkul Ve Araç Kiralama Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fakas Gayrimenkul Ve Araç Kiralama Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Samer Fakas Albıd tarafından kuruldu.

Akman Holding’in Kanada projesi Regal Plaza’da satışlar tam gaz!

Yurt içi ve yurt dışı yatırımlarıyla adını sıkça duyuran Akman Holding, Kanada Toronto’daki 2’nci dev projesi Regal Plaza’nın satışlarına son sürat devam ediyor. Bölgenin en büyük akıllı ve çevreci karma projesi olma özelliği olan Regal Plaza’nın home-ofis dairelerinin şuan yüzde 60’ı satıldı.

Htk Kiralama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Htk Kiralama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de Tahir Beyaz tarafından kuruldu.

Berinay Gayrimenkul İnşaat Oto Alım Satım Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berinay Gayrimenkul İnşaat Oto Alım Satım Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Çiğdem Küçük tarafından kuruldu.

Ak Group Gayrimenkul Gıda Oto Kiralama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Group Gayrimenkul Gıda Oto Kiralama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  500  bin TL sermaye bedeli  ile Abdalaa Alhomsee tarafından kuruldu.

Nera Grup Mimarlık İnşaat Oto Alım Satım Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Nera Grup Mimarlık İnşaat Oto Alım Satım Kiralama Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali İnal tarafından kuruldu.

Aym Makine Kiralama Ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aym Makine Kiralama Ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Akın ve Yakup Akın ortaklığında kuruldu.

Bilbay Gayrimenkul Alım Satım Kiralama Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilbay Gayrimenkul Alım Satım Kiralama Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Bilbay tarafından kuruldu.

Karot Gayrimenkul Danışmanlığı Oto Kiralama Hırdavat Ve Gıda Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karot Gayrimenkul Danışmanlığı Oto Kiralama Hırdavat Ve Gıda Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Avni Ak tarafından kuruldu.

Ak Plaza kiralama Haberi

Ak Plaza kiralama

Kentsel dönüşüm bölgesi olan Dolapdere’de Manço Mimarlık tarafından yatay olarak tasarlanan Ak Plaza Piyale İş Merkezi, 50 bin metrekarelik inşaat kullanım alanı ve A+ tipi iş ofis binası özelliğiyle dikkat çekiyor. Dikine yapılmış bir binadan farklı olarak % 10 kadar alan tasarrufuna sahip Ak Plaza Piyale İş Merkezi’nin 30 bin metrekarelik kiralanabilir alanı bulunuyor. TNL Gayrimenkul Geliştirme tarafından kiralaması yapılan iş merkezinde, metrekare fiyatları ortalama 22-25 dolar.

Merkezi konumu ve ulaşım kolaylığı nedeniyle, iş dünyasının merkezi olacak Dolapdere’de inşa edilen Ak Plaza, BREAM sertifikası almak üzere enerji etkin yeşil bir A+ sınıfı ofis binası olarak tasarlandı. Ak Plaza, kuzey- güney ofis blokları ile bunların arasında yer alan servis ve dolaşım alanlarının bulunduğu orta bloktan oluşuyor. Orta blokta oluşturulan geniş Atrium...