26 / 04 / 2024

ak plaza piyalepaşa

ak plaza piyalepaşa

Piyalepaşa Bulvarı'nda inşaatı süren 40 milyon dolarlık Akplaza ofis projesi bitmeden çok sayıda kiralama talebi aldı. Proje, madencilik alanında 84 yıllık geçmişi olan Akdağlar Group şirketlerinden Akdağlar İnşaat tarafında inşa ediliyor...

Akdağlar, Piyalepaşa'ya doğa dostu ofis yapıyor!

TÜRKİYE'NİN madencilik alanındaki lider kuruluşlardan Akdağlar Şirketler Grubu iştiraki Akdağlar İnşaat'ın Beyoğlu'nun önemli güzergâhlarından Piyalepaşa Bulvarı'nda inşa ettiği Ak Plaza'da kiralık ofis fiyatları metrekaresi 22-25 dolar arasında değişiyor

Ak Plaza nerede? Havadan videosu!

Piyalepaşa'da hayata geçirilen Ak Plaza projesi Akdağlar İnşaat imzası ile inşa ediliyor. Ak Plaza projesi 28 Eylül 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi.

Piyalepaşa İstanbul Sahaf Günleri bugün başlıyor!

Piyalepaşa İstanbul Sahaf Günleri, Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat’ın ev sahipliğinde, bu akşam gerçekleştirecek.

Hacıhüsrev Piyalepaşa İstanbul fiyat!

Hacıhüsrev Piyalepaşa İstanbul'da dairelerin metrekare birim fiyatı 8 bin 500 liradan başlıyor. Hacıhüsrev Piyalepaşa İstanbul projesinde 760 adet daire, 190 adet rezidans yer alıyor...

Piyalepaşa İstanbul Beyoğlu teslim tarihi!

Dairelerin 1+1'den 4+1 'e kadar farklılık gösterdiği proje 760 daire ve 190 rezidans daireden oluşuyor. Piyalepaşa İstanbul Beyoğlu teslim tarihi 2018 yılı olarak belirlendi.

Piyalepaşa İstanbul ödeme koşulları!

Piyalepaşa İstanbul ödeme koşulları kapsamında 48 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Beyoğlu Hacıhüsrev'de inşa edilen projede çeşitli sosyal donatı alanları yer alıyor.

Piyalepaşa İstanbul'da yüzde 30 satış hedefleniyor!

Polat Holding'in alt markası Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'da yıl sonuna kadar yüzde 30 satış hedefleniyor. Piyalepaşa İstanbul'un Türkiye lansmanı gerçekleştirildi.

Piyalepaşa İstanbul’un Türkiye'deki ilk tanıtımı yapıldı!

Polat Holding Başkanı Adnan Polat’ın “Bu proje sayesinde dönüşümün kitabını yazacak duruma geldik” dediği Piyalepaşa İstanbul satışa çıktı.

Piyalepaşa İstanbul yüzde yüz kazandıracak!

Türkiye'nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi olma özelliği sahip Piyalepaşa İstanbul Projesi görücüye çıktı.

Hacıhüsrev Piyalepaşa İstanbul satılık!

Hacıhüsrev Piyalepaşa İstanbul satılık daire fiyatları metrekare bazında 8 bin 500 TL'den başlıyor. Teslim tarihi 2018 yılı olarak belirlenen proje 800 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor.

Piyalepaşa İstanbul Residence fiyatları!

Piyalepaşa İstanbul Residence projesinde 760 adet daire ve 190 adet rezidans yer alıyor. Piyalepaşa İstanbul Residence projesinde yüzde 35 peşinatla 24 ay faiz olmadan taksitli ödemeler yapılıyor.

Piyalepaşa İstanbul ulaşım kolaylığı sağlıyor!

Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, "Piyalepaşa İstanbul, hem Türkiye'de özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi hem de grubumuzun en büyük gayrimenkul projesidir." dedi.

Piyalepaşa İstanbul'a alışveriş sokağı da yapılacak!

Türkiye'nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projelerinden biri olan İstanbul Beyoğlu'nda inşa edilecek Piyalepaşa İstanbul Projesi. Proje 800 milyon dolarlık yatırımla inşa edilecek.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul satışta!

Toplam 760 daire ve 190 rezidanstan meydana gelen Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul satışta. Proje Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor.

Piyalepaşa İstanbul'un yüzde 30'u 2015'te satılacak!

Polat Holding tarafından Beyoğlu'nda 800 milyon dolar yatırımla hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'un yüzde 30'unun sene sonuna dek satılması planlanıyor.

ak plaza piyalepaşa Haberi

ak plaza piyalepaşa

Beyoğlu'nda kentsel dönüşüm alanı ilan edilen Piyalepaşa Bulvarı'nda inşaatı süren 40 milyon dolarlık Akplaza ofis projesi bitmeden çok sayıda kiralama talebi aldı. Proje, madencilik alanında 84 yıllık geçmişi olan Akdağlar Group şirketlerinden Akdağlar İnşaat tarafında inşa ediliyor. 


Taksim'e yakınlığıyla dikkat çeken Piyalepaşa'nın cazibesinin giderek arttığını, bölgede içinde Hilton Oteli'nin de bulunduğu 4 otelin inşaatının sürdüğünü belirten Akdağlar İnşaat Şantiye Şefi İhsan Çoltu, yatay konseptte 50 bin metrekarelik bir arsada yükselen Akplaza'da, 30 bin metrekare kiralanabilir alanı olduğunu kaydetti. Haziran ayında teslim edilecek Akplaza'da çok hem kat bazında hem de tüm blokları kiralama bazında talep aldıklarını söyleyen Çoltu, "Metrekare kiralama fiyatının 22-25 dolar arasında değiştiği projede yabancı bir telekomünikasyon şirketi ile bir üniversite bloğun hepsini kiralamak istiyor. Bunun yanı sıra sigorta...