26 / 04 / 2024

Ak Proje Core Living iletişim

Ak Proje Core Living iletişim

Core Living Güneşli'de ön talepler toplanıyor. Core Living Güneşli projesi 361 konut, market, cafe, restoran ve dükkanlar olacak...

Ebruli İnşaat Başakşehir için düğmeye bastı! 738 konutluk yeni proje geliyor! 

738 konut ve 25 ticari ünitenin yer aldığı Ebruli Başakşehir için düğmeye basıldı. Proje 2 milyar 441 milyon 18 bin 214 TL'ye mal olacak.

Huzzak Loft X Başakşehir lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje! 

Huzzak Loft X Başakşehir projesinde lansmana özel fiyatlarla konut satışları başladı. Peki Loft X Başakşehir'de konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Ebruli Başakşehir için düğmeye basıldı! Başakşehir'e 728 konutluk dev proje geliyor!

Başakşehir Belediyesi güvencesi ile inşa edilecek Ebruli Başakşehir projesi için düğmeye basıldı. Başakşehir'e 728 konutluk dev proje geliyor. Peki Ebruli Başakşehir konut fiyatları ne kadar? Ebruli Başakşehir'de hangi konut tipleri yar alacak? İşte detaylar...

TOKİ Uşak projesinde son dakika! O ilçeye tam 206 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Uşak projesinde son dakika... O ilçeye tam 206 konutluk yeni proje geliyor... İşte TOKİ Uşak projesi detayları...

Som Olimpiyat Konakları satışa çıktı! Som Yapı'dan Başakşehir'e 328 konutluk yeni proje!

Som Olimpiyat Konakları'nda satışlar başladı. 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerin yer aldığı proje İstanbul Başakşehir'de inşa ediliyor.

Başakşehir Avrasya Konutları 3 yüzde 30 indirimle satışta! Başakşehir'e 300 konutluk yeni proje!

Fuzul Yapı imzası taşıyan Başakşehir Avrasya Konutları 3'te yüzde 30 indirim fırsatı sunuluyor. İşte Çam ve Sakura Hastanesi'ne 1 kilometre mesafede yükselen proje ile ilgili merak edilen detaylar...

Başak Zemin Proje Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başak Zemin Proje Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Başak Çetin Karagül tarafından kuruldu.

Yüksel Proje'nin acı günü! Osman Kemal Akın vefat etti! 

Yüksel Proje Yönetim Kurulu Başkanı Celal Akın'ın babası Osman Kemal Akın vefat etti. Yüksel Proje taziye ilanı yayınladı.

Ak Yıldızlar Proje Danışmanlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Yıldızlar Proje Danışmanlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 12 bin TL sermaye bedeli ile Habib Taştan, Lütfullah Yakın ve Oğuz Okumuş ortaklığında kuruldu.

Başakşehir’deki 5.7 milyon metrekarelik alan Kanal İstanbul için özel proje alanı ilan edildi!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Tatarcık Bölgesi “Özel Proje Alanına” İlişkin 1/100.000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği, 1/5000 Ölçekli Nazım Ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

TOKİ Başakşehir Kuzey Ayazma'da 363 konutluk proje yapacak!

TOKİ Başakşehir Kuzey Ayazma'da 363 konut ve 10 dükkanlık yeni proje yapacak. Projenin ihalesi 18 Mart 2020 tarihinde gerçekleştirilecek...

Kolçak Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kolçak Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel     Kolçak tarafından kuruldu. 

AK Parti’den proje bankası!

AK Partili belediyelerin yaptığı başarılı projeler bir havuzda birleştiriliyor. Belediye başkan adayları bu proje havuzundan yararlanabilecek. 

Ak Proje Core Living iletişim Haberi

Ak Proje Core Living iletişim

ASOY ve ÇEVİK inşaat adi ortaklığında hayata geçirilen Core Living projesi, İstanbul'un Avrupa yakasında Bağcılar'a bağlı Güneşli'de 16 bin metrekare arsa alanı üzerinde  inşa ediliyor.

Core Living Güneşli projesi için ön talepler toplanıyor. 2 blok olarak tasarlanan Core Living Güneşli projesi 361 konut, market, cafe, restoran ve dükkanlardan meydana geliyor.

250 milyon TL yatırım bedeline sahip olan Core Living Güneşli projesinde metrekare birim fiyatının 5 bin 500 TL'den başlaması planlanıyor. 

Core Living Güneşli'de daire teslimlerinin 18 ayda yapılması hedefleniyor. Projede fitness, hamam, yüzme havuzu, otopark gibi sosyal imkanlar olacak.

Tel:  0212 445 00 61

Web: http://www.akproje.net/

Gülcihan...