26 / 04 / 2024

ak saray kaç odalı

ak saray kaç odalı

Kasım ayında Ak Saray'ın maliyetinin 1 milyar 370 milyon lira olduğunu açıklayan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 27 Ocak'ta, "Bakanlığımızda herhangi bir bilgi bulunmamaktadır" yanıtını verdi.

Teknosa'dan Oppo telefonlarda kaçırılmayacak kampanya! Bu fırsatı akın kaçırmayın! 31 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Teknosa, Oppo'nun en beğenilen akıllı akıllı cep telefonlarında teko fırsatları başlattı! Peki, Teknosa'da Oppo markalı akıllı cep telefonlarının fiyatları ne kadar? İşte 31 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Dünyanın en büyüğüydü, savaş onları da vurdu! Kaybettikleri dolar miktarı akılları kaçırır

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş, dünyanın en büyük varlık fonu olarak bilinen Norveç Varlık Fonu'nu da vurdu. Fon, savaşın başından bu yana 74 milyar dolarlık kayıp yaşadı.

Çakır Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çakır Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Çakır tarafından kuruldu.

Bodrum’daki kaçak yapılar yıkılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Bodrum, Hisarönü, Selimiye, Kocabahçe, Orhaniye, Bencik ve Göcek koylarındaki kaçak yapıları tespit etti. Tespit edilen kaçak iskele, kaçak yapı, kaçak lokantalar için yıkım kararı verildi...

Ömer Çelik:Külliye'nin kaçak olması söz konusu değil!

AKP Sözcüsü Ömer Çelik Adli Yıl açılışının Saray'da yapılmasıyla ilgi konuştu. Çelik, "Cumhurbaşkanlığı Külliyesi milletin evidir. Orada herhangi bir şekilde kaçak durum söz konusu değildir." ifadelerini kullandı. 

Seferihisar’daki kaçak restoran kaçak otel oldu!

Seferihisar'da belediyenin işletme ruhsatı verdiği ve üçüncü katı kaçak olduğu için 'yapı kayıt belgesi' iptal edilen restoranın bulunduğu kaçak bina butik otele çevrildi.

Zekeriya Öz'ün İstanbloom'daki kaçak sarayı!

Firari FETÖ savcısı Öz’ün, tutuklu avukatı üzerine yaptığı Şişli’deki kaçak ‘İstanbloom’ daki 5 milyon dolarlık iki dairenin 1225 metrekarelik devasa boyutta olduğu ve darbe girişiminden 23 gün önce tescil edildiği ortaya çıktı.

Ak Saray'da bütçe 712 milyon 844 bin TL'ye çıkarıldı!

Ak Saray'a 2016 bütçesinden ayrılan 434 milyon liralık ödenek, aktarımla 712 milyona çıkarıldı. Ödeneğin yaptırılacak yeni konutun inşasında kullanılacağı iddia edildi.

Yenimahalle'deki gecekondu alanlarında dönüşüm ilan edilmeli!

Yeni Mahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ak Saray balkonunda Erdoğan'a ilçenin sorunlarını anlattı. Yaşar, "Karşıyaka Mezarlığı'nın yanındaki gecekondu alanı. Buranın kentsel dönüşüm ilan edilmesi gerekiyor." dedi.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi dünyanın en pahalı 20 binası arasında yer alabilir!

Ak Saray'a yapılacak konser salonu ve kütüphaneyle birlikte Beştepe'nin maliyeti 800 milyon doları aştı. Biraz daha kompleks yapılırsa 1150 odalı AK Saray dünyanın en pahalı 20 binası arasında yerini alacak.

Kumluca Adrasan'da hakkında yıkım kararı bulunan işletme yıkıldı!

Antalya’nın Kumluca ilçesine bağlı Adrasan’da mahkeme tarafından hakkında yıkım kararı bulunan işletme, belediye ekipleri tarafından yıkıldı. İşletme sahibi Ömer Bostan da, Adrasan’da kaçak başka işletmeler de bulunduğunu söyledi.

Bülent Soylu İzmir Menderes'e saray inşa edecek!

İzmir Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, ilçenin Belediye eski Başkanı CHP’li Ergün Özgün’ün meydan projesini iptal etti. Söz konusu araziye, Selçuklu mimarisini örnek alarak Ak Saray’ın benzerini inşa etmek için çalışma başlattı.

Kaçak evlere elektrik verilecek mi 2015?

Ruhsatı olmayan ve ruhsatına aykırı bir şekilde inşa edilen yapılar kaçak oluyor. Kaçak yapılar elektrik gibi bazı aboneliklerden mahrum tutuluyor. Peki, kaçak evlere elektrik verilecek mi 2015?

ak saray kaç odalı Haberi

ak saray kaç odalı

Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın maliyetini kasım ayında ‘1 milyar 370 milyon lira’ olarak açıklayan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, aradan 3 ay geçmeden bu kez ‘bizde bilgi yok’ dedi. Şimşek, “Bakanlığımızda herhangi bir bilgi bulunmamaktadır” demekle yetindi. Maliye Bakanı’nın “bilgi yok” demesi, “Saray için yapılan harcamalar kayıt altına alınmıyor mu” sorusunu gündeme getirdi.


Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 4 Kasım’da TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda 2015 yılı bütçesinin geneli üzerindeki görüşmeler sırasında milletvekillerinin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın maliyeti ve maliyetin hangi bütçeden karşılanacağı sorusu üzerine Şimşek, yeni hizmet binasının proje bedelinin toplam 1 milyar 370 milyon lira olduğunu açıkladı.


Cumhuriyet’ten Mustafa Çakır’ın haberine göre, Şimşek, o zamana kadar Başbakanlık bütçesinden 963.4 milyon lira harcandığını, 2015 yılında tamamlanması planlanan proje nedeniyle bütçeden 300 milyon lira ödenek...