26 / 04 / 2024

Ak Saray oda sayısı

Ak Saray oda sayısı

Kasım ayında Ak Saray'ın maliyetinin 1 milyar 370 milyon lira olduğunu açıklayan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 27 Ocak'ta, "Bakanlığımızda herhangi bir bilgi bulunmamaktadır" yanıtını verdi.

Cumhurbaşkanlığı Sarayı kaç odalı? Erdoğan açıkladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Beştepe'deki Atatürk Orman Çiftliği arazisi üzerine inşa edilen ve 1000 odalı olduğu iddia edilen Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın oda sayısını açıkladı... İşte Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki oda sayısı...

Kaçak yapıda gelinen son nokta! Öyle bir kaçak oda yaptılar ki sanki yürüyüp gidecek gibi...

Kaçak yapılaşma ile mücadele hız kesmeden devam ediyor. Ülke genelinde tespit edilen kaçak yapılar tek tek yıkılırken dün sosyal medyanın gündemine bir kaçak yapı düştü. Öyle bir kaçak oda yapmışlar ki adeta yürüyüp gidecekmiş gibi. İşte o kaçak yapı...

Oda TV'nin sahibi Soner Yalçın'a kaçak villa şoku!

Oda TV'nin sahibi Soner Yalçın'ın, Levent'te SİT alanında yer alan 30 milyon liralık villasıyla ilgili başlatılan kaçak villa soruşturması tamamlandı. Yalçın'ın 3 yıldan 10 yıla kadar hapis isteniyor...

Topkapı Sarayı'na kazıklar çakıldı, kayma durduruldu!

Topkapı Sarayı Müzesi’nin Sarayburnu tarafına bakan ve denize doğru kaydığı tespit edilen yamacına istinat duvarı yapıldı. Ayrıca aynı yamaca 578 adet mini kazık çakıldı...

Acr Oda Kapı Sistemleri İnşaat İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Acr Oda Kapı Sistemleri İnşaat İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi Başakşehir Şubesi bugün 1 milyon 445 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Zekeriya Öz'ün İstanbloom'daki kaçak sarayı!

Firari FETÖ savcısı Öz’ün, tutuklu avukatı üzerine yaptığı Şişli’deki kaçak ‘İstanbloom’ daki 5 milyon dolarlık iki dairenin 1225 metrekarelik devasa boyutta olduğu ve darbe girişiminden 23 gün önce tescil edildiği ortaya çıktı.

Konya Akşehir Adalet Sarayı'nın ihalesi yapıldı!

Konya Akşehir'de inşa edilecek Adalet Sarayı'nın ihalesi gerçekleşti. İhaleyi Sütiçen Mimarlık firması kazandı. Projenin yapım ihalesinin 1 yıl içerisinde yapılması planlanıyor.

Ak Saray'da bütçe 712 milyon 844 bin TL'ye çıkarıldı!

Ak Saray'a 2016 bütçesinden ayrılan 434 milyon liralık ödenek, aktarımla 712 milyona çıkarıldı. Ödeneğin yaptırılacak yeni konutun inşasında kullanılacağı iddia edildi.

Yenimahalle'deki gecekondu alanlarında dönüşüm ilan edilmeli!

Yeni Mahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ak Saray balkonunda Erdoğan'a ilçenin sorunlarını anlattı. Yaşar, "Karşıyaka Mezarlığı'nın yanındaki gecekondu alanı. Buranın kentsel dönüşüm ilan edilmesi gerekiyor." dedi.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi dünyanın en pahalı 20 binası arasında yer alabilir!

Ak Saray'a yapılacak konser salonu ve kütüphaneyle birlikte Beştepe'nin maliyeti 800 milyon doları aştı. Biraz daha kompleks yapılırsa 1150 odalı AK Saray dünyanın en pahalı 20 binası arasında yerini alacak.

Akçansa, 39. Yapı Fuarı’nda ilgi odağı oldu!

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, bu yıl 10-14 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen 39. Yapı Fuarı’nda teknolojik standıyla ilgi odağı oldu. Akçansa, Artırılmış Gerçeklik uygulamasıyla katılımcılara güncel projelerini tanıttı.

Akçansa, 39. Yapı Fuarı’nda teknolojik standıyla ilgi odağı oldu!

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, bu yıl 10-14 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen 39. Yapı Fuarı’nda teknolojik standıyla ilgi odağı oldu. Sanal gerçeklik gözlüğü ile 3. Köprü’yü yürüyerek geçen ziyaretçilere farklı bir deneyim yaşattı

Cosa Akıllı Kombi Kiti doğalgaz kullanım alışkanlıklarını değiştiriyor!

Nuvia bünyesinde Türk mühendisleri tarafından geliştirilen ve Türkiye’de ilk olan kablosuz akıllı oda termostatı markası Cosa tarafından yaptırılan anket Türkiye’de her yıl doğalgazda 4.5 milyar lira tasarruf potansiyeli olduğunu ortaya koydu.

Bülent Soylu İzmir Menderes'e saray inşa edecek!

İzmir Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, ilçenin Belediye eski Başkanı CHP’li Ergün Özgün’ün meydan projesini iptal etti. Söz konusu araziye, Selçuklu mimarisini örnek alarak Ak Saray’ın benzerini inşa etmek için çalışma başlattı.

Ak Saray oda sayısı Haberi

Ak Saray oda sayısı

Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın maliyetini kasım ayında ‘1 milyar 370 milyon lira’ olarak açıklayan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, aradan 3 ay geçmeden bu kez ‘bizde bilgi yok’ dedi. Şimşek, “Bakanlığımızda herhangi bir bilgi bulunmamaktadır” demekle yetindi. Maliye Bakanı’nın “bilgi yok” demesi, “Saray için yapılan harcamalar kayıt altına alınmıyor mu” sorusunu gündeme getirdi.


Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 4 Kasım’da TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda 2015 yılı bütçesinin geneli üzerindeki görüşmeler sırasında milletvekillerinin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın maliyeti ve maliyetin hangi bütçeden karşılanacağı sorusu üzerine Şimşek, yeni hizmet binasının proje bedelinin toplam 1 milyar 370 milyon lira olduğunu açıkladı.


Cumhuriyet’ten Mustafa Çakır’ın haberine göre, Şimşek, o zamana kadar Başbakanlık bütçesinden 963.4 milyon lira harcandığını, 2015 yılında tamamlanması planlanan proje nedeniyle bütçeden 300 milyon lira ödenek...