24 / 04 / 2024

AK Yapı tem 34

AK Yapı tem 34

AK Yapı Yönetim Kurulu Eşbaşkanı Mahmut Aşmalı; " 2014 yılı için hedeflediğimiz birçok projemizi hayata geçirdik. Satışlarımızı arttırdık,yeni projelere başladık. " dedi..

Kuzey Marmara Otoyolu Paşaköy-TEM Kurtköy bağlantı yolu açılıyor!

Kuzey Marmara Otoyolu (3. Boğaz Köprüsü dahil) Projesi kapsamında yapımı tamamlanan Paşaköy-TEM Kurtköy bağlantı yolu bugün trafiğe açılıyor.

Kızkumu Plajı'ndaki kaçak yapılar yıkılacak mı?

Marmaris ’in dünyaca ünlü Kızkumu Plajı’ ndaki kaçak yapı için yıkım kararı verildi. Belediye ekipleri dün sabah yıkıma gittiklerinde idare mahkemesinin ‘durdurma’ kararıyla karşılaştı...

Yapıtem Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıtem Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Vedat Temel tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 27 Kasım 2014 tarihinde Ulgar İş Merkezi, Esenyurt'ta kuruldu.

Uludağ kaçak yapılardan arındırılıyor!

Osmangazi Belediyesi, Uludağ eteklerindeki kaçak yapıları bir bir yıkıyor. Geçtiğimiz günlerde Kirazlı Mahallesi'nde iki kaçak binayı yıkan Osmangazi Belediyesi ekipleri, son olarak Yiğitali Mahallesi'ndeki bir kaçak evi daha yerle bir etti.

Diyarbakır Barış Ormanı'ndaki kaçak yapıların yıkımı gerçekleştirildi!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri sabah erken saatlerinde Barış Ormanı içinde muhtelif zamanlarda yapılmış üç kaçak yapının yıkımını gerçekleştirdi. Yıkım Büyükşehir Belediyesi ve DİSKİ’nin iş makineleri ile yapıldı.

Kavak HES projesi ile ilgili kaçak yapılan şantiye köprüleri mühürlendi!

Kavak HES projesi ile ilgili kaçak yapılan şantiye köprüleri mühürlendi. Açıklamada geç de olsa kamu idaresinin de köprünün kaçak ve usulsüz olduğunu belgelediği kaydedilerek köprünün yıkılması gerektiği savunuldu.

Celil Öz Uzungöl'de kaçak yapıları yıkın!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Çaykara Belediyesi'ne yazı gönderdi. Vali Öz gönderdiği yazıda, artık belediyelerin gerekeni yapmasını beklediklerini söyledi. Öz 'Celil Öz Uzungöl'de kaçak yapıları yıkın' dedi.

Aksu Belediyesi kaçak yapıların yıkım işini 12 Kasım'da ihaleye çıkarıyor!

Aksu Belediyesi, kaçak yapıların yıkılması işini 12 Kasım 2014 tarihinde saat 10.00'da ihaleye çıkarıyor. İhale açık ihale usulü yapılacak. Söz konusu iş 365 günde tamamlanacak.

Bornova Belediyesi kaçak yapı yıkımına başladı!

Bornova Belediyesi, ilçedeki kaçak yapıların yıkımına Emre Camii ’ndeki personel lojmanına yaptırılan şadırvan ve tuvaletten başladı. Vatandaşlar ise kaçak yapıların yıkımına camiden başlanmasına tepki gösterdi

Çankaya'da kaçak yapılaşmaya göz yumulmuyor!

Çankaya' da kaçak yapılaşmaya göz yumulmuyor. Yapı Kontrol Müdürlüğü, hem kent merkezinde hem de kırsal alanlardaki denetimlerini ve kontrollerini önceki ay da aralıksız olarak sürdürdü...

Sur Yapı TEM Vitrin satılık!

İçerisinde 239 adet dairenin bulunduğu Sur Yapı TEM Vitrin satılık daireler; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi...

Sur Yapı TEM Vitrin telefon!

Tamamı peşin ödemelere özel yüzde 10 indirim avantajı sunulan Sur Yapı TEM Vitrin telefon numarası şu şekilde: 444 57 87. Sur Yapı imzasıyla yükselen proje, İstanbul Avrupa yakası Sultangazi bölgesinde konumlanıyor...

Sur Yapı TEM Vitrin satış ofisi

Yüzde 50 peşinat sonrasında 48 aya kadar vadelendirme yapılan Sur Yapı TEM Vitrin satış ofisi telefon numarası şu şekilde: 444 57 87. Proje toplam 45 bin metrekare alan üzerinde konumlanıyor...

AK Yapı tem 34 Haberi

AK Yapı tem 34

AK Yapı Yönetim Kurulu Eşbaşkanı Mahmut Aşmalı, 2014 yılı için hedeflediğimiz birçok projemizi hayata geçirdik. Satışlarımızı arttırdık,yeni projelere başladık. Tek gerçekleştiremediğimiz hedef Kentsel Dönüşüm alanındaki çalışmalarımız oldu .Mevcut yasal düzenlemelerden ve işin zorluğundan kaynaklı olsa gerek bir çok firma bu konuda yol alamıyor" dedi. 


Bahçetepe Medikule, Seyranşehir, 540/4 parsel ticari üniteler, Park Mavera,Metro 34, Beyzade Konağı, Kiptaş Vaditepe 2.etap konut projelerinin devam ettiğini belirten Aşmalı şöyle devam etti: "2015 içerisinde 34 konseptli projelerimizin hem inşaatına hem de satışına başlayacağız. 

Bunlar; üst katlar nitelikli ofisler, zemin üzeri cadde dükkanları olan iki projemiz var. Biri İkitelli OSB'de Metro 34, diğeri Basın Express yolu üzerinde Express 34 isminde projelerimiz olacak. 

Ayrıca Hadımköy gişelerine gelmeden otobana cepheli imalat ve depolama için uygun bir proje olarak tasarlanan...