19 / 04 / 2024

Akar Reklam Matbaa Promosyon Nakliye ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi

Akar Reklam Matbaa Promosyon Nakliye ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi

Akar Reklam Matbaa Promosyon Nakliye ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Hasan Akar Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Kadir Akar Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Zeytinburnu'nda kuruldu.

Cankıl İnşaat Metal Matbaa Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cankıl İnşaat Metal Matbaa Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Kılınç tarafından kuruldu.

Beydilli Reklam Organizasyon Kağıt Matbaa Metal Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beydilli Reklam Organizasyon Kağıt Matbaa Metal Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Beydilli tarafından kuruldu.

Setnef İnşaat Reklam Matbaa Kozmetik Tekstil Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Setnef İnşaat Reklam Matbaa Kozmetik Tekstil Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 800 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Önder tarafından kuruldu.

Gülgen İnşaat Matbaa Reklam Bilişim Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülgen İnşaat Matbaa Reklam Bilişim Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyrut'ta Hakan Güler tarafından kuruldu.

Seba Groups İnşaat Elektrik Temizlik Malzemeleri Ve Matbaa Reklam Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Seba Groups İnşaat Elektrik Temizlik Malzemeleri Ve Matbaa Reklam Danışmanlık Limited  Şirketi  Sarıyer’de  1 milyon  TL sermaye bedeli  Şevki  Keçeli tarafından kuruldu.

Lionsan İnşaat Reklam Matbaa Medikal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lionsan İnşaat Reklam Matbaa Medikal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yeliz Muhip tarafından kuruldu.

Neo Home İnşaat Kırtasiye Matbaa Reklam Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neo Home İnşaat Kırtasiye Matbaa Reklam Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Çiftçi tarafından kuruldu.

Atalay 34 İnşaat Otomotiv Reklam Matbaa Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atalay 34 İnşaat Otomotiv Reklam Matbaa Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 800 bin TL sermaye bedeli ile Atalay Şengül tarafından kuruldu.

Özkocalar İnşaat Nakliyat Otomotiv Elektrik Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkocalar İnşaat Nakliyat Otomotiv Elektrik Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa  Akar tarafından kuruldu. 

Saray Reklam Organizasyon Matbaa Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saray Reklam Organizasyon Matbaa Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Güler tarafından kuruldu. 

Dekat İnşaat Reklam Matbaa Kağıtçılık Metal Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dekat İnşaat Reklam Matbaa Kağıtçılık Metal Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Polat tarafından kuruldu. 

Beldek Lojistik İnşaat Metal Otomotiv Reklam Matbaa Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beldek Lojistik İnşaat Metal Otomotiv Reklam Matbaa Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah  Özten tarafından kuruldu. 

Yld Ofis Mobilyaları İnşaat Mimarlık Taahhüt Matbaa Reklam Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yld Ofis Mobilyaları İnşaat Mimarlık Taahhüt Matbaa Reklam Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Yıldırım tarafından kuruldu.

Akar Reklam Matbaa Promosyon Nakliye ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Akar Reklam Matbaa Promosyon Nakliye ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi

Akar Reklam Matbaa Promosyon Nakliye ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Hasan Akar Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Kadir Akar Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Zeytinburnu'nda kuruldu.


Akar Reklam Matbaa Promosyon Nakliye ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; REKLAM VE ORGANİZASYON a. Her türlü eğlence ve gösteri merkezi, sergi ve panayır alanı, kongre merkezi, sanatsal gösteri merkez kompleksi işletmek, kiraya vermek, kiralamak ve danışmanlık yapmak. Yetkili mercilerden izin almak kaydıyla yurt içinde ve yurt dışında sanat ve eğlence gösterileri, konserler, müzikal oyunlar, tiyatro oyunları, folklor gösterileri, bale oyunları, eğlence ve yarışma programları ve benzeri sanat ve eğlence faaliyetleri organize etmek, sergilemek, tertip etmek veya ettirmek.. b. Sesli ve ışıklı, görüntülü gösteriler yapmak, mevcut organizasyonlara...