25 / 04 / 2024

Akaryakıt zammı konut kredisi faiz oranları

Akaryakıt zammı konut kredisi faiz oranları

Hükümetin akaryakıt vergilerine yaptığı zamdaki kritik zamanlama vatandaşı 2 koldan birden vuracak. Zam Ekim ayından önce yapıldığı için hem önümüzdeki yılın vergileri fazladan yükselecek hem de başta konut olmak üzere kredi faizlerinin düşüşünü frenleyecek.

Belediye 8 taksitle dört arsa satacak! Konut, ticaret ve akaryakıt istasyonu imarlı arsaları kaçırmayın!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kayseri Kocasinan'da yer alan konut, ticaret ve akaryakıt istasyonu imarlı arsaları satışa çıkardı.

Peş peşe zam gelmişti: Akaryakıt fiyatları bugün ne kadar? 13 Ağustos 2023

Akaryakıt fiyatlarının ne kadar olduğu merakla sorgulanıyor. Son üç ayda motorin fiyatları yüzde 106’lık zammı görürken benzindeki fiyat artışı ise bu dönemde yüzde 82.4’e ulaştı. Peki, akaryakıt fiyatları ne kadar?

Akaryakıt zammının ardı arkası kesilmiyor! Araç kullanmak artık yürek ister

Akaryakıt fiyatları artık durdurulamıyor. Seçim döneminde 19 lira seviyelerine seyreden akaryakıt fiyatları yeni zamla birlikte neredeyse iki katına çıkacak. Böylece motorinde seçim sonrası iki aydaki zam oranı yüzde 89,9’a ulaştı. İşte motorin ve benzinden güncel fiyatlar...

Akaryakıt zammı nakliye maliyetini uçurdu! Kilo başına maliyet 3 liraya yaklaştı!

Akaryakıt fiyatlarının artmasıyla birlikte nakliye maliyetleri de yükseldi. Bu kapsamda Antalya'dan alınan ürün İstanbul'a getirilirken kilogram başına 2 lira 90 kuruşa denk geliyor. İşte detaylar... 

Akaryakıt zammı toplu ulaşıma yansıdı! O ilde toplu taşımaya yüzde 35 zam geldi...

Akaryakıt fiyatlarının yükselmesiyle birlikte toplu ulaşımlara da zam gelmeye başladı. Kayseri Büyükşehir Belediyesi ulaşıma yüzde 35 zam yaptı. İşte detaylar...

Belediye, Akaryakıt Zammının Etkisiyle Ücretsiz Binişleri Sonlandırdı!

Burdur Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın akaryakıta yapılan ÖTV zammının ardından toplu taşıma sektörünün sürdürülebilirliğini sağlamak amacıyla önemli bir karar aldı.

Akaryakıt fiyatlarına tarihi zam gelmişti! TEB’ten arka arkaya akaryakıt müjdesi geldi!

Önceki günlerde akaryakıt fiyatlarına gelen dev zammın ardından araç sahipleri resmen kontak kapatma noktasına gelmişti. Ancak araç sahiplerine TEB’ten sevindirici bir haber geldi.

Akaryakıt zammından sonra enflasyonda büyük artış bekleniyor!

Akaryakıt fiyatlarına yapılan özel tüketim vergisi (ÖTV) zamından sonra ekonomistler önümüzdeki dönemde TÜFE'de sert yükseliş bekliyorlar.

Akaryakıtta 7 yıl sonra bir ilk! Benzin fiyatı ne kadar? Motorin litre fiyatı kaç TL? 16 Temmuz 2023 akaryakıt fiyatları

Son dakika! Motorin ve benzin fiyatlarına yapılan ÖTV zammıyla birlikte güncel akaryakıt fiyatları belirlendi. Peki, benzin fiyatı ne kadar? Motorin litre fiyatı kaç TL? 16 Temmuz 2023 akaryakıt fiyatlarında son dakika!

Akaryakıt fiyatlarına ÖTV zammı! Pompaya yansıdı

Akaryakıt üzerinden alınan özel tüketim vergi oranı yeniden belirlendi. Benzin ve motorine litrede 6 lira zam gelecek. İşte tüm detaylar...

Benzin, motorin, LPG fiyatları peş peşe arttı! Akaryakıt fiyatlarında son durum! BP, Opet 10 Temmuz 2023 fiyat listesi..

Akaryakıt fiyatlarına bu gece yarısından itibaren geçerli olacak şekilde KDV zammı yapıldı. Fiyatlar değişti, zamlar pompaya yansıdı. İşte BP, Opet, PO, Shell, Total 10 Temmuz 2023 fiyat listesi...

Araç sahiplerine yürek yakan kara haber! Bu akaryakıt zammı kontak kaptıracak! Akaryakıta zam mı geldi?

Son dakika haberlerine göre, vatandaşlar ekonomi gündemini yakından takip ederken akaryakıt fiyatlarıyla ilgili yeni gelişmelere odaklanmış durumda. Kulislerde dolaşan bilgilere göre, 20 Haziran Salı günü motorin fiyatlarına bir zam daha geleceği konuşuluyor...

Bu akaryakıt zammı kontak kaptıracak! Akaryakıta zam mı geldi? 9 Haziran 2023 güncel akaryakıt fiyat listesi!

Döviz kurlarında meydana gelen artış, akaryakıt fiyatlarında da kendini göstermeye başladı. Peki akaryakıta yeni zam mı gelecek? İşte detaylar!

Akaryakıt zammı konut kredisi faiz oranları Haberi

Akaryakıt zammı konut kredisi faiz oranları

Hükümetin akaryakıt vergilerine yaptığı zamdaki kritik zamanlama vatandaşı 2 koldan birden vuracak. Zam Ekim ayından önce yapıldığı için hem önümüzdeki yılın vergileri fazladan yükselecek hem de başta konut olmak üzere kredi faizlerinin düşüşünü frenleyecek.


Benzin, motorin ve LPG'nin Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) tutarlarına yapılan KDV dahil 23.6 kuruşluk zammın enflasyonu 0.2 puan artıracağı hesaplanıyor. Vergi zammının yanı sıra akaryakıtın genel fiyatlara zincirleme etkisi de düşünüldüğünde enflasyona etkisi 0.5 puanın üzerine çıkacak. Ancak vergi artışının hemen ertesi günü petrol fiyatları ve dolar kuru gerekçesiyle benzin ve motorine yeni bir zam daha gelince iki gün içerisinde akaryakıt fiyatlarındaki artış yüzde 10'a yaklaştı. Dolayısıyla çifte zammın enflasyon etkisinin artık 1 puandan aşağı olmayacağı öngörülüyor.


EKİM ÖNCESİ KÖTÜ OLDU


Ekim enflasyonu, bir sonraki yıl vatandaştan toplanacak...