26 / 04 / 2024

Akasya Asıltürkmen nerede yaşıyor

Akasya Asıltürkmen nerede yaşıyor

Eşi Serdar Özerman boşanman eşiğinde olan Akasya Asıltürkmen, evini terk edip anneannesinin yanına yerleşti.

As Concept konum: As Concept İstanbul Projesi nerede? 

As Yapı tarafından hayata geçirilen "As Concept İstanbul" projesinde satışlar devam ediyor. Peki, As Concept İstanbul Projesi nerede? As Concept evleri ne zaman teslim edilecek?

 Kumtel Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Millet olarak misafir ağırlamak en memnun şekilde yolculamak herkesin isteğidir. Kültürümüze en uygun ağız tadını sunan Kumtel fırın özellikleri ve fiyatı haberimizde.  Peki Kumtel Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Xiaomi Mi Robot en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 11 Nisan 2023 fiyat listesi

Xiaomi Mi Robot, Maksimum güce taktığınızda bile, gürültü yavaşça arka planda kaybeden özelliğe sahip Robot süpürge ev hanımlarının vaz geçilmezi olacak Peki Xiaomi Mi Robot uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Hoover 341 Lt Wi-Fi Bağlantılı No Frost Buzdolabı en ucuza nerede satılıyor? İşte Hoover 19 Mart 2023 fiyat listesi

Buzdolabı almak isteyipte bütçesi yeterli olmayanlar, Hoover Hoce 4T618EX 341 Lt Wi-Fi Bağlantılı No Frost Buzdolabı hepsi burada sitesinde en ucuza satılıyor?  Peki Hoover buzdolabı bu sitede ne kadara satılıyor?

Kumtel LX - 9645 70 lt Set Üstü Fırın en ucuza nerede satılıyor? işte Kumtel 13 Mart 2023 fiyat listesi

Mutfaklarına set üstü fırın almak isteyenler sizin için Kumtel LX - 9645 70 lt Set Üstü Fırın'ın en ucuza nerede satıldığını araştırdık. İşte Kumtel LX - 9645 70 lt Set Üstü Fırın özellikleri ve fiyatı..

En ucuz Vestel 481 Lt No-Frost Buzdolabı nerede satılıyor? İşte Vestel 9 Mart 2023 fiyat listesi

Vestel NFK54102 E GI PRO WIFI 481 Lt No-Frost Buzdolabı 9 ay taksit imkanı ile Hepsi burada sitesinde buzdolabını yenileyecekler için bekliyor. Peki Vestel No Frost buzdolabı indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor? 

Doğru alınmamış beton numuneleri yanıltıyor! Standartlara uygun beton nasıl olmalı? 

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Başkanı Yavuz Işık, hazır betonun kalitesine yönelik asılsız iddialara ilişkin açıklama yaptı. Doğru alınmamış beton numuneleri yanıltıyor! Standartlara uygun beton nasıl olmalı? 

Arçelik MF 30 QBG 30 lt Mini Fırın en ucuza nerede satılıyor? Özellikleri neler? 1 Mart 2023 fiyat listesi

Arçelik MF 30 QBG 30 lt Mini Fırın, sahip olduğu geniş iç hacim,10 farklı pişirme fonksiyonu ve Quartz Izgara ile her çeşit yemeği kısa sürede tüketilecek duruma getiriyor.

Xiaomi Mi Smart Air Fryer Yağsız Fritöz en uyguna nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 4 Şubat 2023 fiyat listesi

Sağlıklı yaşam sürdürmek isteyenler için yağsız fritöz pratik yemek yapma çözümleri ile ev hanımlarının mutfakta en büyük yardımcısı olma özelliğine sahiptir. Peki Xiaomi Mi Smart Air Fryer 3.5 lt Yağsız Fritöz nerede ne kadar? İşte 4 Şubat 2023 fiyat listesi

Samsung 23 lt Mikrodalga Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 03 Şubat 2023 fiyat listesi

ıMisafirlerinize ve ailenize lezzetli yemekelr yapmak artık çok kolay. Samsung'un mikrodalgası ile herşey çok pratik  Peki Samsung GE83X/AND 23 lt Mikrodalga Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Altus Al 306 B 114 Lt Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 03 Şubat 2023 fiyat listesi

Evini yenileyenler ya da yeni evlenenler için uygun fiyatlı buzdolabı fiyat araştırması yapanlar bu haber sizin için Altus'un ekonomik fiyata sunduğu imkanı kaçırmayın. Peki Altus Al 306 B 114 Lt Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Bosch No-Frost Buzdolabı  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 30 Ocak 2023 fiyat listesi

En çok kullanılan buzdolabı markası olan Bosch yeni bir model ile tekrar gündeme geldi. Bosch'un KGN86AID1N kodlu modelinin özelliklerini merak ediyorsanız haberimizi okuyun  Peki Bosch KGN86AID1N 631 Lt No-Frost Buzdolabı en uygun  fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Altus Al 114 Lt Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 28 Ocak 2023 fiyat listesi

Buzdolabı almak isteyen fakat fiyat araştırması yapan biriyseniz bu haber tam size göre. Altus marka buzdolabı  fiyatlarını öğrenmek için haberimize bakın  Peki Altus Al 114 Lt Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Akasya Asıltürkmen nerede yaşıyor Haberi

Akasya Asıltürkmen nerede yaşıyor

22 Ağustos 2016 tarihinde Ahırkapı'da gerçekleştirilen düğünle Serdar Özerman'la evlenen ünlü oyuncu Akasya Asıltürkmen, boşanmanın eşiğine geldi.

Güneş Gazetesi'nde yer alan habere göre, eşi Serdar Özerman'la boşanacakları iddia edilen Akasya Asıltürkmen, evini terk edip anneannesinin yanına yerleşti.

Ünlü oyuncu eşini Instagram'dan takibi bıraktı. Asıltürkmen, geçtiğimiz günlerde telefon dolandırıcılarının kurbanı olmuştu. Oyuncu, kendisini vize başvurusu için arayan dolandırıcılara 440 TL...