29 / 03 / 2024

En ucuz Vestel 481 Lt No-Frost Buzdolabı nerede satılıyor? İşte Vestel 9 Mart 2023 fiyat listesi

En ucuz Vestel 481 Lt No-Frost Buzdolabı nerede satılıyor? İşte Vestel 9 Mart 2023 fiyat listesi

Vestel NFK54102 E GI PRO WIFI 481 Lt No-Frost Buzdolabı 9 ay taksit imkanı ile Hepsi burada sitesinde buzdolabını yenileyecekler için bekliyor. Peki Vestel No Frost buzdolabı indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor? 



En ucuz Vestel 481 Lt No-Frost Buzdolabı nerede satılıyor? İşte Vestel 9 Mart 2023 fiyat listesi
Geniş hacimli buzdolabı isteyenler için Vestel,ekran koruma modu,wifi teknolojisi ve çocuk kilidi gibi bir çok özelliğe sahip buzdolabı ile merak konusu oluyor. Otomatik sıcaklık kontrolüne sahip no frost buzdolabı ev hanımları tarafından çokça tercih ediliyor.

Gün Işığı Pro Teknolojisi

Gün Işığı Pro Teknolojisi, içerisindeki UVC ışınları sayesinde filtre yüzeyinde antibakteriyel ve antifungal etki ortaya koyar.  Filtre yüzeyindeki bakterilerin hepsini öldürür. Aynı zamanda değişim gerektirmeyen filtresi ile, kötü koku oluşumunu %90’a kadar azaltır. Böylece buzdolabı içerisindeki hava kalitesini artırarak maksimum hijyen sağlar.

Ekran Koruma Modu

Vestel NFK54102 E GI PRO WIFI 481 Lt No-Frost Buzdolabı 'nda yer alan bu modu, buzdolabınızın dokunmatik dijital ekranı üzerinde yer alan “mod” butonuna, parmağınızı 5 saniye boyunca basılı tutarak aktifleştirebilirsiniz. “Ekran Koruma Modu” sayesinde buzdolabınızın kapağını açıp kapatmadığınız takdirde ekran ışığı yanmaz ve buzdolabı kapalı bir konumda görünür.

Sesli Kapı Açık Alarmı

Vestel’in akıllı buzdolapları sayesinde artık açık kalan kapaklar dert olmaktan çıkıyor.“Kapı Açık Alarm Fonksiyonu” ile buzdolabınızın kapağı 2 dakikadan fazla açık kaldığında alarm devreye girer ve böylece buzdolabı tarafından uyarılırsınız.

Çocuk Kilidi Modu

Vestel’in akıllı buzdolaplarında yer alan çocuk kilidi modunu kolaylıkla aktifleştirerek, çocuklarınızın düğmeler ile oynamalarını önleyebilirsiniz. Ayrıca bu mod sayesinde hali hazırda seçmiş olduğunuz ayarlamaların da değiştirilmesine engel olursunuz.

Peki Vestel buzdolabında bulunan otomatik sıcaklı kontrolü ne işe yarıyor?


Geri Dön