20 / 04 / 2024

akbank kimin

akbank kimin

Şevket Sabancı, bankadaki payını yüzde 5'in altına düşürdü. Borsa İstanbul'da Akbank hisseleri dün en düşük 7,81 ile en yüksek 8,05 lira arasında hareket ettikten sonra günü 7,97 liradan tamamlamıştı.

Konut, ihtiyaç ve taşıt kredi faiz oranları belli oldu! İşte Ziraat Bankası, Akbank, Vakıfbank faiz oranları listesi

Kamu ve özel bankaların ihtiyaç, taşıt ve konut kredi faiz oranlarının Nisan ayı fiyatları belli oldu. Peki hangi banka ne kadar faizli kredi imkanı sağlıyor? Bankaların faiz oranları ne kadar? İşte Halkbank, Vakıfbank, Akbank, Ziraat Bankası 21 Nisan 2022 faiz oranları listesi...

AKBANK emeklisine vadettiği dini bayram ikramiyelerini vermedi

Ramazan ve Kurban Bayramlarında emeklilere verilen bayram ikramiyelerini Akbank'tan alan emekliler hak ettikleri paralarını alamadı.

Bankaların konut kredisi faiz oranları Mart 2022! Konut kredisi ödeme planları listesi: Akbank, Halkbank, İş Bankası...

Bankaların konut kredisi faiz oranları, ev almayı düşünen milyonlarca kişinin gündeminde yer alıyor. Hem kamu bankaları hem de özel bankalar düzenledikleri kampanyalarla vatandaşlara uygun oranlarda kredi imkanı sunuyor. İşte, Akbank, Halkbank ve diğer bankaların konut kredisi faiz oranları...

Tapunun kimin üstüne olduğunu sorgulama!

Gördüğü bir taşınmaz malı satın almak isteyenler ancak kime ait olduğunu bilmeyenler sorgulamayı nereden ve nasıl yapacaklarını araştırıyor. Peki, tapunun kimin üstüne olduğunu sorgulama nasıl yapılır?

3600 ek gösterge kapsamında kimin maaşı kaç lira olacak?

Milyonlarca vatandaşın gözü merakla beklenen 3600 ek göstergede. Peki 3600 ek gösterge kapsamı nasıl genişleyecek? Öğretmen, polis, ebe, hemşire, imam hatip, şube müdürü maaşları ne kadar olacak? Kimin maaşı ne kadar artacak?

Akbank'tan dudak uçuklatan yatırım atağı!

Ortaköy'deki Hotel Les Ottomans ve Tahincioğlu Holding tarafından hayata geçirilen Palladium AVM Akbank'ın oldu.

Palladium AVM Akbank'a geçti!

AVM ve konut pazarında faaliyet gösteren Tahincioğlu Holding tarafından hayata geçirilen Palladium AVM Akbank'a geçti...

Hotel Les Ottomans'ın yeni sahibi Akbank oldu!

İstanbul Boğazı'nda Hotel Les Ottomans olarak işletilen Muhsinzade Yalısı satıldı. 430 milyon TL değer biçilen taşınmaz, Akbank'ın oldu.

Akbank konut kredisi faizleri ne kadar?

Bazı bankalarda konut kredisi faiz oranları artmaya başlasa da Akbank faizlerini sabit tutarak aylık yüzde 0.97 oranlı kredi ile dikkat çekiyor.

Akbank konut kredisi erteleme faizi ne kadar?

Akbank ekonomik istikrar kalkanı projesi kapsamında kredi taksitlerin üç aya kadar erteleme kadar aldı. Peki bankanın konut kredisi erteleme faizi ne kadar?

Akbank konut kredisi erteleme faizi ne kadar?

Akbank hafta başında coronavirüs nedeniyle kredi ödemelerinde güçlük yaşayan tüketicilere 3 aya kadar kredi erteleme fırsatı sunmuştu. Kredi erteleme uygulaması başladı. Pek konut kredisi erteleme faz ne kadar?

Akbank konut kredisi faizlerini yüzde 0.97’ ye yükseltti!

Akbank konut kredisi faiz oranları yaklaşık 10 ay sonra ilk defa artış yönünde güncellendi. Bankanın aylık konut kredisi faizi yüzde 0.97’ ye çıktı.

Garanti Koza mağdurları Akbank'a dava açtı!

Garanti Koza'nın İstanbul Esenyurt'ta yürüttüğü projesi Kozapark Evleri'nden konut alan yüzlerce kişi Akbank'a dava açtı. 5 bin kişinin mağdur edildiği iddia edildi...

akbank kimin Haberi

akbank kimin

Şevket Sabancı, Akbank hissesi satarak bankadaki payını yüzde 5'in altına düşürdü. Şevket Sabancı,  7,97-8,05 lira aralığından 5 milyon 200 bin adet satış işlemi gerçekleştirdiğini bildirdi.


Açıklamada "Bu işlemim sonucunda ben ve benimle birlikte hareket eden ve tek başlarına Akbank sermayesindeki payları yüzde 5'i geçmeyen gerçek kişilerin sahip olduğu payların toplamının 5 Haziran 2014 tarihiyle bankanın sermayesine oranı yüzde 5 sınırının altına düşmüştür" denildi.


Borsa İstanbul'da Akbank hisseleri dün en düşük 7,81 ile en yüksek 8,05 lira arasında hareket ettikten sonra günü 7,97 liradan tamamlamıştı.


Akbank hisseleri şu dakikalarda 8,06 lira seviyesinden işlem...