28 / 03 / 2024

Emekli promosyonunda büyük artış! Bankalar peş peşe açıkladı! Akbank, Vakıfbank, Halkbank, TEB, Yapı Kredi...

Emekli promosyonunda büyük artış! Bankalar peş peşe açıkladı! Akbank, Vakıfbank, Halkbank, TEB, Yapı Kredi...

Emekli promosyonuna yönelik bankalardan peş peşe zam duyurusu geldi. Bankaların emekli promosyon fiyatları belli oldu. Peki en yüksek promosyonu hangi banka verecek? Emekli promosyon 2022 ne kadar oldu? İşte  Akbank, Vakıfbank, Halkbank, TEB, Yapı Kredi... emekli promosyon ücretleri...



Emekli promosyonu alacak vatandaşlara bir müjde de bankalardan geldi. Bankalar emekli promosyonlarını güncellemeye gidilirken, 7.000 TL'ye kadar ödeme fırsatı doğdu. Geçtiğimiz ay 5.000 liraya çıkan promosyon ücretlerinde yeniden gözden geçirildi. Bazı bankalar ek koşulsuz 7.000 lira promosyon ödemesi yapılıyor. Söz konusu promosyondan SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı mensubu emekliler ile yetim ve dul aylığı alan vatandaşlar yararlanıyor. 

Emekli promosyonunda büyük artış! Bankalar peş peşe açıkladı! Akbank, Vakıfbank, Halkbank, TEB, Yapı Kredi...

Bankalara göre farklılık gösteren promosyon miktarı için detaylar tek tek açıklandı. Fiyatların beli olmasının ardından emekli promosyonundan yararlanan vatandaşlar "En yüksek promosyon kaç lira? 2022 emekli promosyonları ne kadar TL oldu? Hangi banka kaç lira emekli promosyonu veriyor?" sorularına yanıt aranıyor. Bankalarla 3 senelik taahhüt imzalayan emekliler diledikleri yerden maaşlarını rahatlıkla alabilecek.

Emeklilerin banka promosyonu kazancı gün geçtikçe artıyor. 2020 senesinde aylık 1.500 TL'nin altında maaşlar için 500 lira, 1.500-2.500 TL arası maaşlar için 625 lira, 2.500 lira üstü için 750 TL olarak belirlenen taban promosyon tutarları, kampanyalarla kat kat artmaya başladı.

Kimi bankalar hiçbir ek koşul istemeden emekli promosyonlarında yüksek ödeme yaparken kimileri de maaş taşıma ya da ek ürün kullanma koşullarıyla ödeme yapıyor.

Emekliler promosyon kampanyalarında 5 bin 500 liraya varan ödemelerden faydalanırken, bazı bankalar emekli yakınını getirenlere de her kişi için 250 TL veriyor. Peki, en yüksek promosyon ne kadar kadar? Hangi banka kaç lira emekli promosyonu veriyor?Akbank, Vakıfbank, Halkbank, TEB, Yapı Kredi bankalarının güncel promosyon fırsatları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön