19 / 04 / 2024

Emeklilere 7 bin 250 TL promosyon! Bankalar resmen kızıştı... Akbank, Garanti, Yapı Kredi

Emeklilere 7 bin 250 TL promosyon! Bankalar resmen kızıştı... Akbank, Garanti, Yapı Kredi

Bankalar arasında emeklilere yönelik promosyon yarışı giderek kızışıyor. Promosyonda yeni çıtayı 5 bin 500 TL seviyesine çıkaran bankalar, bununla yetinmedi. Akbank, Garanti ve Yapı Kredi, emeklilere 7 bin 250 TL promosyon vermek için birbiriyle yarışa girdi.



Bankalar emekli maaşlarını alabilmek için vaatlerini artırıyor. Emekli promosyonları, özel bankaların adeta rekabet alanına dönüştü. Temmuz ayının başında açıklanan enflasyon oranlarının ardından zam alan emeklilere, promosyonları da zamlı bir şekilde ödemeye başlayan bankalar, promosyonda yeni çıtayı 5 bin 500 TL’ye çıkarmıştı. Bu artışın ardından Akbank’ın promosyon ödemelerini 7 bin TL’ye çıkarması, diğer bankaları da harekete geçirdi. Bu ay itibariyle Yapı Kredi Bankası ve Garanti BBVA, 7 bin 250 TL promosyon vermeye başladı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön