19 / 03 / 2024

Emekli bankası promosyonları açıklandı! 7 bin 250 TL veriliyor! Garanti, İş Bankası, ING, Akbank'tan dev yarış

 Emekli bankası promosyonları açıklandı! 7 bin 250 TL veriliyor! Garanti, İş Bankası, ING, Akbank'tan dev yarış

Bankalar tarafından emeklilere yönelik verilecek promosyonun detayları açıklandı. Bankalar arasında en yüksek promosyon 7 bin 250 TL oldu. Peki bu promosyonu hangi banka veriyor, gelin detaylarda bakalım...



Emekli maaşlarının yükselmesiyle birlikte bankaların emekli maaşlarına yönelik girdikleri kıyasıya rekabet devam ediyor. ING, Türkiye İş Bankası, Türkiye Finans ve Akbank da emeklilere yönelik promosyonlarla ilgili detayları açıkladı. Bu bankalar arasında bir banka var ki çıtayı harbiden çok yükseğe çıkardı. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön