24 / 04 / 2024

Emekli maaşı olanlara tam 7 bin 250 TL promosyon! TEB, Akbank, Yapı Kredi, ING, Garanti çıldırdı

Emekli maaşı olanlara tam 7 bin 250 TL promosyon! TEB, Akbank, Yapı Kredi, ING, Garanti çıldırdı

Asgari ücret ve emekli maaşlarının yükselmesinin ardından emeklilere yönelik verilen promosyonlara da zam geldi. Şu anda bankalar tarafından verilen promosyonlar 7 bin 500 TL'ye kadar çıkıyor. TEB, Akbank, Yapı Kredi, ING, Garanti birbiriyle yarışıyor ama bu rakamların da düşük olduğu belirtiliyor.



Asgari ücret ve emekli maaşlarının yükselmesinin ardından emeklilere yönelik verilen promosyonlar da ciddi şekilde arttı. TEB, Akbank, Yapı Kredi, ING, Garanti birbiriyle yarıştığı promosyonların miktarı son olarak 7 bin 250 TL'ye kadar çıktı. Uzmanlar bu rakamın bile günümüz şartları için az olduğunu ifade ediyor. 

Haziran ayında bankalar arasında başlayan emekli promosyonuna zam yapma yarışı, temmuz ayında emeklilerin maaşlarına zam almasıyla birlikte daha da kızıştı. Şimdilerde bankalar en çok promosyonu vermek için birbiri ile yarış halinde iken emeklilere en yüksek nakit promosyon ödemesi gerçekleştiren bankaların ödediği miktarlar 7 bin 250 TL’ye kadar yükseldi. Öte yandan ek promosyonlar ile bu tutar, 7 bin 500 TL’ye dayandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön