19 / 04 / 2024

Akbatı AVYM ağustos ayı kira kuru

Akbatı AVYM ağustos ayı kira kuru

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ., Akbatı AVYM kiralarında Ağustos ayı için kur sabitlemesi hakkında KAP'a açıklamada bulundu.

Akbatı AVYM GYF talep toplama süreci ne durumda?

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Akbatı AVYM için gayrimenkul yatırım fonundan gelen ön teklif hakkında  açıklama yaptı...

Akasya AVM ve Akbatı AVYM'de Ekim ayı kira kuru sabitlendi!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Akasya AVM ve Akbatı AVYM'de Ekim ayı kira kuru sabitlendi.

Akasya AVM ve Akbatı AVYM'nin kiralarında kur sabitlendi!

Akiş GYO Akasya Alışveriş Merkezi ve Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin kiralarında Ağustos ayı için dolar euro kurunu sabitledi.

Akiş GYO Akasya AVM ve Akbatı AVYM'deki kiralarında kuru sabitledi!

Akiş GYO, Akasya AVM ve Akbatı AVYM'deki kiralar için Temmuz ayı kurunun A.B.D dolar kurunun 3,25-TL, EURO kurunun ise 3,60-TL olarak belirlenmesine karar verdi.

Akiş GYO, Akbatı AVYM Ekim kiralarında kuru sabitledi!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Akbatı AVYM kiralarında Ekim ayı için kur sabitlemesi hakkında KAP'a açıklamada bulundu.

Akiş GYO, Akbatı AVYM Ağustos kiralarında kuru sabitledi!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ., Akbatı AVYM kiralarında Ağustos ayı için kur sabitlemesi hakkında KAP'a açıklamada bulundu.

Akiş GYO, Akbatı AVYM Temmuz kiralarında kuru sabitledi!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ., Akbatı AVYM kiralarında Temmuz ayı için kur sabitlemesi hakkında KAP'a açıklamada bulundu. Şirket dolar kurunu 2,75 TL olarak belirledi.

Akbatı AVYM Enerji tedarik sözleşmesi yayınlandı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Akbatı AVYM Enerji tedarik sözleşmesi yayınlandı..

Akiş GYO, Akbatı AVYM kiralarında kuru sabitledi!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ., Akbatı AVYM kiralarında Ağustos ayı için kur sabitlemesi hakkında KAP'a açıklamada bulundu. Şirket dolar kurunu 2,40 TL olarak belirledi.

Akbatı AVYM kiralarında Aralık ayı kur sabitlemesi yapıldı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akbatı AVYM kiralarında 2014 yılı Aralık ayı kur sabitlemesi yapıldı.

Akbatı AVYM kiralarında Kasım ayı kur sabitlemesi yapıldı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından inşa edilen Akbatı AVYM kiralarında Kasım ayı kur sabitlemesi yapıldı.

Akbatı AVYM kiralarında kur sabitlemesi yaptı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Akbatı AVYM kiralarında kur sabitlemesi yaptı.

Akiş GYO Akbatı AVYM'de kuru sabitledi!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılan yazılı açıklamaya göre Akbatı AVYM kiralarında Eylül ayı için kur sabitlemesi yaptı.

Akbatı AVYM ağustos ayı kira kuru Haberi

Akbatı AVYM ağustos ayı kira kuru

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ., Akbatı AVYM kiralarında Ağustos ayı için kur sabitlemesi hakkında KAP'a açıklamada bulundu. Akiş GYO, dolar kurunu 2,75 TL olarak belirledi.


Açıklama:

Yönetim Kurulumuzca, 


Kurlarda görülen aşırı dalgalanmalar neticesinde kiracılarımıza destek olmak amacıyla, AKBATI ALIŞVERİŞ VE YAŞAM MERKEZİ'ndeki mevcut kiracılarımızdan, münhasıran kira bedellerini kira sözleşmelerinde öngörülen süre ve esaslar dahilinde gecikmeksizin muntazam ödeyen ve Şirketimiz ile hukuki uyuşmazlık içerisinde bulunmayan kiracılarımız arasından Şirketimiz tarafından ihtiyari olarak belirlenecek kiracılarımıza 01/08/2016-31/08/2016 tarihleri arasındaki bir aylık kira dönemi ile sınırlı olarak uygulanmak kaydı ile; kira sözleşmelerinde öngörülen ödeme tarihindeki A.B.D dolar kurunun 2,75 TL olarak belirlenmesine, belirlenen kurun kira bedellerinin tenzili ve/veya kira sözleşmesinin uyarlanması olarak değerlendirilmemesi şartı ile kira bedellerinin bu şekilde tespit edilmek sureti ile kiracılarımızdan tahsil edilmesine, 


Karar verilmiştir.


Saygılarımızla,


Akiş...