25 / 04 / 2024

Akbulut İnşaat Portre Sahil fiyat 2017

Akbulut İnşaat Portre Sahil fiyat 2017

Toplam 137 daireden meydana gelen Portre Sahil Pendik projesinde daire fiyatları 499 bin 500 TL’den başlıyor. İşte Portre Sahil Pendik teslim tarihi...

Portre Marmara projesi nerede? Portre Marmara konutları ne zaman teslim edilecek?

Akbulut İnşaat ve ŞahinYılmaz Yapı işbirliğiyle İstanbul'un Pendik ilçesinde hayata geçen Portre Marmara projesi satışları devam ediyor? Peki, Portre Marmara konutları ne zaman teslim edilecek? İşte detaylar...

Portre Marmara projesindeki 100 adet daire satışta! Yeni proje!

Akbulut İnşaat ve ŞahinYılmaz Yapı ortaklığında İstanbul'un Pendik ilçesinde yükselen Portre Marmara projesi satışa çıktı. Peki, Portre Marmara konut fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Öz Akbulut Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Akbulut Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Akbulut tarafından kuruldu.

Öz Akbulut Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Akbulut Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Akbulut tarafından kuruldu.

Sav Akbulut İthalat İhracat Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Sav Akbulut İthalat İhracat Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy’de Savaş Akbulut ve Yıldız Akbulut ortaklığı tarafından kuruldu.

Akbulut Hırdavat Tekstil İnşaat Hafriyat Nakliyat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akbulut Hırdavat Tekstil İnşaat Hafriyat Nakliyat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Akbulut tarafından kuruldu.

Portre Makina İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli Şubesi açıldı!

Portre Makina İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli Şubesi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Portre Makina İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Portre Makina İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Dikentepeli ve Özden Erdoğan ortaklığıyla kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Huzurpark Pendik'te 399 bin TL'ye! 

Akbulut İnşaat ve Seydioğlu Grup işbirliği ile hayata geçirilen Huzurpark projesi Pendik'te yükseliyor. Projede lansmana özel fırsatlar sunuluyor..

Pendik Portre Sahil satılık daire fiyatları!

Toplam 137 adet daireden meydana gelen Pendik Portre Sahil, Akbulut İnşaat, Arma Yapı ve Özdemir İnşaat ortaklığı ile inşa ediliyor.  Pendik Portre Sahil satılık daire fiyatları Pendik Portre Sahil satılık daire fiyatları 499 bin TL'den başlıyor.

Portre Sahil Konutları güncel fiyat!

Portre Sahil Konutları güncel fiyat listesi 499 bin T'den başlıyor. 24 ay vade farksız ödeme imkanı sunulan proje Akbulut İnşaat imzası taşıyor...

Akbulut B Proje Demir Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akbulut B Proje Demir Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bekir Yahya Akbulut tarafından 2 milyon 800 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Akbulut İnşaat Portre Sahil fiyat 2017 Haberi

Akbulut İnşaat Portre Sahil fiyat 2017


Toplam 5.500 metrekare arsa alanına sahip olan Portre Sahil Evleri 137 daireden meydana geliyor.


Deniz ve adalar manzarası bulunan Portre Sahil Pendik Evleri'nde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon gibi daire seçeneklerine yer veriliyor.  Projede dairelerin alanları  2+1’ler 95 ile 126 metrekare, 3+1’ler 126 ile 128 metrekare , 4+1 daireler 151 ile 187 metrekare arasında değişiyor. 


Portre Sahil projesinde fiyatları 499 bin 500 TL’den başlıyor. Portre Sahil Evleri'nde yüzde 30 peşinatla daire sahibi olunabiliyor.


Portre Sahil Pendik teslim tarihi!


Akbulut İnşaat, Arma Yapı ve Özdemir İnşaat işbirliğiyle hayata geçirilen Portre Sahil Pendik teslim tarihi 2018 yılı Ekim ayı olarak belirtiliyor. 


Portre Sahil projesinde sosyal alanlar arasında açık yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, buhar odası, basketbol sahası, yürüyüş...