29 / 03 / 2024

Akçaabat Millet Bahçesi projesi

Akçaabat Millet Bahçesi projesi

Trabzon İli, Akçaabat İlçesi Millet Bahçesi ile Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatı İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 28 Mart 2019 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

Murat Kurum: Ankara'da 21 millet bahçesi yaptık!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, AK Parti Altındağ Danışma Meclisi Toplantısı'ndaki açıklamasında Ankara'da 21 millet bahçesi yaptıklarını söyledi.

Uşak Millet Bahçesi bugün ihaleye çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Uşak Merkez Kurtuluş Mahallesi Millet Bahçesi ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Uşak Merkez Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Uşak Merkez Kurtuluş Mahallesi Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın saat 14:00'te gerçekleştirecek.

Uşak Millet Bahçesi ihalesi 14 Ekim'de!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uşak Millet Bahçesi projesinin ihalesini 14 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

İzmir Bergama Millet Bahçesi'nin ihale tarihi belli oldu! 

İzmir'in Bergama ilçesinde hayata geçirilecek olan Bergama Millet Bahçesi Projesi 7 Temmuz'da ihaleye çıkacak. AK Partili Dağ, millet bahçesinin ilçeye sosyal ve ekonomik anlamda katkı sağlayacağını dile getirdi. 

Alanya'ya millet bahçesi müjdesi! 

Alanya AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu,  Alanya'da bulunan Karayolları Şube Şefliği alanına Millet Bahçesi parkının inşa edileceğini açıkladı. 

Murat Kurum: 300'e yakın millet bahçesi yaptık!

Yaptıkları tüm inşa faaliyetlerinin, konutların, iş yerlerinin, kamu binalarının sıfır atık uyumlu, yalıtımlı, enerji verimli, akıllı ve çevreci binalar olduğunu belirten Kurum, ayrıca şehirlere nefes aldıran 300'e yakın millet bahçesi yaptıklarını belirtti.

Kahramanmaraş'a 4 yeni millet bahçesi müjdesi!

AK Parti Kahramanmaraş 7. Olağan İl Kongresi’nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş'a 4 yeni millet bahçesi müjdesi verdi.

Eskişehir Millet Bahçesi'nde sona geliniyor!

AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı, "Türk Dünyası Kültür Ajansı olarak stadyum yerine yapılaşmaya açmadan büyük bir rekreasyon alanı millet bahçesi yapacağımızı 2014 yılında söylediğimizde pek inandırıcı gelmemişti ama bugün eser ortaya çıkıyor" dedi. 

Uşak Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Uşak Millet Bahçesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

Uşak Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uşak Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Adıyaman Millet Bahçesi'nin akıbeti TBMM'de!

Adıyaman'ın Besni ilçesine yapılması planlanan Millet Bahçesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Osman Nuri Ekim'den Akçaabat Millet Bahçesi açıklaması!

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde 23 bin metrekare üzerine kurulan Millet Bahçesi'ne vatandaşlardan yoğun ilgi geldi. Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, millet bahçesinin önemli bir sosyal alan olacağını belirtti...

Akçaabat Millet Bahçesi projesi Haberi

Akçaabat Millet Bahçesi projesi

Trabzon İli Akçaabat İlçesi Millet Bahçesi İle Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatı İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek. 28 Mart tarihinde saat 15:00'de yapılacak olan ihaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler şu şekilde;


İhale Kayıt Numarası    :    2019/103220  
1-İdarenin
a) Adresi    :    İstanbul Hizmet Binası Atakent Mah. 221 Sok. No.5 34307 Halkalı KÜÇÜKÇEKMECE/İSTANBUL
b) Telefon ve faks numarası    :    2124954040 - 2124700316
c) Elektronik Posta Adresi    :    [email protected]
ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi    :    https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İhale konusu yapım işinin
a) Niteliği, türü ve miktarı    :    Konvansiyonel Kalıp Sistemiyle Yapılacak Olan 429,95 m² İnşaat Alanına Sahip Sosyal Donatılar ve 23.125,62 m² Alanda Millet Bahçesi Genel...