28 / 03 / 2024

Akçakoca Tatil Kampı ne zaman açılıyor

Akçakoca Tatil Kampı ne zaman açılıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Düzce’nin tatil yöresi Akçakoca’da yapımı tamamlanan Akçakoca Eğitim ve Dinlenme Tesisleri, 23 Ağustos Cumartesi günü Başkan Melih Gökçek tarafından hizmete açılacak.

Rasih Engin Akçakoca kimdir? Rasih Engin Akçakoca ne iş yapar?

Rasih Engin Akçakoca kariyeri ve eğitim durumu nedir? Rasih Engin Akçakoca kimdir? Rasih Engin Akçakoca'nın kim olduğu ve Rasih Engin Akçakoca'nın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Rasih Engin Akçakoca'nın eğitim durumu ve kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Düzce Akçakoca'da 860 bin TL'ye arsa fırsatı! İhalesi 19 Ekim'de! 

Düzce Akçakoca Belediyesi, Düzce ili, Akçakoca ilçesi, Kapkirli Mahallesinde yer alan arsayı satıyor. İşte Düzce'de yer alan arsa ile ilgili detaylar...

Engin Akçakoca kimdir? Nereli? Kaş yaşında?

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Engin Akçakoca kimdir? Engin Akçakoca daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Engin Akçakoca'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Engin Akçakoca`nın hayatına dair merak edilenler.

Düzce Akçakoca'da selden etkilenen vatandaşlar için 70 konut inşa edilecek! 

AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, 2019 Temmuz'da sel nedeniyle evleri hasar gören vatandaşlar için 70 konut inşa edileceğini açıkladı. 

TOBB selden etkilenen Akçakoca'da okul yaptıracak!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Düzce'nin Akçakoca ilçesinde 12 derslikli ilkokul yaptıracak.

Kocaeli Akçakoca'da tehlike saçan binalar yıkılıyor!

Kocaeli Akçakoca Mahallesi'nde yıkılma riski bulunan eski yapı için çalışmalar gerçekleştiriliyor.

Mehmet Okan Yanmaz, Akçakoca Belediye Başkanı oldu!

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde belediye başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, MHP adayı Mehmet Okan Yanmaz kazandı...

Akçakoca'daki tarihi konak sağlık merkezi olacak!

Batı Karadeniz'in en önemli turizm merkezleri arasında yer alan Akçakoca'da, Tarihi Yukarı Mahalle'de yer alan konak, restore edilerek sağlık merkezi halinde getirilecek.

İbn Haldun Üniversitesi Kuzey Kampüsü’nde ilk harç döküldü!

İbn Haldun Üniversitesi’nin Başakşehir Kuzey Kampüsü’nde yer alacak olan İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi’nin temeli atıldı.

Düzce Akçakoca'da yıkımlar başladı!

Düzce'de hayata geçirilmesi planlanan Akçakoca Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında yıkımlar başladı. Projenin 2 yıl içerisinde tamamlanması hedefleniyor. 

Fenerbahçe'ye Akçakoca'da yeni tesis!

Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici'yi ziyaret ederek, Akçakoca'da yapılması planlanan tesis yatırımı için arazi incelemesi gerçekleştirdiler. 

Akçakoca Belediyesi'nden 5 yıllığına intifa hakkı ihalesi!

Akçakoca Belediye Başkanlığı, 5 yıllığına intifa hakkı tesisi işlemi ihale ediyor. İhale, İhale 11 Ocak 2018 Perşembe günü yapılacak..

Akçakoca'da yeni okul inşaatı devam ediyor!

Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk, hayırsever iş adamı Zeki Sevil tarafından yaptırılan İmam hatip okulu inşaatında incelemelerde bulundu.

Akçakoca Tatil Kampı ne zaman açılıyor Haberi

Akçakoca Tatil Kampı ne zaman açılıyor

Her yıl yaz ayları boyunca Başkentli başarılı öğrenciler ile yaşlı ve engelli vatandaşları 5 yıldızlı otel konforunda Akçay tatil kampında ağırlayan Büyükşehir Belediyesi, tatil tesislerine bir yenisini de Akçakoca’da ekliyor.


Ankara’ya 3 saatlik mesafedeki Akçakoca’da deniz kenarında, yepyeni ve modern tesisleriyle hizmete girecek olan kamp, Başkentli misafirlerine doyulmaz bir tatil keyfi yaşatacak.


Akçay ve Akçakoca'da muhteşem tatil


Büyükşehir Belediyesi’nin her yıl Başkentli başarılı öğrenciler ile yaşlı ve engelli vatandaşları ağırladığı Akçay’daki 300 kişilik kampına, 150 kişilik kapasitesiyle destek sağlayacak olan Akçakoca tatil kampında da yok yok... Futbol ve basketbol sahalarından, havuzuna, denizine, eğlenceli spor aktivitelerinden, amfi tiyatroda animasyon gösterileri ve kamp ateşine kadar pek çok etkinliğin düzenleneceği Akçakoca tesisleri de Akçay’daki tatil kampı gibi pek çok gezi ve eğlence dolu aktivitelerle unutulmaz...