18 / 04 / 2024

akçakocada hangi yatırımlar yapılacak

akçakocada hangi yatırımlar yapılacak

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, "Yıkılan evleri, şehirleri yeniden inşa edeceğiz. Bölgede yaşayan halkımızın her türlü sorununa da çözüm üreteceğiz" dedi

2024'te gayrimenkul yatırımlarının en gözde 3 lokasyonu!

2024 Türkiye emlak piyasası kapsamında yatırımların en gözde olduğu 3 şehir tek tek açıklandı. Peki hangi şehirler ve ilçeler gayrimenkul yatırımında ön planda? İşte ayrıntılar...

Serzan Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Serzan Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Başakşehir'de 3 milyon 750 bin 275,94TL sermaye bedeli ile Erol Timuçin tarafından kuruldu.

Rodin Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Rodin Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Başakşehir'de 10 milyon 21 bin 129 TL sermaye bedeli ile Erol Timuçin tarafından kuruldu.

2019'dan bu yana İzmir'de hangi yatırımlar yapıldı?

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısının 6. birleşimi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yönetiminde gerçekleştirildi. Tunç Soyer burada 2019'dan beri yapılan yatırımları tek tek açıkladı...

Bch Gayrimenkul İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bch Gayrimenkul İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Güneş ve Bilal Güneş ortaklığında kuruldu.

İngiltere'de Türkler 300 bin sterlinden başlayan yatırımlar yapıyor! Hangi Türk yatırımcılar İngiltere'den konut alıyor?

Londra’da 25 yıldır gayrimenkul yatırım ve yönetim danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türk yatırımcının başta Londra olacak şekilde 300 bin sterlinden başlayıp 5 milyon sterlinin üzerinde yatırımlar gerçekleştirdiğini belirtti. 

Som Uluslararası İnşaat Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Som Uluslararası İnşaat Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Faruk Gökmen tarafından kuruldu.

Akyapı yatırımlarına tam gaz devam ediyor!

Son bir yıl içinde Limonlu Bahçe Konakları, Metkap ve Big Country projeleriyle 3 milyar TL'lik yatırıma başlayan Akyapı, inşaatlarına son sürat devam ederken yeni projeleri için de arsa yatırımları yapıyor. Başta sanayi ve ticari projeleri için hazırlıkta olan Akyapı, Dudullu, Hadımköy, Başakşehir v

Dt Proje Gayrimenkul Pazarlama Ve Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Dt Proje Gayrimenkul Pazarlama Ve Yatırımları Limited Şirketi Başakşehir'de Dına Golzar ve Tolga Obalı ortaklığında kuruldu.

Tolga Kisbu İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tolga Kisbu İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de Tolga Kisbu tarafından kuruldu.

Yabancıların gayrimenkul yatırımlarının yüzde 22,1'i vatandaşlık için!

Ülke genelindeki vatandaşlık edinimi için yabancı yatırımında İstanbul, Antalya ve Ankara ilk üçe yerleşirken, Megakent İstanbul’daki yabancı yatırımlarında da Esenyurt, Beylikdüzü ve Başakşehir ilk üçte bulunuyor.

İnşaat yatırımları ile büyüme devam edecek!

Yılın ilk çeyreğin büyüme rakamlarını yorumlayan Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, inşaat yatırımları ile büyümenin hızlanacağını dile getirdi.

Akıllı şehirlere 326 milyar dolar yatırım!

Koronavirüs salgınında akıllı şehir yatırımlarını yeniden gündeme taşıdı. Uzmanlar, dünya genelinde 2025 yılına kadar akıllı şehir altyapısına 326 milyar doların üzerinde yatırım yapılacağını tahmin ediyor. 

akçakocada hangi yatırımlar yapılacak Haberi

akçakocada hangi yatırımlar yapılacak



Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, "Terör, Türkiye’nin gündeminden çıkana kadar bu operasyonlar devam edecek. Bir yandan bu mücadeleyi sürdürürken, diğer yandan da yıkılan evleri, şehirleri yeniden inşa edeceğiz. Bölgede yaşayan halkımızın her türlü sorununa da çözüm üreteceğiz." dedi.


Akçakoca Belediyesi tarafından Çuhallı Mahallesi meydanında düzenlenen iftar programında katılan Özlü, iftar öncesi vatandaşlarla sohbet etti, ardından yemek sırasına girerek, tabildot yemeğini aldı.


Bakan Özlü, burada yaptığı konuşmada, ramazan ayı vesilesiyle insanların birliğinin ve beraberliğinin daha da artacağını, gönüllerin birbirine daha da yakınlaşacağını söyledi. 


Terör, Türkiye’nin gündeminden çıkana kadar bu operasyonların devam edeceğini vurgulayan Özlü, şöyle devam etti:


"Bir yandan bu mücadeleyi sürdürürken, diğer yandan da yıkılan evleri, şehirleri yeniden inşa edeceğiz. Bölgede yaşayan halkımızın her türlü sorununa da çözüm üreteceğiz.


Böyle bir vatana,...