28 / 03 / 2024

Akçapark Evleri trabzon

Akçapark Evleri trabzon

Trabzon Akçaabat'ta hayata geçirilen Akçapark Evleri 162 metrekare daire alanlarından oluşuyor. Trabzon Akçapark Evleri'nin 2016 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Projede yer alan daire fiyatları 180 bin TL'den başlıyor.

Emlak Konut Başakşehir Evleri'nde 9 daireye teklif geldi!

Dün açık artırmayla satışa sunulan Emlak Konut Başakşehir Evleri'nde 201 daireden 9 tanesine teklif geldi. Kalan daireler için 6 Şubat'a kadar teklif alınacak.

Emlak Konut Başakşehir Evleri'ndeki 201 daire bugün satışta!

Turyap aracılığıyla satışa sunulan Emlak Konut Başakşehir Evleri'ndeki 201 dairenin açık artırma ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

Emlak Konut Başakşehir Evleri'ndeki 201 daire yarın satışta!

Emlak Konut Başakşehir Evleri'ndeki hemen teslim ve oturuma hazır 201 adet daire yarın açık artırma ihalesiyle satışa sunuluyor.

Emlak Konut Başakşehir Evleri'ne 20 milyonluk teklif!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın bünyesinde bulunan Emlak Konut Başakşehir Evleri Turyap'ın düzenlediği müzayede ile satışa çıktı. Satışa sunulan dairelerin 59'u, 3 saatte 20 Milyon 500 Bin TL teklif aldı.

Emlak Konut Başakşehir Evleri'ndeki 59 daireye teklif geldi!

28 Aralık'ta açık artırma usulüyle satışa çıkarılan Emlak Konut Başakşehir Evleri'ndeki 504 daireden 59'una teklif geldi. Peki kalan daireler için ne yapılacak?

Emlak Konut Başakşehir Evleri 1. Etap 4. Kısım değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Emlak Konut Başakşehir Evleri 1. Etap 4. Kısım değerleme raporu yayınlandı.

Başakşehir Evleri 4'ün kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Başakşehir Evleri 4 projesinin kesin kabulü 19 Aralık'ta yapıldı!

Üçüncü İstanbul Başakşehir Evleri fiyat!

Toplamda 1.252 daire, 107 cadde mağazası ve 102 çarşı dükkanından meydana gelen Üçüncü İstanbul projesinde banka kredili ödemeler yapılabiliyor. İşte, Üçüncü İstanbul Başakşehir Evleri fiyat bilgisi..

Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Başakşehir Evleri'nde Hekim Yapı imzası!

stanbul Başakşehir'de inşaatı tamamlanan Başakşehir Evleri'nde yaşam başladı. Başakşehir Evleri 2 bin 599 konut, 74 ticari ünite ve ilköğretim okulu ile prestijli bir proje haline dönüştürüldü.

Başakşehir Evleri 1. Etap'ın kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kayabaşı Emlak Konutları 1. Etap 3. Kısım Konut, Okul İle Ada İçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi kapsamında inşa edilen Başakşehir Evleri 1. Etap'ın geçici kabul tutanağı onaylandı.

Vadişehir Başakşehir Evleri lokasyon!

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir' de yükselen projede daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı.Vadişehir Başakşehir Evleri lokasyon bilgisine göre Kent Meydanı’na yakın yerde yükseliyor.

Vadişehir Başakşehir Evleri ne zaman teslim?

Vadişehir Başakşehir Rezidans'ta 48 ay vade farkı olmadan daire sahibi olunabiliyor. Proje 50 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Vadişehir Başakşehir Evleri ne zaman teslim edilecek?

Akçapark Evleri trabzon Haberi

Akçapark Evleri trabzon

Akçapark Evleri  daire tipleri 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede yer alan daire alanları 162 metrekare olarak dizayn edildi. 9 katlı 2 blok olarak yükselen Akçapark Evleri 53 konuttan oluşuyor.


Ekici Mühendislik imzası ile inşa edilen Akçapark Evleri daire teslimleri 2016 yılı Eylül ayında yapılacak.


Trabzon Akçaabat Akçapark Evleri daire satış fiyatları 180 bin TL ile 200 bin TL arasında değişiyor.


Akçapark Evleri sosyal alanları içerisinde; çoçuk oyun alanları, kapalı ve açık otopark, lokal ve fitness merkezi mevcut.

Akçaabat Akçapark Evleri, jeneratör, su deposu, çift asansör, site etrafında güvenlik kamerası, merkezi sistem uydu bağlantısı ve peyzaj düzenlemesinden meydana geliyor. 


Akçapark Evleri iletişim;

[email protected]

0462 228 1770

Beyza...