23 / 04 / 2024

Akfen GYO ödülleri

Akfen GYO ödülleri

Akfen GYO'nun 2014 Faaliyet Raporu, Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi (LACP) tarafından faaliyet raporlarının değerlendirildiği "2014 Faaliyet Raporu Vizyon Ödülleri'nde"Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı" kategorisinde "Altın" ödülün sahibi oldu.

Akfen GYO’nun 2014 faaliyet raporu ödül aldı!

Akfen GYO’nun 2014 Faaliyet Raporu, Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi tarafından faaliyet raporlarının değerlendirildiği ‘2014 Faaliyet Raporu Vizyon Ödülleri’nde Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’ kategorisinde ‘Altın’ ödüle değer görüldü.

Akfen GYO Faaliyet Raporu Altın Ödül'e layık görüldü!

Akfen GYO'nun 2013 yılı Faaliyet Raporu, merkezi Amerika'da bulunan bağımsız MerComm kuruluşu tarafından düzenlenen "Galaxy Ödülleri 2014"te "Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı" kategorisinde "Altın Ödül"e layık görüldü.

Akfen GYO faaliyet raporuna Altın Galaxy ödülü!

Akfen GYO’nun 2013 yılı Faaliyet Raporu, Amerika merkezli bağımsız MerComm kuruluşu tarafından bu yıl 25’incisi düzenlenen Galaxy Ödülleri 2014’de Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı kategorisinde Altın Ödül’e layık görüldü.

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'na Euromoney'den ödül!

Türkiye'de şehir otelciliği konseptine odaklanan Akfen GYO, 2014 yılında da "Türkiye'nin En İyi Otel Geliştiricisi" ödülünü aldı. Akfen GYO, 2011, 2012, 2013 yıllarında da aynı ödüle layık görülmüştü.

Akfen GYO'ya Euromoney'den iki ödül birden!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, her yıl en iyi gayrimenkul ürün/hizmet geliştiricilerini ödüllendiren Euromoney Gayrimenkul Ödülleri'nde " Türkiye'nin En İyi Otel Geliştiricisi " ödülüne layık görüldü

Akfen GYO'ya ödül!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, her yıl en iyi gayrimenkul ürün/hizmet geliştiricilerini ödüllendiren Euromoney Gayrimenkul Ödülleri'nde " Türkiye'nin En İyi Otel Geliştiricisi " ödülüne layık görüldü

Akfen GYO'ya Euromoney'den ödül!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, her yıl en iyi gayrimenkul ürün/hizmet geliştiricilerini ödüllendiren Euromoney Gayrimenkul Ödülleri'nde " Türkiye'nin En İyi Otel Geliştiricisi " ödülüne layık görüldü

Ece Demirpençe vekaleten Akfen GYO Genel Müdürü oldu! 

Akfen GYO Genel Müdürü değişti. Sertac Karaağaoğlu'nun görevinden ayrılması sebebiyle Ece Demirpençe vekaleten Akfen GYO Genel Müdürü oldu. Peki Ece Demirpençe kimdir? 

Akfen GYO'nun toplam gayrimenkul portföy değeri 16,5 milyar TL oldu! Yalıkavak ve Kıyıkışlacık projelerinde son durum!

Akfen GYO'nun 2023 3. çeyreğe ilişkin finansal rakamları açıklandı. Peki şirket söz konusu dönemde ne kadar hasılat elde etti? Projelerdeki son durum ne oldu? İşte ayrıntılar...

Akfen GYO BİST Sürdürülebilirlik Endeksi’ne dahil oluyor!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (Akfen GYO), harekete geçti. Sürdürülebilir bir gelecek inşa etme taahhüdünü benimseyen Akfen GYO, BİST Sürdürülebilirlik Endeksi’ne dahil olmaya hazırlanıyor.

Akfen GYO'dan Penguen Gıda'nın Bursa arazisine karma proje!

Akfen GYO, Penguen Gıda'nın Bursa Görükle'deki arazinde hayata geçirilecek proje için düğmeye bastı. İşte proje ile ilgili yaşanan son dakika gelişmesi ve ayrıntılar...

Akfen GYO, Türkiye otellerinde en yüksek Haziran ayı kira gelirine ulaştı! 

Akfen GYO, Türkiye otellerinde en yüksek Haziran ayı kira gelirine ulaştı. Şirket, hem yurt içi hem yurt dışı otellerine ilişkin açıklama yaptı. İşte Akfen GYO'nun o açıklaması...

Akfen GYO'nun kira gelirleri 2022'nin ilk 5 ayında yüzde 200 arttı!

Akfen GYO'nun kira gelirleri, 2021'in aynı dönemine göre TL kapsamında yüzde 200, Euro bazında yüzde 55 arttı. 

Akfen GYO’nun kira geliri ilk 3 ayda yüzde 24 arttı!

Akfen GYO’nun kira geliri ilk 3 ayda yüzde 24 arttı. Akfen GYO Genel Müdürü Sertac Karaağaoğlu, konuyla ilgili konuştu. 

Akfen GYO'nun 2021'deki kira bedeli ekspertiz değerinin yüzde 111'i kadar oldu!

Akfen GYO portföyünde yer alan gayrimenkullerden 5 yıllık dönem için alınan toplam kira bedeli, 5 yıllık kira ekspertiz değeri toplamının yüzde 88'i kadar gerçekleşirken, 2021 yılında alınan kira bedeli ise kira ekspertiz değerinin yüzde 111'i oranında gerçekleşti. 

Akfen GYO ilk 9 ayda 9.3 milyon TL kira geliri elde etti!

Akfen GYO'nun Eylül ayı yatırımcı raporunu değerlendiren Akfen GYO Genel Müdür Sertaç Karaağaoğlu, "2021 yılıyla birlikte portföyümüzü zenginleştirme yolunda attığımız adımlar bilançomuzu olumlu yönde iyileştirmeye devam ediyor" dedi.

Akfen GYO sermayesini 900 milyon TL'ye çıkardı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar bugünkü köşesinde Akfen GYO'daki son durumu kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın '8 ayda özkaynağı 2.1 milyar, sermayeyi 900 milyon liraya çıkardık' başlıklı yazısı...

Akfen GYO, iflas eden otellerin radarında!

Akfen GYO Genel Müdürü Sertaç Karaağaoğlu, koronavirüs salgını döneminde sıkıntılarla karşılaşan Türkiye ve Rusya'daki otellerden 'bizi satın alın' diye teklif aldıklarını belirtti.

Akfen GYO'nun kira gelirleri ilk yarıda yüzde 267 arttı!

Akfen GYO'nun kira gelirleri geçen senenin ilk 7 aylık dönemine göre EUR bazında yüzde 171, TL bazında yüzde 267 arttı. 

Akfen GYO'nun kira gelirleri ilk yarıda yüzde 302 arttı!

Akfen Gayrimenkul Ortaklığı’nın (Akfen GYO) gelirleri 2021'in ilk yarısında geçtiğimiz senenin aynı dönemine göre yüzde 182 arttı. 2021'de 21 otel, 2 öğrenci yurdu, 1 ofis binasından meydana gelen portföyün Euro bazında toplam kira geliri, Haziran 2021'de yüzde 302 oranında arttı.

Akfen GYO ödülleri Haberi

Akfen GYO ödülleri

Akfen GYO'nun 2014 Faaliyet Raporu, Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi (LACP) tarafından faaliyet raporlarının değerlendirildiği "2014 Faaliyet Raporu Vizyon Ödülleri'nde"Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı" kategorisinde "Altın" ödülün sahibi oldu. Akfen GYO'nun açıklamasına göre, şirket, her yıl farklı konseptlerde hazırlanan faaliyet raporlarıyla iletişim alanında dünyanın önde gelen markalarını geride bırakarak uluslararası ödüller kazanmaya devam ediyor. 


Yeni...