20 / 04 / 2024

Akfen İnşaat enerji şirketleri

Akfen İnşaat enerji şirketleri

Türkiye'nin önde gelen altyapı gruplarından Akfen Holding, büyüme stratejileri doğrultusunda inşaat ve enerji sektöründe faaliyet gösteren bağlı ortaklıklarını yeniden yapılandırmaya hazırlanıyor.

Berlinlaku İnşaat Enerji Otomotiv Emlak Turizm Kuyumculuk İnşaat'ın merkez nakli yapıldı!

Berlinlaku İnşaat Enerji Otomotiv Emlak Turizm Kuyumculuk İnşaat Malzemeleri İth.İhr.San.Ve Tic.A.Ş.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Berlinlaku İnşaat Enerji Otomotiv Emlak Turizm Kuyumculuk İnşaat Malzemeleri İth.İhr.San.Ve Tic.A.Ş.'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Kutur İnşaat Enerji Gıda Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kutur İnşaat Enerji Gıda Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Akram Hamid ve Hatice Nur Aras Mehan ortaklığında kuruldu.

Üst Teknik Yapı İnşaat Enerji Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üst Teknik Yapı İnşaat Enerji Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Aydın ve Ceynur Aydın ortaklığında kuruldu.

Mirsoy İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mirsoy İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Mirhan tarafından kuruldu.

Shining Star Group Turizm Otel İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Shining Star Group Turizm Otel İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile El Ho Kim, Salah A Safah Al Rubanie ve Yerin Kim tarafından kuruldu. 

Alsi İnşaat Enerji Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alsi İnşaat Enerji Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sirkeci ve Burak Aytaç Keser tarafından kuruldu.

Pınhan Otelcilik ve İnşaat Enerji Turizm Sanayi Anonim Şirketi Karaköy Şubesi açıldı!

Pınhan Otelcilik ve İnşaat Enerji Turizm Sanayi Anonim Şirketi Karaköy Şubesi 2 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Birol Ergen tarafından açıldı.

Petronet Yapı İnşaat Enerji Turizm Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Petronet Yapı İnşaat Enerji Turizm Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Gemici tarafından kuruldu. 

Jamal Group İnşaat Enerji Nakliyat Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jamal Group İnşaat Enerji Nakliyat Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL TL sermaye bedeli ile Asad Jamal Saeed Hamed tarafından kuruldu.

Ünbay Vinç İnşaat Enerji Ticaret Limited Şirketi 'nin merkez nakli yapıldı!

Ünbay Vinç İnşaat Enerji Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Ünbay Vinç İnşaat Enerji Ticaret Limited Şirketi 'nin merkezi Sancaktepe'ye taşındı. 

Eyüpoğlu Orman Ürünleri İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eyüpoğlu Orman Ürünleri İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Recep Koçer tarafından kuruldu. 

Bakyapı İnşaat Enerji ciro artışında şampiyon oldu!

Bakyapı İnşaat Enerji, 2016'da 118,8 milyon TL olan cirosunu 2017'de yüzde 139,3 artışla 284,3 milyon TL'ye taşıyarak ciro artışında Anadolu 500'ün birincisi oldu. Konut sektörüne 27 yılda 45 proje kazandıran Bakyapı, yeni projeler geliştirmeye devam ediyor.

Lokmahgrup İnşaat Enerji Turizm Tekstil Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lokmahgrup İnşaat Enerji Turizm Tekstil Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Basri Değermenci ve Abdullahı Ali tarafından kuruldu. 

Akfen İnşaat enerji şirketleri Haberi

Akfen İnşaat enerji şirketleri

Türkiye'nin önde gelen altyapı gruplarından Akfen Holding, büyüme stratejileri doğrultusunda inşaat ve enerji sektöründe faaliyet gösteren bağlı ortaklıklarını yeniden yapılandırmaya hazırlanıyor.  Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, bunun ilk adımı olarak Akfen Holding'in bağlı ortaklığı Akfen İnşaat Turizm ve Ticaret AŞ'de (Akfen İnşaat) bulunan payları Akfen Altyapı Danışmanlık AŞ'ye devredilerek, yerine enerji portföyünün genişletilmesi amacıyla şirketin büyüme stratejileri ile uyum içerisinde bulunan güneş ve termik enerji yatırımı yapan şirketlerden pay satın alınması yoluna gidilecek.  Akfen Holding CEO'su Süha Giıçsav, bağlı ortaklıkları Akfen İnşaat'ın üstlendiği projelerin yatırımlarının uzun vadeli olması, yüksek miktarda yatırım yapma zorunluluğu ve Özkaynak ihtiyacının şirketin temettü dağıtımlarını olumsuz etkilemesi ihtimali gibi nedenler göz önündeki bulundurularak, bu şirketteki payları Akfen Altyapı Danışmanlık AŞ'ye devretmek üzere çalışmalara başladıklarını belirtti. 



Yeni...