19 / 04 / 2024

Akfen İnşaat İncek Loft projesi

Akfen İnşaat İncek Loft projesi

Akfen İnşaat tarafından Ankara İncek’te hayata geçirilen İncek Loft projesinde ilk daire teslimlerine 6 ay kaldı. İncek’in en büyük konut projesinde yaşam Nisan 2016’da başlıyor.

Akfen İnşaat İncek Loft teslimleri!

108 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen projede daire tipleri 1+1'den 6,5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Akfen İnşaat İncek Loft teslimleri 2016 yılı Mayıs ayında yapılması planlanıyor.

Akfen İnşaat İncek Loft projesi nerede?

Daire fiyatlarının 300 bin TL'den başlangıç gösterdiği İncek Loft projesi Akfen İnşaat tarafından hayata geçiliyor. Peki Akfen İnşaat İncek Loft projesi nerede?

Akfen İncek Loft projesi iletişim!

Akfen İncek Loft projesi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 83 38 olarak belirlendi. 108 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Loft İncek projesi Akfen İnşaat imzası taşıyor.

Ankara'daki Incek Loft projesi ziyarete açıldı!

Akfen İnşaat tarafından Ankara Incek'te hayata geçirilen Incek Loft projesinin örnek daireleri ziyarete açıldı. Projenin yeni etapları ise 2015 yılı içerisinde satışa çıkarılacak .

Akfen İnşaat İncek Loft projesi!

Akfen İnşaat İncek Loft projesi, Ankara İncek bölgesinde inşa ediliyor. İncek'in en büyük projesi olma özelliğine sahip projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon, 6 oda 1 salon ve 6.5 oda 1 salon daire tipleri mevc

İncek Loft'ta metrekaresi 3 bin liraya! 2016'da teslim!

Akfen İnşaat İncek Loft projesi 1.135 konuttan oluşuyor. Projede yer aland airelerin ortalama brüt metrekare fiyatları 3 bin liradan başlıyor. Projenin 2016 yılı içerisinde sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor...

Akfen İnşaat İncek Loft'ta 218 bin TL'den başlayan fiyatlar!

Toplamda 1.135 adet daireden meydana gelen Akfen İnşaat İncek Loft projesinde fiyatlar 218 bin TL'den başlıyor. Projenin 2016 yılının Nisan ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Akfen İnşaat'ın İncek Loft projesi Ankara'da yükseliyor!

Akfen İnşaat ve Tabanlıoğlu Mimarlık imzasıyla hayata geçirilen İncek'in en büyük konut projelerinden biri olan İncek Loft ile ilgili bilgiler aktarılmak üzere basın buluşması yapılacak.

Akfen İnşaat, Burhaniye Anadolu Lisesi'ni yenileyecek!

'Okullardan Yarınlara' eğitime destek programına bağışçı olarak katılan Akfen İnşaat, Balıkesir Burhaniye Anadolu Lisesi'ni yıkıp yeniden yapmak üzere protokol imzaladı. 

Akfen İnşaat'tan eğitime destek! Burhaniye Anadolu Lisesi 6 ayda tamamlanacak!

Cumhurbaşkanlığı’nın ‘Okullardan Yarınlara’ eğitime destek programına katılım gösteren Akfen İnşaat, Balıkesir Burhaniye Anadolu Lisesi’ni yıkıp yeniden inşa edecek.

Selim Akın: Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz!

Akfen İnşaat'ın Loft projeleri hakkında bazı bilgiler veren Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, "Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz" dedi.

Akfen Bulvar Loft projesine 1.5 ayda 200 aile taşındı!

Akfen İnşaat, Levent Loft, Loft Bahçe ve İncek Loft’un ardından Loft konseptiyle inşa ettiği dördüncü projesi 556 milyon lira yatırım değerine sahip Bulvar Loft’u söz verdiği tarihte tamamlarken, projede konut teslimlerinin üzerinden 1.5 ay geçmesine rağmen 822 dairenin 200’ü sahipleriyle tanıştı.

Akfen İnşaat ve Akfen GYO Adi Ortaklığı kuruldu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen İnşaat ve Akfen GYO ortak oldu.

Akfen GYO ve Akfen İnşaat devir sözleşmesi imzalıyor!

Akfen Gayrimenkul Yatırım ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen GYO ve Akfen İnşaat devir sözleşmesi imzalıyor.

Akfen İnşaat yurtdışında projeler inşa edecek!

Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, Türkiye'de artan inşaat maliyetleri nedeniyle yurtdışında proje yapacağını dile getirdi.

Akfen İnşaat yurtdışına açılıyor!

Akfen İnşaat, konut sektöründeki yatırımlarını yurtdışına taşıyor. Firma, Brexit sonrası Avrupa'nın finans merkezi olacak ABD ve Frankfurt'ta konut projesi yapacak..

Akfen GYO, Akfen İnşaat'ın gayrimenkullerini değerlendirecek!

Akfen GYO, bugün Yönetim Kurulu Kararı ile Akfen İnşaat'ın elinde bulunan gayrimenkul, menkul ve varlıklarının Akfen GYO bünyesinde değerlendirilmesi için görüşmelere başlanmasına karar verildi.

Bulvar Loft Akfen İnşaat fiyat listesi!

Akfen İnşaat tarafından hayata geçirilen Bulvar Loft projesi Ankara İncek Gölbaşı'da yükseliyor. Projede toplam 822 daireye yer veriliyor...

Akfen İnşaat'tan yurtdışına hastane planı!

Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, Türkiye’de üstlendikleri şehir hastanesi yatırımlarını yurtdışına taşımayı açıkladı. Akın, “Yurtdışına yönelik açılma ve yatırım konusunda benim kişisel bir hedefim var. Bu şirketi oraya da taşımak istiyorum” dedi.

Akfen İnşaat İncek Loft'ta Enes Batur'u ağırladı!

Yıllardır birçok projede boy gösteren Akfen İnşaat sosyal atağa geçti. Firma, Ankara İncek Loft'taki konut projesinde YouTuber Enes Batur Sungurtekin'i misafir etti.

Bulvar Loft Akfen Konutları fiyat listesi!

Akfen İnşaat imzasıyla Ankara İncek Gölbaşı'da hayata geçirilen Bulvar Loft projesi toplam 822 daireden meydana geliyor. Projede dairelerin fiyatları 330 bin TL'den başlıyor...

Akfen İnşaat İncek Loft projesi Haberi

Akfen İnşaat İncek Loft projesi

İncek Loft projesinin inşaatının hızla devam ettiğini belirten Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Selim Akın, “Nisan 2016’da ilk anahtar teslimlerimizi gerçekleştireceğiz, İncek Loft’ta yaşam başlayacak. İncek Loft, Ankara’nın en temiz havasına sahip gözde lokasyonu İncek’te % 75 peyzaj ve donatı alanından oluşan keyifli bir dünya yarattık. İnsanların evlerinden dışarıya adımlarını attıklarında mutlu olacakları keyifli bir ortam yarattık. Projemizden daire sahibi olanlar İncek Loft’tan dışarı çıkmadan da şehir yaşantısından uzak kalmayacak; burada bir yandan tüm ihtiyaçlarını karşılayıp bir yandan da keyifli zaman geçirebilecek” dedi. 


İncek Loft’ta Fiyatlar Sabit

Akfen İncek Loft’tan ev sahibi olmak isteyenlere eşsiz bir fırsat sunduklarını belirten Akın,  “İncek Loft lokasyonu, mimarisi, sosyal imkanları ile iddialı bir proje. Bu değerli projeyi Akfen Holding’in gücü sayesinde İncek için çok...