28 / 03 / 2024

Akfen İnşaat İncek Loft’ta teslime 6 ay kaldı!

Akfen İnşaat İncek Loft’ta teslime 6 ay kaldı!

Akfen İnşaat tarafından Ankara İncek’te hayata geçirilen İncek Loft projesinde ilk daire teslimlerine 6 ay kaldı. İncek’in en büyük konut projesinde yaşam Nisan 2016’da başlıyor.



İncek Loft projesinin inşaatının hızla devam ettiğini belirten Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Selim Akın, “Nisan 2016’da ilk anahtar teslimlerimizi gerçekleştireceğiz, İncek Loft’ta yaşam başlayacak. İncek Loft, Ankara’nın en temiz havasına sahip gözde lokasyonu İncek’te % 75 peyzaj ve donatı alanından oluşan keyifli bir dünya yarattık. İnsanların evlerinden dışarıya adımlarını attıklarında mutlu olacakları keyifli bir ortam yarattık. Projemizden daire sahibi olanlar İncek Loft’tan dışarı çıkmadan da şehir yaşantısından uzak kalmayacak; burada bir yandan tüm ihtiyaçlarını karşılayıp bir yandan da keyifli zaman geçirebilecek” dedi. 


İncek Loft’ta Fiyatlar Sabit

Akfen İncek Loft’tan ev sahibi olmak isteyenlere eşsiz bir fırsat sunduklarını belirten Akın,  “İncek Loft lokasyonu, mimarisi, sosyal imkanları ile iddialı bir proje. Bu değerli projeyi Akfen Holding’in gücü sayesinde İncek için çok daha uygun fiyatlara kişiye özel ödeme planlarıyla sunuyoruz. Akfen Holding bünyesinde sunduğumuz 13 ay vade farksız ödeme planı seçeneği veya banka bünyesinde 12 ay ötelemeli 10 yıla kadar kredi kullanarak sunulan ödeme planı seçeneğimiz ile İncek Loft’ta herkese göre bir daire seçeneği mevcut. ‘’dedi. 


1199 konutluk İncek Loft, İncek’in en büyük konut projesi

Akfen İnşaat güvencesi ve uluslararası ödüllere sahip Tabanlıoğlu Mimarlık imzasıyla hayata geçirilen, İncek Loft’un başkent Ankara’nın yeni cazibe merkezi İncek’in en büyük konut projesi olduğunu belirten Akın, “Ankara’nın yeni cazibe merkezi İncek’te, İncek Loft gibi oldukça iddialı ve kazançlı bir projeyi hayata geçirdik. Projenin sunduğu olanaklar hem ailelerden hem de sunduğumuz kar fırsatını gören yatırımcılardan büyük ilgi gördü” dedi.  


Yüksek Evler,  Ankara  Evleri ve Teras Evler’den oluşan İncek Loft’ta her aile tipine ve bütçeye göre farklı daire seçeneklerinden oluşan tercih imkanları sunuluyor. 1+1’den 6,5+1’e kadar 71m2 ile 562 m2 arasında farklı tip ve büyüklükte daireler yer alıyor.


Rakamlarla İncek Loft

Mogan gölü manzaralı 108 bin m²lik arazi

1199 konut  

6 Adet 20-30 katlı Yüksek Evler; 11 Adet  4-7 katlı Ankara Evleri; 7 adet 6-9 katlı Teras Evleri

1+1’den 6,5+1’e kadar 71m2 ile 562 m2 arasında değişen daire seçenekleri  

% 75  peyzaj  ve donatı alanları 

1973 m2 sosyal donatı alanı 

2065 araçlık otopark alanı


www.incekloft.com.tr



Geri Dön