24 / 04 / 2024

akfen inşaat İncek Loft satılık

akfen inşaat İncek Loft satılık

Akfen İnşaat tarafından Ankara İncek’te hayata geçirilen İncek Loft projesinde ilk daire teslimlerine 6 ay kaldı. İncek’in en büyük konut projesinde yaşam Nisan 2016’da başlıyor.

Ankara İncek Loft satış ofisi telefon!

Ankara İncek Loft satış ofisi telefon numarası 444 83 38 olarak belirlendi. Daire tipleri arasında 1+1'den 6,5+1'e kadar farklı seçenekler sunan proje 108 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

İncek Loft Evleri fiyatları!

İncek Loft Evleri fiyatları konutların alanları ve konumlarına göre değişiklik gösteriyor. Ankara Gölbaşı - İncek lokasyonunda inşa edilen projede 18 ay ara ödeme yapılmadan daire sahibi olunabiliyor.

Ankara İncek Loft satılık!

Ankara İncek Loft satılık konut tipleri arasında 1+1'den 6,5+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Teslimlerin 2016 yılı Mayıs ayında gerçekleşeceği projede yüzde 10 peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Loft İncek Evleri ne zaman teslim?

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde inşa edilen İncek Loft Konutları ödemeleri banka kredisi ile yapılabiliyor. Proje 108 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Loft İncek Evleri ne zaman teslim edilecek?

İnşaat yatırımları ile büyüme devam edecek!

Yılın ilk çeyreğin büyüme rakamlarını yorumlayan Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, inşaat yatırımları ile büyümenin hızlanacağını dile getirdi.

Akfen İnşaat, Burhaniye Anadolu Lisesi'ni yenileyecek!

'Okullardan Yarınlara' eğitime destek programına bağışçı olarak katılan Akfen İnşaat, Balıkesir Burhaniye Anadolu Lisesi'ni yıkıp yeniden yapmak üzere protokol imzaladı. 

Akfen İnşaat'tan eğitime destek! Burhaniye Anadolu Lisesi 6 ayda tamamlanacak!

Cumhurbaşkanlığı’nın ‘Okullardan Yarınlara’ eğitime destek programına katılım gösteren Akfen İnşaat, Balıkesir Burhaniye Anadolu Lisesi’ni yıkıp yeniden inşa edecek.

Tekirdağ Şehir Hastanesi inşaatında sona geliniyor!

Son dönemde hayata geçirilen projelerle dikkat çeken Tekirdağ, Akfen İnşaat tarafından inşa edilen Şehir Hastanesi'ne kavuşmak için gün sayıyor. 

Selim Akın: Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz!

Akfen İnşaat'ın Loft projeleri hakkında bazı bilgiler veren Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, "Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz" dedi.

TAV İnşaat yol ayrımında!

TAV İnşaat'ta ortaklar yol ayrımına geldi. TAV CEO’su Şener şirketi Sera İnşaat’ın İDO’daki hisselerini Akfen’e vereceğini, buna karşılık Akfen’in TAV İnşaat hisselerini alacağını belirtti. Akfen Başkanı Akın, hisse devri için, "Henüz bir anlaşma sağlanmış değil, masadaki opsiyonlardan biri" dedi...

Murat Kurum, Yargıtay binası inşaatını inceledi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İncek Bulvarı'nda inşaatı süren Yargıtay Başkanlığı hizmet binasını inceledi...

Sunset İncek'te inşaat tam gaz devam!

Ankara İncek’te hayata geçen Sunset İncek projesinin inşaat çalışmları devam ediyor. Ülkealan Yapı Endüstrisi Yönetim Kurulu Başkanı Ülkealan, Sunset İncek projesinin inşaat aşamalarını paylaştı...

TOKİ İncek 2. Etap'ın inşaatı tam gaz!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, Ankara’nın Gölbaşı İlçesi İncek Mahallesi’nde inşaatı süren “İncek 2. Etap Projesi”nde incelemelerde bulundu.

İncek, inşaat firmalarının gözdesi oldu!

Ankara'da inşaat firmalarının en fazla yatırım yaptığı bölgeler arasında İncek yer alıyor. Ankara İncek'te 3.700 konut yükseliyor.

Akfen İnşaat ve Akfen GYO Adi Ortaklığı kuruldu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen İnşaat ve Akfen GYO ortak oldu.

Akfen GYO ve Akfen İnşaat devir sözleşmesi imzalıyor!

Akfen Gayrimenkul Yatırım ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen GYO ve Akfen İnşaat devir sözleşmesi imzalıyor.

Akfen İnşaat yurtdışında projeler inşa edecek!

Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, Türkiye'de artan inşaat maliyetleri nedeniyle yurtdışında proje yapacağını dile getirdi.

akfen inşaat İncek Loft satılık Haberi

akfen inşaat İncek Loft satılık

İncek Loft projesinin inşaatının hızla devam ettiğini belirten Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Selim Akın, “Nisan 2016’da ilk anahtar teslimlerimizi gerçekleştireceğiz, İncek Loft’ta yaşam başlayacak. İncek Loft, Ankara’nın en temiz havasına sahip gözde lokasyonu İncek’te % 75 peyzaj ve donatı alanından oluşan keyifli bir dünya yarattık. İnsanların evlerinden dışarıya adımlarını attıklarında mutlu olacakları keyifli bir ortam yarattık. Projemizden daire sahibi olanlar İncek Loft’tan dışarı çıkmadan da şehir yaşantısından uzak kalmayacak; burada bir yandan tüm ihtiyaçlarını karşılayıp bir yandan da keyifli zaman geçirebilecek” dedi. 


İncek Loft’ta Fiyatlar Sabit

Akfen İncek Loft’tan ev sahibi olmak isteyenlere eşsiz bir fırsat sunduklarını belirten Akın,  “İncek Loft lokasyonu, mimarisi, sosyal imkanları ile iddialı bir proje. Bu değerli projeyi Akfen Holding’in gücü sayesinde İncek için çok...