26 / 04 / 2024

İncek, inşaat firmalarının gözdesi oldu!

İncek, inşaat firmalarının gözdesi oldu!

Ankara'da inşaat firmalarının en fazla yatırım yaptığı bölgeler arasında İncek yer alıyor. Ankara İncek'te 3.700 konut yükseliyor.



Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; İncek’te 5 yıl önce metrekaresi 2 bin 500 liraya satılan konutların değeri 6 bin liraya yükselince bölge inşaat firmalarının gözdesi oldu. 

 

Popüler bölgede konut arzının devam etmesiyle birlikte markalı konut projelerinin de adresi oldu. Mmarkalı olarak aynı anda 3 bin 700 konutun yapımına devam ediliyor. 

 

Akfen İnşaat ve Sinpaş’ın başını çektiği grupların ardı ardına projeler geliştirdiği bölgede gelecek dönemde YDA, Bayraktar ve Özdoğan İnşaat gibi firmalarının da ellerindeki arazileri konuta yönelik projeler hayata geçirmesi bekleniyor. 

 

AİLELER TERCİH ETTİ 
İncek’te proje geliştiren yatırımcılar arasında bulunan Akfen İnşaat’ın geçen yıl yapımını tamamladığı 1199 konutluk İncek Loft projesinde hayat başladı. İncek Loft’un ardından 37 bin metrekarelik İller Bankası arazisi üzerinde Bulvar Loft projesine başlayan firma, 6 blokta 822 daire hayata geçirecek. Genişlikleri 66 ile 350 metrekare arasında olan daireler 400 bin liradan satılıyor. 

 

İNCEK'TE YÜKSELEN PROJELER:

 

İncek, inşaat firmalarının gözdesi oldu!


Geri Dön