20 / 04 / 2024

Akgüler Group taşındı

Akgüler Group taşındı

Körfez’in genç işadamlarından olan Fahri Güler, yeni adresine taşındı ve ilçe halkına, işyerlerine hizmete devam ettiklerini duyurdu.

Hasankeyf’teki görkemli yapılar taşındı!

Batman’da Ilısu Baraj Gölü suyu altında kalacak olan Hasankeyf’teki tarihi eserler taşındı. Tarihi yapı, modüler SPMT aracı ile Yeni Hasankeyf yerleşkesindeki yerine yerleştirildi.

Nevşehir'de Kanserli köy taşındı!

Nevşehir'deki 'Kanserli köy' olarak bilinen Karain Köyü, 8 kilometre uzağa taşındı. Yeni yerlerine taşınan köylüler evlerin borcunu ödeyememekte kaygılı.

Hayko Cepkin, Kuşadası'na taşındı!

Ünlü Rock'çı Hayko Cepkin de İstanbul'dan kaçıp doğaya sığınan ünlüler kervanına katıldı. Cepkin taşınma hikayesini şu şekilde anlattı; "Beşiktaş'ta trafikteydim, ilerleyemiyorum. Kontağı kapattım. Kendime 'hadi aslanım gidiyoruz' dedim. Kuşadası'na taşındım, özgürlüğümü ilan ettim"

Akgüler Group yeni binasında çalışmalarda devam edecek!

Körfez’in genç işadamlarından olan Fahri Güler, yeni adresine taşındı ve ilçe halkına, işyerlerine hizmete devam ettiklerini duyurdu.

Kylie Jenner, Hidden Hill'teki 6 milyon dolarlık evine taşındı!

ABD'nin en popüler yıldızlarından 18 yaşındaki Kylie Jenner, 6 milyon dolara satın aldığı yeni evine taşındı. Jenner'ın 5 yatak odalı ve havuzlu malikanesi ablası Kim kardashian ve Kanye West'in 20 milyon dolar değerindeki evine oldukça yakın.

Adana Adli Tıp Şube Müdürlüğü ana hizmet binasına taşındı!

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Adana Grup Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Adli Tıp Şube Müdürlüğü, daha hızlı ve etkili hizmet verilmesi amacıyla ana hizmet binasına taşındı.

Bursa projeleri MIPIM'le uluslararası arenaya taşındı!

89 ülkeden 4 bin 800 yatırımcı ve 25 bin civarında ziyaretçiye evsahipliği yapan MIPIM Fuarı'nda, hem Bursa'nın önemli projeleri uluslararası arenaya taşındı hem de yatırama uygun bir şehir olduğu dünyanın önemli yatırımcılarına gösterildi.

Beylikdüzü İnnovia 2'deki aidat krizi mahkemeye taşındı!

Beylikdüzü'nün en büyük sitelerinden İnnovia 2'deki aidat krizi büyüyor! Site yönetiminin yaptığı yüksek zam ve toplu para talebi sonrası konu mahkemeye taşındı. Bilirkişi heyeti çarpıcı tespitlerde bulundu.

Demet Akalın Hadımköy'deki evinden taşındı!

Demet Akalın Hadımköy'deki evinden taşındı. Hadımköy’deki evinden taşındığını açıklayan şarkıcı Akalın, esprili bir dille “Arkadaşlar oradan taşındım. Köyden indim şehre vallahi” dedi.

Eskişehir Odunpazarı kentsel dönüşüm ofisi taşındı!

Odunpazarı Belediyesi tarafından Küçük Sanayi Sitesinde esnaflık yapan vatandaşı bilgilendirmek amacıyla oluşturulan "Kentsel Dönüşüm Ofisi" yeni yerine taşındı.

Mesa Çamlıca Evleri'nin terk alanları meclise taşındı!

Üsküdar Kısıklı Mahallesi Bağlar Yolu Caddesi'nde bulunan 42 bin 500 m2 alana inşa edilen Çamlıca Mesa Evleri ile ilgili tartışma Büyükşehir Meclisine taşındı.

Gecekondu kültürü TOKİ Konutları'na taşındı!

Gecekondudan TOKİ sitelerine taşınan ailelerin sosyal ve kültürel durumlarını araştıran Prof. Dr. Tahire Erman, sonuçları kitap haline getirdi. Erman’ın tespitlerine göre gecekonduda erişte kesme gibi kapı önü etkinlikleri siteye taşındı.

Eskişehir Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığı yeni binasına taşındı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Nikâh Salonu, Haller Gençlik Merkezi'ne taşındıktan sonra bina, Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığının idare binasına dönüştürüldü. 8 mahalleyi kapsayan Riskli Alan Projesi maketi burada Eskişehirlilere gösterilecek.

Akgüler Group taşındı Haberi

Akgüler Group taşındı

İş adamı Fahri Güler, yeni yaptığı bürosunda, Akgüler Group olarak hizmet vermeye devam ettiklerini ifade ederek, ‘’Bünyemizde yer alan Endüstriyel Temizlik, İlaçlama, İnşaat faaliyetleri devam etmektedir. Yaptığımız hizmetler, ilçe halkının beğenisini ve takdirini kazandığı için daha geniş alanda, daha iyi imkanlarla buluştuk ve yeni adresimizde eş, dost ve müşterilerimizi bekliyoruz’’ dedi.


“2 BİNA TESLİM ETTİK”


 Güler, verilen hizmet ağı hakkında da bilgi aktararak, “İnşaat alanında 2015 yılından bu yana varız. 2 bina teslim ettik ve yapılan tüm daireler satıldı. Şimdi yeni projelere başladık ve ilçenin tercih edilen inşaat firmaları arasında yer aldık. Yeni bir bina inşaatının yanında villa projelerimiz de olacak. Bu arada, eski binalarının yerine yenisini isteyen vatandaşlarımız, bize uğrarlarsa kat karşılığı binalarını alıp, anahtar teslim olarak yenisini yapıyoruz ve...